Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ќе го спасиме вардар така што ќе му го смениме името,па добро бе нормални ли се овие!?
и што ако игра во прва лига а се вика вардар 2011,алоо 2011 со тоа како да се губи сета историја на клубот,пак ќе заебе нешто харалампие

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
ќе го спасиме вардар така што ќе му го смениме името,па добро бе нормални ли се овие!?
и што ако игра во прва лига а се вика вардар 2011,алоо 2011 со тоа како да се губи сета историја на клубот,пак ќе заебе нешто харалампие
Миравци ке смени има во Миравци 2011

П

Паспарту

Гостин
Дека Победа се сака доволен показател се преку 1500 гледачи во трета лига, така да муабетов и сам си свесен дека не ти е на место! Друг факт кој исто така че остани е фактот дека Победа никогаш нема отпаднато преку зелен терен туку беше дисквалификувана така да мораше да се регистрира нова фирма управувана од дел од истата банда! И друго нешто, за какви 20 години зборуваш? Уште една потврда дека си младо и запалено детиште шо не памти ни пред 5, 6 години! Треба да водиш дискусија на малце покултурен начин, форумов не е место кај шо треба да се докажуваме кој колку е маж!
Деца се другарчињата твои кои ми го тапшаат курот со нивните дегенизми, кога веќе се води дискусија, тогаш треба да се води за ФК Вардар, а не за нивната завист, немоќ и што ли уште не... Мене ме боли тасе за вашиот клуб, па затоа не кењам на вашата тема, тема на кој последен пат сте постирале во времето кога диносаурусите уште шетаа по земјата. Викате дека не патите од комплекси, а едвај чекате некоја ваква вест за да се логирате на форумов и да пишете на овој фан клуб. Каде е твоето другарче олаф кое дури и отвараше теми за Вардар!? Сигурно деновиве грицка нокти од нервоза... Да бе, до пред 5 години имавте по 15-20 000 на стадион, заборавив...

Член од
4 септември 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Никако 2011 би можело 1947 некако или да се додаде наместо фк да биде гфк градски,граѓански несто така пред фк па нели клубот е основан од градот и сега градот го има главниот збори би имало некоја смисла.После 1-2 години кога ке мора да биде акционерско друштво би можел да се избрише гфк и да си биде како сега ова е најприфатливо решение спрема мене со што вардар не би се изобличил и дистанцирал од својата историја.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Никако 2011 би можело 1947 некако или да се додаде наместо фк да биде гфк градски,граѓански несто така пред фк па нели клубот е основан од градот и сега градот го има главниот збори би имало некоја смисла.После 1-2 години кога ке мора да биде акционерско друштво би можел да се избрише гфк и да си биде како сега ова е најприфатливо решение спрема мене со што вардар не би се изобличил и дистанцирал од својата историја.
Ти саглам ли си што збориш? Па и со самата додавка 1947,гфк, па дури и една . се мења името на клубот. Тоа никако несмее, се знае кое е името на клубот, и кој се негови бои.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.782
Се формира нов клуб тоа е формално али клубот си е наследник на претходниот...ако ме разбирате !!! Иначе еве кога отворив на Википедиа за Олимпија Љубљана што ми отвори :

http://en.wikipedia.org/wiki/Olimpija_Ljubljana

http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Olimpija_Ljubljana_(1911–2004) NK Olimpija Ljubljana 1911-2004
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Olimpija_Ljubljana_(2005) NK Olimpija Ljubljana 2005

Фактички Вардар си е истиот Вардар али на хартија црно на бело е нов клуб !!!

П

Паспарту

Гостин
Се формира нов клуб тоа е формално али клубот си е наследник на претходниот...ако ме разбирате !!! Иначе еве кога отворив на Википедиа за Олимпија Љубљана што ми отвори :

http://en.wikipedia.org/wiki/Olimpija_Ljubljana

http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Olimpija_Ljubljana_(1911–2004) NK Olimpija Ljubljana 1911-2004
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Olimpija_Ljubljana_(2005) NK Olimpija Ljubljana 2005

Фактички Вардар си е истиот Вардар али на хартија црно на бело е нов клуб !!!
Има милион вакви примери во светот, Фиорентина исто така е дел од нив...

Инаку сум против било какви додавки на името Вардар.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Од вчера „црвено-црните“ не сметаат на десетина играчи, меѓу кои поранешниот капитен Златко Ристов, браќата Џангаровски, Трајче Стојковски, Перица Василевски, Емин Шабани, Веби Алиовски. Ангажман во странство бараат Фахрудин Ѓурѓевиќ, Иван Настевски, Ѓорѓи Мојсов и уште неколкумина.
Новиот претседател на Вардар, Зоран Шишковски, вчера им соопштил на некои од играчите дека се слободни и можат да си заминат. Претходно клубот го напуштија трилингот Бразилци, Нено, Фабио и Карлос, а веројатно ќе си оди и сегашниот капитен Вандеир.

извор: Дневник

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.064
А кој останал ако сите овие заминале?:D

П

Паспарту

Гостин
Од вчера „црвено-црните“ не сметаат на десетина играчи, меѓу кои поранешниот капитен Златко Ристов, браќата Џангаровски, Трајче Стојковски, Перица Василевски, Емин Шабани, Веби Алиовски. Ангажман во странство бараат Фахрудин Ѓурѓевиќ, Иван Настевски, Ѓорѓи Мојсов и уште неколкумина.
Новиот претседател на Вардар, Зоран Шишковски, вчера им соопштил на некои од играчите дека се слободни и можат да си заминат. Претходно клубот го напуштија трилингот Бразилци, Нено, Фабио и Карлос, а веројатно ќе си оди и сегашниот капитен Вандеир.

извор: Дневник
Реално кажано, ниту еден од овие не заслужува, ниту пак вреди да го носи дресот на Вардар. Настевски и Ѓурѓевиќ беа единствените кои одиграа потпросечно сезонава, сите други беа повеќе од катастрофални...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.064
Реално кажано, ниту еден од овие не заслужува, ниту пак вреди да го носи дресот на Вардар. Настевски и Ѓурѓевиќ беа единствените кои одиграа потпросечно сезонава, сите други беа повеќе од катастрофални...
Можеле барем Перица сда го задржат бидејќи со срце игра за клубот :)
Како што гледам во овие ги нема Симов,Маџаровски, Никанчевски, Бојовиќ и Тодоровски...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
треба да работат овие од управата сите почнаа со припреми носат играчи овие нашиве сеуште се во зимски сон
иначе во клубот се никанчевски, пандовски, бојовиќ, тодоровски, маџаровски, неловски, врапче и трипуновски а за симов незнам дали е во вардар сеуште

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Абе и Вардар Ватростална се викавме пред неколку години па сега сме Вардар Про и пак навиваме за РК Вардар.За некоја година и оваа додавка(2011) ќе се избрише и пак ќе бидеме Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom