Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
Да,да со наведнати глави(под тоа со наведнати глави мислам на тоа дека се криеа дека се навивачи на вардар и ги немаше никаде на темава..) и лижеа газови на други теми (мислам на други фан клубови) и даваа сочуство и слични срања за тоа како и вардар и пелистер заминвале втора лига.. Па политика е другар кога со неправилности некој тим кој испаднал од прва лига го враќаш веднаш назад, занемарувајќи ги правата на другите два клуба кои играле бараж..заеби фузија и непромени на име на клуб..сето тоа е политика и тоа од онаа матната и длабоко вмешана во македонскиот спорт и не мора да ме цитирате или што и да било.. не сум член на никоја навивачка група ни ти ќе бидам во иднина.. ретко коментирам на овие теми иако сум доста добро запознаен со состојбата на македонскиот спорт.. се најдобро и со среќа во поддршката на вашиот клуб..Со наведнати глави??
Иглеа си не помешал со некој други навивачки групи... Јас никогаш нема да се срамам од тоа што го сакам Вардар, а исто така ме заболе кур што мислите вие ванаби ултраси и остали екперти по навивање што пишувате на темава...
Франкие каде виде политика бе другар?? Па дали некој го спомна ВМРО/СДС во превземањето на клубот ?? Градот Скопје ( читај градот Скопје ) го превзема Вардар. Ова не е првпат бе алоооооо. Многу други клубови во Македонија и надвор биле финансирани од општината/градот.
П.С. друже не сум од Скопје..