Фан Клуб: Германија

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Штета што со вакви дресови ќе бидат светски прваци.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.324
Поени од реакции
7.073
добри се дресовите,да не се претерува,има забелешка за долниот дрес кој е бел,заменет е црниот шорц........логично,кога веќе црнци почнаа да играат за Германија дека секаква промена е возможна

инаку за мене дресот е добар за око,меѓутоа се знае нивната тробојка црна-црвена-жолта,па оттука кога станува збор за ваква сериозна репрезентација многу неочекуван потег со избирањето токму на овој

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Германците, заедно со Италија и Бразил одсекогаш биле репрезентации против кои навивам на едно натпреварување. Оваа година ми ептен ми се допаѓа тимот и мора да кажам дека за прв пат ќе ја имаат мојата поддршка. Ама ќе изгубат од Англија овој пат. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Само гол лајн технолоџи да има, тогаш ќе правиме муабет! :icon_lol:

Иначе, појма неам оти вака реагирате, гледате се заебавам (по смајлито на крај). Крај краева ме заболе кој ќе победи, едно време ептен бев запален по Енглеска, ама сфатив оти не ги бива во фудбал и тоа е тоа.

Сепак, да ве поздравам со една песничка. :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
So avioni i slicni raboti obrati se kaj spaso,toj se zanimava so hitlerizmot :D
Spaso,javi se na raport!

Znaci ako ne gi biva Mancester i od niv ke se otkazes?

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
#Manchester знам дека се заебаваш, ама таква изјава не може да помине "неказнето" :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
So avioni i slicni raboti obrati se kaj spaso,toj se zanimava so hitlerizmot :D
Spaso,javi se na raport!

Znaci ako ne gi biva Mancester i od niv ke se otkazes?
Не се откажав, јас сум за Англија, ама не ми е толку болно ако не успеат на едно големо натпреварување. Пред се оти не сум Англичанец. Значи сеа ќе ти кажам колку бев запален. Кога играа Англија - Македонија бев за Англија (дури и плачев оти Англичаните не тепале). Мислам оти е доволно. Нормално, првенството сум за Енглезите, ама ќе ми биде мило и ако направат успех Ројс, Геце, Милер, Крос, Озил, Гундоган, Бендерите, Швајни, Лам, Хумелс и компанија. :)

И ова со Манчестер нема врска и тоа никаква. Бидејќи омилен клуб ми е Манчестер Јунајтед. А не како во случајов, да сум Македонец кој навива за Англија, оти неговите немаат шанса да играт на некое големо натпреварување. (Па и ради Бекам реално, мој омилен фудбалер од ) :) Мада коа ќе видиш, едно време и за Англичанец сум се сметал. :D

И така, ај да не ве замарам сеа со прикаски, дојдов со добра намера, да искажам поддршка на овој тим на Германците, кој мене лично, ми се допаѓа ептен и ги сметам за главни фаворити за освојување на Светското. :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мислам дека Пеп, Гетце ако го стаи бек некад да игра,и Лев ќе го напраи истото.....

Kajgana Shop

На врв Bottom