Фан Клуб: Германија

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.488
Неможам да го опишам ова, уште рацеве ми се тресат. Абе в гз им ја напикавме таа 2002 в гз, на нивни терен, пред нивна публика.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Овој човек ќе биде предводникот до тронот :

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Шо да пишиме ги отепаја... (на прилепски) :vozbud:

А вака најискрено се изнервирав кога Бразил даде гол и не ми беше сеедно. Озбилно. Секогаш кога прима Германија гол, па макар и на 10-0, тоа ме нервира. (истото важи и за Баерн)

П. С. Се извинувам што го дополнив мислењето после лајкот на Кингот. :D

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
7 парчина на битолски :ROFLMAO::ROFLMAO:
То е на прилепски. Тоа битолчаните цел дијалект ни го зедоа/зедовте.

Е сега уште со муабети ко "бериме пари", "верваме", "на Јасмина татко му" и слично, се служите... ама ај белки ќе Ве научи прилепо во иднина. :LOL:

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Бразил 1 - 7 Германија

За некој во иднина ко ќе бара шо било-како било, пример во 2075та, еве да му олеснам со големиот фонт. Да не испадниме после ние германскиве навивачи педери.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Еј, не знам за Вас ама за мене има уште еден меч. Да си зборнеме реално, Германија победи, да, но има уште едно скалило. Така да, да не се радуваме прерано, чекајте МАЛЦЕ другари... До крај се оди!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Исписана најлепша страница немачког ногомета у задњих 20 година!:vozbud::vozbud:

Ауф каква камата им набија за финалето во Јапан02 (како што спомна и членот погоре). Можда Немачка не го игра најубедливото првенство последниве години, ама за овие бразилци кои преги излегоа терен, сите го имаат измислено фудбалот. Па и Луиз капител :facepalm:. И Шкодран да играше ќе упишеше асистенција, гарант. Крос која текма ја изигра, ауф! Не знам дали е готов дилот за во РМ, ама подобар играч на таа позиција моментално тешко се наоѓа :cuc:. Муља го утепаа од ќотек, ама арно остана прибран и не се испровоцира до крај.

Дојче машинен #АлаПанчев!! Нека се дочепаат до пехарот во недела и конечно да падне славје после 90та. Кој сака нека падне. Трагично е оваа генерација со старите џомби како Лам, Швајни, Клосе и Полди да се простат без освоено светско, или европско. Победа за паметење и за раскажување на внуците. Чилс ..

:cuc::cuc::cuc:

ПС - Пред мечот, другар од Немачка ми вика ''Брат ја сонував 5-0 за ГЕР''. Сега ми пишува ''Абе рано станав денес, не сум стасал до второто полувреме во сонот''. :) :)

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Према статистикава ко 3-2 да завршил мечот. За Бразил.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.488
Ова ќе го чувам засекогаш на екстерен HDD.
Untitled.png

Забавата почнува после 30та минута
Прославата после голот на Клосе, едвај завршија со една нова почнаа :ROFLMAO:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.378
Поени од реакции
38.770
Вака јако не сум свршил од 2-6 на сред Бернабе. Само да останат приземјени и мислам дека нема кој да им ја земе титулата. Овие 7 комада против домаќинот се круцијални , има да блескаат од самодоверба во финалето.

UBER ALLES !

Kajgana Shop

На врв Bottom