- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.744
- Поени од реакции
- 6.467
Го памтам играчов во Работнички,за во нашава лига е сосема солиден и немам ништо против овој играч!Најнов играч на Вардар е Владимир Тунески...
Го памтам играчов во Работнички,за во нашава лига е сосема солиден и немам ништо против овој играч!Најнов играч на Вардар е Владимир Тунески...
Газдата на Миравци се презива Штерјов колку што знам, ај спојте ги коцките........ !!!И извесен Дарко Штерјов од Миравци потпишал со Вардар.
Toa e синот на газдата игра како шпиц и млад играч со 19 или 20 годиниГаздата на Миравци се презива Штерјов колку што знам, ај спојте ги коцките........ !!!
Дарко е син на газдата на МиравциИ извесен Дарко Штерјов од Миравци потпишал со Вардар. Досега се донесени прескромни засилувања во обидот да се остварат амбициите на клубот и навивачите. Со исклучок на Оса, Амбурет, Илиевски и Ивановски доколку потпише, останатите не можат да се рачунаат за појачања. Сликата би можело значително да се промени само ако дојдат Бајо, Тетовка, Деспотовски и уште неколку дополнителни квалитетни имиња. И секако ако останат Настевски и Ѓурѓевиќ. Вака не може да праиме муабет за тим што има капацитет за остварување на големи резултати, туку просечен и за македонски рамки.
Не се изнаигра многу кај нас така да незнам шо да ти кажам. Ма да сум сигурен дека е бољи од Фабио, му ебам црнецот скапан, за ништо не го биваше.....народе дај кажете каков играч е некој си маркоски, шпиц кој играл кај вас лани, а дошол од силекс!!!
плус, штерјов е одличен напаѓач и би бил одлично засилување!
абе тој кај вас дојде ако не се лажам како големо засилување од силекс, ама последната полусезона незнам како изигра! зато прашував!!! у ствари незнам ни дали воопшто играше...Не се изнаигра многу кај нас така да незнам шо да ти кажам. Ма да сум сигурен дека е бољи од Фабио, му ебам црнецот скапан, за ништо не го биваше.....
Дури мислам дека и воопшто не влезе во игра кај нас лани. Се работи за Благојче Марковски, екс играч на Силекс. Просечен играч, во рамки на можностите. Во Силекс мислам дека беше стандарден во прва постава, заедно со Темелков и Зарески...народе дај кажете каков играч е некој си маркоски, шпиц кој играл кај вас лани, а дошол од силекс!!!
Пошто немаше чисти документи од Силекс целата полусезона ја преседе на трибини и тренираше со Вардар, ми се чини пред крај на првенство заигра на еден натпревар али не сум сигурен.народе дај кажете каков играч е некој си маркоски, шпиц кој играл кај вас лани, а дошол од силекс!!!
11 октомври е сериозен клуб, така да ќе има време добро да се подготви! плус, не касни многу со подготовките...Пошто немаше чисти документи од Силекс целата полусезона ја преседе на трибини и тренираше со Вардар, ми се чини пред крај на првенство заигра на еден натпревар али не сум сигурен.
Ова инфо е од пред една недела дека има интерес за него во екипата на 11 Октомври но пошто имал понуда од Албанија беше во дилема али ете на крај сепак кај вас се решил да дојде иначе се работи за добар напаѓач во времето кога играше во Силекс со Темелков беа добар тандем а што останало во него останува да видиме идната сезона..
Во тој случај, спремете се да ги искинете сите живци на него, одвај во мкд играше до сега зашто многу најмногу не го бидува момакот, многумина кои го знаат ми кажуваа, го имам и видено... ужас. Во 100 клуба и ван земјава бил на трајал од секаде избркан!Toa e синот на газдата игра како шпиц и млад играч со 19 или 20 години
Ништо не се разликува од преостанативе наши играчи во прва лига, па дури и оние најдобрите кога бараат странски клуб одат на проба во неколку клубови во текот на летото/зимата и на крај пак се враќаат во Македонија... Не памтам кога последен пат наш фудбалер направил трансфер без да оди на проба, ама па нема што да се замерува на другиве клубови, толкав ни е квалитетот... Кога дојде време во Казакстан, Узбекистан и Азербејџан да одат на проба, тогаш понатаму секој коментар би бил непотребен.Во тој случај, спремете се да ги искинете сите живци на него, одвај во мкд играше до сега зашто многу најмногу не го бидува момакот, многумина кои го знаат ми кажуваа, го имам и видено... ужас. Во 100 клуба и ван земјава бил на трајал од секаде избркан!