Фан Клуб: Вардар

Член од
22 февруари 2022
Мислења
315
Поени од реакции
1.814
Уште еден стопер квалитетен, класичен шпиц и Вардар дефинитивно сигурно останува во ПМФЛ а купот реално со добра тактика се освојува, сметам дека Воска, Беса, Брера, Тиквеш и Пелистер ке бидат лесен плен за Вардар.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
210
Поени од реакции
784
Ѓорѓи Дошев потпишал за Македонија ЃП. Сега само на Цветков останавте како младинец, и Сековски но не знам каков е неговиот статус оти го снема по 4тото коло. Ќе мора нов младинец да се донесе оти ова ви е многу слаба точка.
Па кога ќе видиш тотално сеедно ни се фаќаше дали тој младинец бил Дошев, Цветков, Сековски или во претходната сезона Омерагиќ. Секако играч мањак на теренот имавме во било кој од нив. Ајде можеби со Јусуфи и Серафимов тоа не беше случај кога настапувавме во Втора лига.
Ја искрено сум скептик дека ќе се најде некој младинец у лигава, за кого може да се каже дека нема да биде најслабата карика во првите 11.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Уште еден стопер квалитетен, класичен шпиц и Вардар дефинитивно сигурно останува во ПМФЛ а купот реално со добра тактика се освојува, сметам дека Воска, Беса, Брера, Тиквеш и Пелистер ке бидат лесен плен за Вардар.
Не си правете Бајрам на памет дека ќе биде лесно. Беса го има Горазд за тренер и има најави за добри појачување го споменаа Канда дека е блиску до потпис. Пелистер го имаат Срле за тренер и сигурно ќе направи големи измени во екипата. За Брера уште нема никакви новости, ама така беше и мислевме и за екипата од Охрид на мафијашот дека едвај крпат тим и дека ќе бидат лесен плен и топовско месо ама испадна друга приказна. Тиквеш панично носат играчи, ама од тоа што донесоа до сега послаби се од полусезоната, освен за Мамади Су кој е енигма и може да изненади.

Околу младинците мене не ми е јасно како може да не извадат ниту еден кој ќе биде корисен за екипата од академијата. Изгледа дека прерано си одат од неа или нема квалитет.

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359
sto se sekirate ako treba ke go smenime praviloto za mladinec :icon_mrgr:
Вие попаметно да смените правило у партија на вакви ликови да не им се дава да водат куќен совет у влез а не најголем државен спортски бренд. Да не биде чудење и неверување после..

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
Не си правете Бајрам на памет дека ќе биде лесно. Беса го има Горазд за тренер и има најави за добри појачување го споменаа Канда дека е блиску до потпис. Пелистер го имаат Срле за тренер и сигурно ќе направи големи измени во екипата. За Брера уште нема никакви новости, ама така беше и мислевме и за екипата од Охрид на мафијашот дека едвај крпат тим и дека ќе бидат лесен плен и топовско месо ама испадна друга приказна. Тиквеш панично носат играчи, ама од тоа што донесоа до сега послаби се од полусезоната, освен за Мамади Су кој е енигма и може да изненади.

Околу младинците мене не ми е јасно како може да не извадат ниту еден кој ќе биде корисен за екипата од академијата. Изгледа дека прерано си одат од неа или нема квалитет.
Воска може да се извлече, тој шипот што ја имаше знаеше дека пушта воздух, и навреме се ослободи од клубот. Новиве газди од Турција можат да направат сериозен пресврт со тој клуб, ако изиграат паметно може да добијат и поголема подршка од локалното население, останува да видиме.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Воска може да се извлече, тој шипот што ја имаше знаеше дека пушта воздух, и навреме се ослободи од клубот. Новиве газди од Турција можат да направат сериозен пресврт со тој клуб, ако изиграат паметно може да добијат и поголема подршка од локалното население, останува да видиме.
Па веќе направија паметни потези. Ги избркаа играчите кои ги држеше овој мафијашот колку да земаат плата и донесоа други кои сметаат дека ќе го подигнат квалитетот.

Во врска со ова што пишува @Matt Brendel погоре за доведените што го водат Вардар. Јас го паметам Нелоски кога квичеше на ТВ по отворените студија на повеќе ТВ канали и бараше помош од општината за Вардар. За сега кога дојде неговата партија на власт да го стават клубот во заложништво и да биде предмет на заебанција на истата таа партија и да инсталираат нивни луѓе во клубот. Срам да им биде.

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
@kano твоиве се најголемо зло за Вардар, тука би го додал и истакнатиот партиски пулен и посетител на парија Кире Ултрас
dobro brat ke pocekame tvojte da pomognat nekogas.... valjda duri sme zivi ke se setat deka treba nesto da naparavat za jas i ti da sme svedoci deka i oni go sakaat vardar....

Вие попаметно да смените правило у партија на вакви ликови да не им се дава да водат куќен совет у влез а не најголем државен спортски бренд. Да не биде чудење и неверување после..
na likovi sto ja odblokiraat smetkata? abe uzivajte malku, se ke bide vo red :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

nefi e samo lice za 90% od rabotite sto se "negovi"... za % se nafaka da "gradi" ili da e direktor na bilo sto. isti bagra ke ja vodi voska i bi trebalo da odpadnat.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.015
Поени од реакции
74.354
Член од
13 август 2019
Мислења
631
Поени од реакции
3.387
За овој циркус Медрано, наредно засилување во нападот треба да биде Choucha :D

Не им давај идеи… иако мислам дека и овој е подобар од Азер… :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Pukna posle presot na komiti mozi so pravo no ne smeese da se objavi i kazi se javno ,site sme barale pomos i spas za klubojte no nikoj nikade ne izlegoj na press se da kazi toa e interni razgovori i pregovori koi mozese i trebase da mu se objasnat na clenstovoto i jadoroto si pukaa sami vo noga sega nema nazad a ova da odat na trening e poslednoto i sega ke jadat kotek, raspad sistem i sloboden pad ke bidi ,zosto nisto ama bas nisto ne naucivte od minatoto plus losa Karma vi go dadoja ramnozemjasot

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Pukna posle presot na komiti mozi so pravo no ne smeese da se objavi i kazi se javno ,site sme barale pomos i spas za klubojte no nikoj nikade ne izlegoj na press se da kazi toa e interni razgovori i pregovori koi mozese i trebase da mu se objasnat na clenstovoto i jadoroto si pukaa sami vo noga sega nema nazad a ova da odat na trening e poslednoto i sega ke jadat kotek, raspad sistem i sloboden pad ke bidi ,zosto nisto ama bas nisto ne naucivte od minatoto plus losa Karma vi go dadoja ramnozemjasot

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Od interni razgovori nikoj nisto dobro ne videl narocito sto javno se znae koj go kontrolira narativot, a narativot nivni prema navivackata grupa i sam znaes kakov e, poln so spinovi i notorni lagi. A i sto drugo moze da se ocekuva od ramnozrmjaska razjarena svinja koja u momentov misli deka gospod za muda go ima fateno i se ponasa ko sve da mu se moze. Mnogu ke se sladam na negoviot kraj.

Kajgana Shop

На врв Bottom