Фан Клуб: Вардар

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.695
Не знам поради што заслужува место во репрезентацијата. Премногу е спор и тромав, не е некое голгетериште ала Пипо. Не треба резултатите во Мак првенство да бидат некој фактор за игра во А тимот. Јас никогаш не би го повикал него, Ристиќ е класа над него. Али кога ќе видиме, па и немаме некои други играчи кои се одвојуваат премногу.
А Мирко Ивановски заслужува да игра у репрезентација, па и во стартни 11 е... игра у полска у тим што е 15ти на табела, и во кариера има вкупно 14 голови постигнато.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
А Мирко Ивановски заслужува да игра у репрезентација, па и во стартни 11 е... игра у полска у тим што е 15ти на табела, и во кариера има вкупно 14 голови постигнато.
Зошто да не заслужва ? Да не треба со пензионери да играме сеуште ? Мирко има 22 години и секоја шанса што ја добил за репрезентација ја искористил. Беше лидер на репрезентацијата до 21 год. Сега на 2ра утакмица за репрезентација постигна гол и не спаси од срамен резултат со Андора. Игра во Арка Гдиња во Полска лига. Филип Ивановски ако беше подобар ќе играше во тим надвор од Македонија. Мирко заслужва да игра и ќе видите во иднина дека ќе прерасни во вистински лидер на тимот. Игра со срце и душа за Македонија!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Го преценувате Ивановски :)

Деспотовски ми се допаѓа како играч, само на колку месеци потпиша за Работнички? :)
Еј брат не заебавај,Ивановски е топ играч за разлика сеа некој што игра во репрезентација,пример за оној новиот Мирко Ивановски,нашиот Филип е велемајстор,нека го земе Оса ке ни биде новиот Лестер бо Мекелеб хахаха :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.695
Зошто да не заслужва ? Да не треба со пензионери да играме сеуште ? Мирко има 22 години и секоја шанса што ја добил за репрезентација ја искористил. Беше лидер на репрезентацијата до 21 год. Сега на 2ра утакмица за репрезентација постигна гол и не спаси од срамен резултат со Андора. Игра во Арка Гдиња во Полска лига. Филип Ивановски ако беше подобар ќе играше во тим надвор од Македонија. Мирко заслужва да игра и ќе видите во иднина дека ќе прерасни во вистински лидер на тимот. Игра со срце и душа за Македонија!
Филип Ивановски пензионер е? И да Мирко не спаси од срамен пораз, но даде мутав гол, од одбиена топка, што направи целата утакмица? Можда бил лидер на реп. до 21год. но тоа не значи дека е класа на Фичо. И ако Фичо игра у Вардар, не значи дека нема квалитети да игра во странство. Па Вардар се кладам дека е боље од тој полски тим кај што игра Мирко Ивановски. Не е финтата иди у странство да играш, макар и во Зимбабве втора лига, важно си у странство и си класа над овие играчи што играат у мак. лига...

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Bez golmanot Jovanovski , Useini , i najvaznoto bez TRENER !

Utre ste golemi Favoriti , ako zememe 1 bod zadovolen bi bil !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мирко Ивановски беше еден од најдобрите во младинската репрезентација, знам дека прашував пред година дена зашто не е повикан за репрезентација.
Едноставно немам високо мислење за Ивановски.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Филип Ивановски пензионер е? И да Мирко не спаси од срамен пораз, но даде мутав гол, од одбиена топка, што направи целата утакмица? Можда бил лидер на реп. до 21год. но тоа не значи дека е класа на Фичо. И ако Фичо игра у Вардар, не значи дека нема квалитети да игра во странство. Па Вардар се кладам дека е боље од тој полски тим кај што игра Мирко Ивановски. Не е финтата иди у странство да играш, макар и во Зимбабве втора лига, важно си у странство и си класа над овие играчи што играат у мак. лига...
Абе прати сеа јас Мирко го пратам пошо е дете од Битола, поточно од школата на Пелистер и заедно со другите битолчани што играат во Европа ги имам под будно око и сум доста добро запознаен со неговите квалитети. Играше и во Славија Прага и таму беше доста добар. Значи Мирко е играч што ја користи секоја шанса што ќе ја добие. Го има оној голгетерски инстинкт. Допрва треба да се покаже, значи да добие шанса. Вардар не е подобар од Арка али не е сега тоа важно. Јас Филип го немаме премногу гледано како игра,али не ми е ништо посебно од тоа што го видов, а ти си повеќе запознаен пошо си навивач на Вардар и доаѓаме до колосек каде и двата си ги браниме нашите играчи. На крај краева што да не бидат Ивановски тандем во нападот кога моментално освен Тричко немаме играч кој би ги тресел противничките мрежи..
Кога ќе ги видиш екипите за кои играл Филип не е ништо посебно, НО имам една грешка. Мислев дека е доста постар, но тој има 26 години значи можи да напредни во подобар клуб.. Сепак Мирко сеуште ги има моите симпатии и сум за подмладување на нашата репрезентација, каде најсериозно би го избркал Горан Пандев кој не покажа ама баш ништо..
P.S. Ако има понатамошна дискусија на ова тема, би требало да се префрлиме во соодветната тема. :coffee:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.695
Абе прати сеа јас Мирко го пратам пошо е дете од Битола, поточно од школата на Пелистер и заедно со другите битолчани што играат во Европа ги имам под будно око и сум доста добро запознаен со неговите квалитети. Играше и во Славија Прага и таму беше доста добар. Значи Мирко е играч што ја користи секоја шанса што ќе ја добие. Го има оној голгетерски инстинкт. Допрва треба да се покаже, значи да добие шанса. Вардар не е подобар од Арка али не е сега тоа важно. Јас Филип го немаме премногу гледано како игра,али не ми е ништо посебно од тоа што го видов, а ти си повеќе запознаен пошо си навивач на Вардар и доаѓаме до колосек каде и двата си ги браниме нашите играчи. На крај краева што да не бидат Ивановски тандем во нападот кога моментално освен Тричко немаме играч кој би ги тресел противничките мрежи..
Дај боже да прерасне во прав напаѓач, и да дава голови за репрезентација...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Mnogu cudni ste stvarno...

Gleam demek ke bojkotirate 45 minuti nema da navivate zs utakmicata ke se igra vo 13.00 casot !!

sekogas go kritikuvate ffm za kaznite na navivacite da ne patuvat !

a vie ste tie koj baravte na vasata uprava da ne dozvoli gosti od tetovo za utre !!

neli sakavte navivanje ? rivalstvo na tribini ?
ne sme nie krivi vie sto se plasite da doagat vo tetovo ! :tapp:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.695
Mnogu cudni ste stvarno...

Gleam demek ke bojkotirate 45 minuti nema da navivate zs utakmicata ke se igra vo 13.00 casot !!

sekogas go kritikuvate ffm za kaznite na navivacite da ne patuvat !

a vie ste tie koj baravte na vasata uprava da ne dozvoli gosti od tetovo za utre !!

neli sakavte navivanje ? rivalstvo na tribini ?
ne sme nie krivi vie sto se plasite da doagat vo tetovo ! :tapp:
Дечко дај прекини да тролаш, 100 пати е кажано дека вашата управа забранила присуство на гостински навивачи, и затоа Комити не гостуваа лани.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Дечко дај прекини да тролаш, 100 пати е кажано дека вашата управа забранила присуство на гостински навивачи, и затоа Комити не гостуваа лани.
Ova ne mi lici na zabrana .. So barat tamu specijallcite ?

Kajgana Shop

На врв Bottom