Фан Клуб: Вардар

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ќе ми каже ли пријателов за кого мисли дека копираме!?

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Иако јас нема да одам,да не речете после не сме кажале :)
Утре одиме во Тетово, во 10,30 сите на Железничка.
Не се одвојувајте од групата, одиме заедно со Фк Вардар да го "освоиме" Тетово и да се вратиме со 3 бода.
Дискретни Херои 87'!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Од колоквиум директно на железничка ќе биде интерсно гостуваање ова :D

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Баш ме интересира во која трибина ќе бидете , на главна сигурно немате шанси , кај трибинита каде Балистите навиваат , сигурно таму...

Од Ренова ќе има 200-300 души , 100 обични нававачи ( на Шкендија :eek: ) кои сакаат да гледаат фудбал , и 100-200 комити , затоа ќе биде интересно :ROFLMAO:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Баш ме интересира во која трибина ќе бидете , на главна сигурно немате шанси , кај трибинита каде Балистите навиваат , сигурно таму...

Од Ренова ќе има 200-300 души , 100 обични нававачи ( на Шкендија :eek: ) кои сакаат да гледаат фудбал , и 100-200 комити , затоа ќе биде интересно :ROFLMAO:
По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересно :)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересно :)
Да бе , сеир ќе има 200 контра 150?? o_O

И кон патот у стадион ПАЗИТЕ.. Можно е некое ИЗНЕНАДУВАЊЕ да има :oops:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И кон патот у стадион ПАЗИТЕ.. Можно е некое ИЗНЕНАДУВАЊЕ да има :oops:
Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....
На некој толку му сече.Изгледа не може да издржи да не се пофали на форум колку биле опасни...........

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Мене овој натпревар ќе ми биде доста интересен зошто крајот на полусезоната привршува ренова успеа да ни земе бод во Скопје ќе биде интересно како ќе се справиме во Тетово како ќе изгледа бодовната разлика на крајот од полусезоната, за тие 100 навивачи на ренова баш ме заболе иако ништо чудно да има некои ученици како на натпреварите на Тетекс кога ги игра дома:D

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
И едно знам , жива глава нема да спасат вашите играчи утре. ( Дознаав вечерва ) НЕ ЗНАМ КОЛКУ Е ТОЧНА )

Утакмицата мора да заврши со победа на Ренова , победа на вардар од овде ви викаам ЗАБОРАВАЈТЕ.. надевајте на само 1 бод.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И едно знам , жива глава нема да спасат вашите играчи утре. ( Дознаав вечерва ) НЕ ЗНАМ КОЛКУ Е ТОЧНА )

Утакмицата мора да заврши со победа на Ренова , победа на вардар од овде ви викаам ЗАБОРАВАЈТЕ.. надевајте на само 1 бод.
Колку си за грев то чудо нешто, како и твојте другарчина на форумов шо го дркаја на почеток од сезона дека Шкендија вака Шкендија ,така сеа гледам им ја препуштате титулата на Вардар хаха аххахах , па сеа и со закани почнавте, е*аве гниди е*аве само со закани знајте друго ништо , за вас не фудбал , туку ринг гладијаторски да се истребите еден по еден сите

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Па вардар ќе биде шампион , нормално премиерот , и градоначалнкиот на скопје го подржуваат на големо .

Вие реално треба да бевте 2 лигаши , али тоа е , после викајте ффм мафија ...

Али , го чекам натпреварот Шкендија-вардар ТАМУ ЌЕ ВЕ ГЛЕДАМЕ... КОЛЕЊЕЕЕЕЕЕЕ

Kajgana Shop

На врв Bottom