Фан Клуб: Вардар

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Сеа го видов на Спорт Ефе , хаха каков пенал досуден за вардар .. ццц ..

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Сеа го видов на Спорт Ефе , хаха каков пенал досуден за вардар .. ццц ..

Играчот игра со рака внатре во своите 16 метри.Иаку со телото не е во 16терец,он со раката удира топка внатре во тој простор.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Играчот игра со рака внатре во своите 16 метри.Иаку со телото не е во 16терец,он со раката удира топка внатре во тој простор.
Според мене НЕ !

А нека кажаат и други тука , ама реално .. НЕМА ПЕНАЛ !

П

Паспарту

Гостин
Според мене НЕ !

А нека кажаат и други тука , ама реално .. НЕМА ПЕНАЛ !
А тебе кој те праша некој дали е пенал!?

Ајде попросто да ти објаснам, топката кога ќе помине гол линија и голманот ја извади од внатре, дали тоа е гол или не?

Кантар ипол...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Јасно покажува пенал, и нема потреба за дискусија. Убаво рече Паспарту ај погледнете ја оваа ситуација ако е голманот на гол линија во оваа положба со топката, јасно е дека е гол т.е. пенал.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Хммм дискутабилна ситуација...Кога ќе се зголеми сликава неможе добро да се види дали топката е внатре во 16 или е на самата линија.Но сепак тоа е 1 секунда во која што судиајта треба да одлучи дали е пенал или не така да ...а и да не било пенало т.е топакта да е на самата линија сега се е џабе.

П

Паспарту

Гостин
Dobro aj ti pametniot objasni mi sto pokazuva slikata... i potsetime zs da se poglednam vo ogledalo?
Епа тоа те прашав, што покажува сликата и пред се снимката? Играчот е вон шеснаесетник, раката му е ВО шеснаесетник, затоа и го постирав прашањето за глупи погоре...

Во знак на сопствена немоќ, се обидувате утехата во Вардар да ја најдете.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Јасно покажува пенал, и нема потреба за дискусија. Убаво рече Паспарту ај погледнете ја оваа ситуација ако е голманот на гол линија во оваа положба со топката, јасно е дека е гол т.е. пенал.
А од каде го виде ти дека имало Пенал ?

Ај објасни ни малку , со аргументи не БЛА БЛА БЛА , зошто као што гледам и Паспарту и ти Админче само муабети имате!

П

Паспарту

Гостин
Остај го !!

Како што вика тој МОРА ДА Е ДАКА ! ццц

ЈАСНО СЕ ГЛЕДА , И ОД НЕБО , НЕМА ПЕНАЛ !!!
Не реков дека мора да е така, но на крај краева, вас никој не ве праша за да пресудите. И јас имам мислење дека вашиот кондом клуб заедно со планинарите кои навиваат со него треба да се забрани со закон, но нели мене никој не ме прашува, така и вас. Чувајте си го мислењето за себе и тешете се... :X3:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151

Ај објасни ни малку , со аргументи не БЛА БЛА БЛА , зошто као што гледам и Паспарту и ти Админче само муабети имате!
Еве ти го одговорот ;)
Не реков дека мора да е така, но на крај краева, вас никој не ве праша за да пресудите. И јас имам мислење дека вашиот кондом клуб заедно со планинарите кои навиваат со него треба да се забрани со закон, но нели мене никој не ме прашува, така и вас. Чувајте си го мислењето за себе и тешете се... :X3:

П

Паспарту

Гостин

А ти да објаснеше стручно зошто ова не е пенал или далечно ти изгледа тој збор?

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Nemoj da bides siguren, da bese agolot na kamerava pravo so linijata na 16erot togas bi bile sigurni no od tuka mene poveke za nadvor mi se cini...
A bthw ne sum od tetovo nitu fan na skendija, od onie od KALE sum

• Ми се допаѓа
Reactions: B92
П

Паспарту

Гостин
Nemoj da bides siguren, da bese agolot na kamerava pravo so linijata na 16erot togas bi bile sigurni no od tuka mene poveke za nadvor mi se cini...
Да имаше бабата јајца, дедо ќе беше... Битно си се исповеда, никој ништо не те праша ама си ги кажа маките, ако.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Немооој па и ти сеа , имат лоши мемории од тааму !!! (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom