Фан Клуб: Вардар

Член од
26 февруари 2011
Мислења
189
Поени од реакции
692
И извесен Дарко Штерјов од Миравци потпишал со Вардар. Досега се донесени прескромни засилувања во обидот да се остварат амбициите на клубот и навивачите. Со исклучок на Оса, Амбурет, Илиевски и Ивановски доколку потпише, останатите не можат да се рачунаат за појачања. Сликата би можело значително да се промени само ако дојдат Бајо, Тетовка, Деспотовски и уште неколку дополнителни квалитетни имиња. И секако ако останат Настевски и Ѓурѓевиќ. Вака не може да праиме муабет за тим што има капацитет за остварување на големи резултати, туку просечен и за македонски рамки.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
незнам што чека нашава управа бајо им ги кажал условите ама овие ништо не мрдаат

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.297
Газдата на Миравци се презива Штерјов колку што знам, ај спојте ги коцките........ :D:D:D !!!
Toa e синот на газдата игра како шпиц и млад играч со 19 или 20 години ;)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
И извесен Дарко Штерјов од Миравци потпишал со Вардар. Досега се донесени прескромни засилувања во обидот да се остварат амбициите на клубот и навивачите. Со исклучок на Оса, Амбурет, Илиевски и Ивановски доколку потпише, останатите не можат да се рачунаат за појачања. Сликата би можело значително да се промени само ако дојдат Бајо, Тетовка, Деспотовски и уште неколку дополнителни квалитетни имиња. И секако ако останат Настевски и Ѓурѓевиќ. Вака не може да праиме муабет за тим што има капацитет за остварување на големи резултати, туку просечен и за македонски рамки.
Дарко е син на газдата на Миравци :)
Фиќо Деспотовски бара ангажман во странство и највероватно тоа ќе биде клуб од Украина :)
Меси моментално се наоѓа во Русија на проба кај тимот на Краснодар Кубан..

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
народе дај кажете каков играч е некој си маркоски, шпиц кој играл кај вас лани, а дошол од силекс!!!
плус, штерјов е одличен напаѓач и би бил одлично засилување!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
народе дај кажете каков играч е некој си маркоски, шпиц кој играл кај вас лани, а дошол од силекс!!!
Не се изнаигра многу кај нас така да незнам шо да ти кажам. Ма да сум сигурен дека е бољи од Фабио, му ебам црнецот скапан, за ништо не го биваше.....

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не се изнаигра многу кај нас така да незнам шо да ти кажам. Ма да сум сигурен дека е бољи од Фабио, му ебам црнецот скапан, за ништо не го биваше.....
абе тој кај вас дојде ако не се лажам како големо засилување од силекс, ама последната полусезона незнам како изигра! зато прашував!!! у ствари незнам ни дали воопшто играше...

и пак ќе ви пишам... штејов ви е одлично засилување, ако е син на газдата на клубот, детето има шо да покажи, плус не е постар од 18 години!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Дури мислам дека и воопшто не влезе во игра кај нас лани. Се работи за Благојче Марковски, екс играч на Силекс. Просечен играч, во рамки на можностите. Во Силекс мислам дека беше стандарден во прва постава, заедно со Темелков и Зарески...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Влезе со Скопје при крај Марковски. :)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Пошто немаше чисти документи од Силекс целата полусезона ја преседе на трибини и тренираше со Вардар, ми се чини пред крај на првенство заигра на еден натпревар али не сум сигурен.
Ова инфо е од пред една недела дека има интерес за него во екипата на 11 Октомври но пошто имал понуда од Албанија беше во дилема али ете на крај сепак кај вас се решил да дојде иначе се работи за добар напаѓач во времето кога играше во Силекс со Темелков беа добар тандем а што останало во него останува да видиме идната сезона..

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Пошто немаше чисти документи од Силекс целата полусезона ја преседе на трибини и тренираше со Вардар, ми се чини пред крај на првенство заигра на еден натпревар али не сум сигурен.
Ова инфо е од пред една недела дека има интерес за него во екипата на 11 Октомври но пошто имал понуда од Албанија беше во дилема али ете на крај сепак кај вас се решил да дојде иначе се работи за добар напаѓач во времето кога играше во Силекс со Темелков беа добар тандем а што останало во него останува да видиме идната сезона..
11 октомври е сериозен клуб, така да ќе има време добро да се подготви! плус, не касни многу со подготовките...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Toa e синот на газдата игра како шпиц и млад играч со 19 или 20 години ;)
Во тој случај, спремете се да ги искинете сите живци на него, одвај во мкд играше до сега зашто многу најмногу не го бидува момакот, многумина кои го знаат ми кажуваа, го имам и видено... ужас. Во 100 клуба и ван земјава бил на трајал од секаде избркан!

П

Паспарту

Гостин
Во тој случај, спремете се да ги искинете сите живци на него, одвај во мкд играше до сега зашто многу најмногу не го бидува момакот, многумина кои го знаат ми кажуваа, го имам и видено... ужас. Во 100 клуба и ван земјава бил на трајал од секаде избркан!
Ништо не се разликува од преостанативе наши играчи во прва лига, па дури и оние најдобрите кога бараат странски клуб одат на проба во неколку клубови во текот на летото/зимата и на крај пак се враќаат во Македонија... Не памтам кога последен пат наш фудбалер направил трансфер без да оди на проба, ама па нема што да се замерува на другиве клубови, толкав ни е квалитетот... Кога дојде време во Казакстан, Узбекистан и Азербејџан да одат на проба, тогаш понатаму секој коментар би бил непотребен.

Kajgana Shop

На врв Bottom