Фан Клуб: Германија

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Гетце ми е многу чуден последнава сезона општо. Ко да го продаде талентот што го поседуваше. Се надевам ќе го подигне нивото на игра во иднина, барем на она што го играше во Дортмунд.

Едит: И јас не би рекол како МиаСанМиа. Има уште 2 тешки утакмици, и двете ќе бидат со по 50-50 шанса за победа или пораз. Во овој тип на натпревари нема слаби екипи, тоа се виде. И начинот на кој се игра (губиш утакмица-си одиш дома) е таков што е тешко да се стигне до крај. Покрај знаење и искуство, треба и среќа.

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.236

1974 - 1990 - 2014 иф ју ноу ват ај мин ;)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Исто така рекордери по продадени дресови,сега за сега 2 милиони и нешто.

А добар беше ударов од Бензема. Ме потсети на ударот на Подолски (Баерн - Арсенал), само одлична работа е што овој не влезе. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Многу ми е криво што Алаба не е германец... Е тоа веќе ќе беше перверзија

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Еве кој почнал да ни прави друштво во навивањето:
untitled.PNG

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Многу ми е криво што Алаба не е германец... Е тоа веќе ќе беше перверзија
Треба повеќе за Левандовски да ти е криво..требаше како млад да земеше Германски пасош ама јбг овај баш од Полска се погоди не како Подолски и Клосе растени цел живот во Њемачка

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Треба повеќе за Левандовски да ти е криво..требаше како млад да земеше Германски пасош ама јбг овај баш од Полска се погоди не како Подолски и Клосе растени цел живот во Њемачка
Не не, арно вели, играч како Алаба да имаа совршенство ќе беше. Одамна на таа позиција нема излезено добар играч од Германија. Лам како лев бек играше кога беше млад. Значи пред 10 години, на СП 2006 Лам играше лев бек. Значи веќе долги години нема излезено добар играч во Германија на левата бековска позиција.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не не, арно вели, играч како Алаба да имаа совршенство ќе беше. Одамна на таа позиција нема излезено добар играч од Германија. Лам како лев бек играше кога беше млад. Значи пред 10 години, на СП 2006 Лам играше лев бек. Значи веќе долги години нема излезено добар играч во Германија на левата бековска позиција.
Шмелцер е добар играч на пример..што се случи со него?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Што и да е... 3 класи е послаб од црњата

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Шмелцер е добар играч на пример..што се случи со него?
Не е лош играч Шмелцер, ниту Дурм, но не е тоа тоа. Нешто фали кај тие играчи за да станат и важат за едни од најдобрите на таа позиција. За Дурм ќе видиме, не може да кажеме зашто сезонава почна да игра во Дортмунд, може има нешто во него, но за Шмелцер мислам дека не може повеќе од тоа што го прикажал до сега.
За Денис Аого од Шалке исто ќе видиме, многу повреди го мачат, има нешто и во него, може да го биде ако престанат повредите

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Швајни за Данте (посебно делот со Милер :ROFLMAO:):
"I'd be happy for him, he's earned it," said Schweinsteiger, who is just one of several German players who play with Dante at Bayern. "We know his strengths and weaknesses, and he knows ours. Except for Thomas Müller – nobody knows what he's going to do."

Kajgana Shop

На врв Bottom