Германците, заедно со Италија и Бразил одсекогаш биле репрезентации против кои навивам на едно натпреварување. Оваа година ми ептен ми се допаѓа тимот и мора да кажам дека за прв пат ќе ја имаат мојата поддршка. Ама ќе изгубат од Англија овој пат.
Ај честито нека ви е, изгледа до мене било. Ќе размислам кога нареден пат да ја добијат мојата поддршка.Нормално, првенството сум за Енглезите, ама ќе ми биде мило и ако направат успех Ројс, Геце, Милер, Крос, Озил, Гундоган, Бендерите, Швајни, Лам, Хумелс и компанија.
И така, ај да не ве замарам сеа со прикаски, дојдов со добра намера, да искажам поддршка на овој тим на Германците, кој мене лично, ми се допаѓа ептен и ги сметам за главни фаворити за освојување на Светското.
Човеков стварно искина на терен, правиот Фусбалгот го видовме. Цела средина беше на негов терет. Со Озил, Крос или Крамер не се држи заден везен ред, пошто Озил и Крос се пичиња, а Крамер е неискусен.[DOUBLEPOST=1405302074][/DOUBLEPOST]
Па во право си бил бе.Штета што со вакви дресови ќе бидат светски прваци.
Не ми се допаѓа многу, но не е лош. Битно си го купив зашто знаев дека со тие дресови ќе бидат светски прваци.Па во право си бил бе.
Само што дресовиве се добри, барем јас така мислам. Првичните впечатоци беа малце искривени оти овој дрес го споредуваа со стариот. Во тој случај, стариот е подобар. Секако, може појак и од овој, ама добар е. И не знам што им текна да ги сменат шорцевите... Се знае Германија, црни шорцеви - класика.