Играчот игра со рака внатре во своите 16 метри.Иаку со телото не е во 16терец,он со раката удира топка внатре во тој простор.Сеа го видов на Спорт Ефе , хаха каков пенал досуден за вардар .. ццц ..
![]()
Според мене НЕ !Играчот игра со рака внатре во своите 16 метри.Иаку со телото не е во 16терец,он со раката удира топка внатре во тој простор.
Whatever..........Според мене НЕ !
А нека кажаат и други тука , ама реално .. НЕМА ПЕНАЛ !
А тебе кој те праша некој дали е пенал!?Според мене НЕ !
А нека кажаат и други тука , ама реално .. НЕМА ПЕНАЛ !
Епа тоа те прашав, што покажува сликата и пред се снимката? Играчот е вон шеснаесетник, раката му е ВО шеснаесетник, затоа и го постирав прашањето за глупи погоре...Dobro aj ti pametniot objasni mi sto pokazuva slikata... i potsetime zs da se poglednam vo ogledalo?
А од каде го виде ти дека имало Пенал ?Јасно покажува пенал, и нема потреба за дискусија. Убаво рече Паспарту ај погледнете ја оваа ситуација ако е голманот на гол линија во оваа положба со топката, јасно е дека е гол т.е. пенал.
Не реков дека мора да е така, но на крај краева, вас никој не ве праша за да пресудите. И јас имам мислење дека вашиот кондом клуб заедно со планинарите кои навиваат со него треба да се забрани со закон, но нели мене никој не ме прашува, така и вас. Чувајте си го мислењето за себе и тешете се...Остај го !!
Како што вика тој МОРА ДА Е ДАКА ! ццц
ЈАСНО СЕ ГЛЕДА , И ОД НЕБО , НЕМА ПЕНАЛ !!!
Еве ти го одговоротА од каде го виде ти дека имало Пенал ?
Ај објасни ни малку , со аргументи не БЛА БЛА БЛА , зошто као што гледам и Паспарту и ти Админче само муабети имате!
Не реков дека мора да е така, но на крај краева, вас никој не ве праша за да пресудите. И јас имам мислење дека вашиот кондом клуб заедно со планинарите кои навиваат со него треба да се забрани со закон, но нели мене никој не ме прашува, така и вас. Чувајте си го мислењето за себе и тешете се...![]()
А ти да објаснеше стручно зошто ова не е пенал или далечно ти изгледа тој збор?А од каде го виде ти дека имало Пенал ?
Ај објасни ни малку , со аргументи не БЛА БЛА БЛА , зошто као што гледам и Паспарту и ти Админче само муабети имате!
Nemoj da bides siguren, da bese agolot na kamerava pravo so linijata na 16erot togas bi bile sigurni no od tuka mene poveke za nadvor mi se cini...Јасно покажува пенал, и нема потреба за дискусија. Убаво рече Паспарту ај погледнете ја оваа ситуација ако е голманот на гол линија во оваа положба со топката, јасно е дека е гол т.е. пенал.
Да имаше бабата јајца, дедо ќе беше... Битно си се исповеда, никој ништо не те праша ама си ги кажа маките, ако.Nemoj da bides siguren, da bese agolot na kamerava pravo so linijata na 16erot togas bi bile sigurni no od tuka mene poveke za nadvor mi se cini...
A bthw ne sum od tetovo nitu fan na skendija, od onie od KALE sum
Немооој па и ти сеа , имат лоши мемории од тааму !!!Nemoj da bides siguren, da bese agolot na kamerava pravo so linijata na 16erot togas bi bile sigurni no od tuka mene poveke za nadvor mi se cini...
A bthw ne sum od tetovo nitu fan na skendija, od onie od KALE sum