Па кога ќе видиш тотално сеедно ни се фаќаше дали тој младинец бил Дошев, Цветков, Сековски или во претходната сезона Омерагиќ. Секако играч мањак на теренот имавме во било кој од нив. Ајде можеби со Јусуфи и Серафимов тоа не беше случај кога настапувавме во Втора лига.Ѓорѓи Дошев потпишал за Македонија ЃП. Сега само на Цветков останавте како младинец, и Сековски но не знам каков е неговиот статус оти го снема по 4тото коло. Ќе мора нов младинец да се донесе оти ова ви е многу слаба точка.
Не си правете Бајрам на памет дека ќе биде лесно. Беса го има Горазд за тренер и има најави за добри појачување го споменаа Канда дека е блиску до потпис. Пелистер го имаат Срле за тренер и сигурно ќе направи големи измени во екипата. За Брера уште нема никакви новости, ама така беше и мислевме и за екипата од Охрид на мафијашот дека едвај крпат тим и дека ќе бидат лесен плен и топовско месо ама испадна друга приказна. Тиквеш панично носат играчи, ама од тоа што донесоа до сега послаби се од полусезоната, освен за Мамади Су кој е енигма и може да изненади.Уште еден стопер квалитетен, класичен шпиц и Вардар дефинитивно сигурно останува во ПМФЛ а купот реално со добра тактика се освојува, сметам дека Воска, Беса, Брера, Тиквеш и Пелистер ке бидат лесен плен за Вардар.
Вие попаметно да смените правило у партија на вакви ликови да не им се дава да водат куќен совет у влез а не најголем државен спортски бренд. Да не биде чудење и неверување после..sto se sekirate ako treba ke go smenime praviloto za mladinec
Воска може да се извлече, тој шипот што ја имаше знаеше дека пушта воздух, и навреме се ослободи од клубот. Новиве газди од Турција можат да направат сериозен пресврт со тој клуб, ако изиграат паметно може да добијат и поголема подршка од локалното население, останува да видиме.Не си правете Бајрам на памет дека ќе биде лесно. Беса го има Горазд за тренер и има најави за добри појачување го споменаа Канда дека е блиску до потпис. Пелистер го имаат Срле за тренер и сигурно ќе направи големи измени во екипата. За Брера уште нема никакви новости, ама така беше и мислевме и за екипата од Охрид на мафијашот дека едвај крпат тим и дека ќе бидат лесен плен и топовско месо ама испадна друга приказна. Тиквеш панично носат играчи, ама од тоа што донесоа до сега послаби се од полусезоната, освен за Мамади Су кој е енигма и може да изненади.
Околу младинците мене не ми е јасно како може да не извадат ниту еден кој ќе биде корисен за екипата од академијата. Изгледа дека прерано си одат од неа или нема квалитет.
Па веќе направија паметни потези. Ги избркаа играчите кои ги држеше овој мафијашот колку да земаат плата и донесоа други кои сметаат дека ќе го подигнат квалитетот.Воска може да се извлече, тој шипот што ја имаше знаеше дека пушта воздух, и навреме се ослободи од клубот. Новиве газди од Турција можат да направат сериозен пресврт со тој клуб, ако изиграат паметно може да добијат и поголема подршка од локалното население, останува да видиме.
dobro brat ke pocekame tvojte da pomognat nekogas.... valjda duri sme zivi ke se setat deka treba nesto da naparavat za jas i ti da sme svedoci deka i oni go sakaat vardar....@kano твоиве се најголемо зло за Вардар, тука би го додал и истакнатиот партиски пулен и посетител на парија Кире Ултрас
na likovi sto ja odblokiraat smetkata? abe uzivajte malku, se ke bide vo redВие попаметно да смените правило у партија на вакви ликови да не им се дава да водат куќен совет у влез а не најголем државен спортски бренд. Да не биде чудење и неверување после..
nefi e samo lice za 90% od rabotite sto se "negovi"... za % se nafaka da "gradi" ili da e direktor na bilo sto. isti bagra ke ja vodi voska i bi trebalo da odpadnat.Воска може да се извлече, тој шипот што ја имаше знаеше дека пушта воздух, и навреме се ослободи од клубот. Новиве газди од Турција можат да направат сериозен пресврт со тој клуб, ако изиграат паметно може да добијат и поголема подршка од локалното население, останува да видиме.
Не им давај идеи… иако мислам дека и овој е подобар од Азер…За овој циркус Медрано, наредно засилување во нападот треба да биде Choucha
Hero Choucha Top Goals, Top Skills Football #majogmta #football #video #skills #skill #haha #comedy
#funny #majogmta #games #foryou #gaming #trucking #trucksimulator #3d #video #videogames #bmw #bmwpower #bmwm3 #bmwm6 #bmwm3competition #bmwcompetition #bmwc...youtu.be
Pukna posle presot na komiti mozi so pravo no ne smeese da se objavi i kazi se javno ,site sme barale pomos i spas za klubojte no nikoj nikade ne izlegoj na press se da kazi toa e interni razgovori i pregovori koi mozese i trebase da mu se objasnat na clenstovoto i jadoroto si pukaa sami vo noga sega nema nazad a ova da odat na trening e poslednoto i sega ke jadat kotek, raspad sistem i sloboden pad ke bidi ,zosto nisto ama bas nisto ne naucivte od minatoto plus losa Karma vi go dadoja ramnozemjasot
se javuvam...
Od interni razgovori nikoj nisto dobro ne videl narocito sto javno se znae koj go kontrolira narativot, a narativot nivni prema navivackata grupa i sam znaes kakov e, poln so spinovi i notorni lagi. A i sto drugo moze da se ocekuva od ramnozrmjaska razjarena svinja koja u momentov misli deka gospod za muda go ima fateno i se ponasa ko sve da mu se moze. Mnogu ke se sladam na negoviot kraj.Pukna posle presot na komiti mozi so pravo no ne smeese da se objavi i kazi se javno ,site sme barale pomos i spas za klubojte no nikoj nikade ne izlegoj na press se da kazi toa e interni razgovori i pregovori koi mozese i trebase da mu se objasnat na clenstovoto i jadoroto si pukaa sami vo noga sega nema nazad a ova da odat na trening e poslednoto i sega ke jadat kotek, raspad sistem i sloboden pad ke bidi ,zosto nisto ama bas nisto ne naucivte od minatoto plus losa Karma vi go dadoja ramnozemjasot
Sent from my SM-S901B using Tapatalk