Фан Клуб: Вардар

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Според мене Шкендија и Металург ни се конкуренти..евентуално работнички ако се убаци во трка..Али шкендија игра се подобро од првото коло така да мислам дека они ке прават проблеми:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Не ме сери сеа и ти...Како што глеаш снимано е со аматерски апарат,квалитетот слободно може да кажам е катасрофален,а материјалот е тој,дали снемало меморија или е нешто друго незнам
Абе не снимаше ти колку што памтам :D
Не се сомневам дека отпосле било извадено се што е најдобро, пошто како што гледам е снимано со аматерски апарат. Муабетот ми беше дека треба да се фаќаат моменти кога навивањето е навистина одлично. Мада ваљда во тој дел сигурно на снимките се слушало само шуштење, пошо и на ова снименово кај што не сме нешто нај нај, има доста проблеми со звукот :)
Не е битно, своето си го направивме на трибина :D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.111
Абе не снимаше ти колку што памтам :D
Не се сомневам дека отпосле било извадено се што е најдобро, пошто како што гледам е снимано со аматерски апарат. Муабетот ми беше дека треба да се фаќаат моменти кога навивањето е навистина одлично. Мада ваљда во тој дел сигурно на снимките се слушало само шуштење, пошо и на ова снименово кај што не сме нешто нај нај, има доста проблеми со звукот :)
Не е битно, своето си го направивме на трибина :D
Go nema svarno posledniot del od vtoro poluvreme posledni 15min bea koa se zapalija bakljite i pocna ludiloto ali nema veze koj bil na stadion si znae, nemora mn da se reklamirame kako drugi nekoi. Za ponatamosniot del od prvenstvoto ocekuvam dve pobedi so Dingovci i protiv Stipjani , za so Teteks neznam iskreno kako sto ke bide a veke so Shkendi mora da se pobedi i mislam deka ke pobedime dokolku napravime poseriozna sansa posto igrata na ilco e da se umrtvi igrata na protivnikot a toa do sea dobro go pravime

П

Паспарту

Гостин
Напаѓач ни треба, средината ни е супер во моментов... :) Одат во Работнички бидејќи имаат дозвола во зимскиот преоден рок без проблем да си отидат од клубот, а искрено такви играчи не ни требаат. Кажав пред некој ден, според мене подобро е некој да се врзе со подолг договор, отколку да игра тука до јануари или во краен случај до јуни.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Нешто дефинитивно смрди во нашата управа...
Бајо е пред трансфер во странство...
Баш ме интересира каков профил на играч му треба на Илчо за во нападот:tapp:

П

Паспарту

Гостин
Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Или кај нив, или кај Металург, други нема... :) Вардар барал клаузула за оштета во договорот на Урдинов, што пак е сосема нормално, а Работнички најверојатно му понудил 2ипол години со одврзани раце за трансфер во странство. Ова е многу чест случај кај нас, особено кај т.н. повратници од странство, иако Урдинов не е тоа, но сепак е во слична ситуација со нив - одржувај форма колку што можеш, па после куферите и во Албанија, Азербејџан, Казакстан итн.

Дефинитивно мора да се донесе уште еден напаѓач, едноставно не може цел товар да падне врз Фичо. Али баба го видовме, повеќе е 12 играч за противникот, отколку наш напаѓач...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Не памтиш ништо ти :D јас не ни бев у Охрид,а видеото го направив од најдобрите моменти нормално
Па знам не те видов, а и не видов никој да снима од доле, така да ме зачуди како воопшто сме извадиле видео :D Којзнае кај бил скриен камерманот:P

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Друже, не е проблемот во нашата управа. Што требаше да му чуваат место на Деспотовски до крај на август за да може он до тој период да си бара трансфер на страна?! Имаме и повеќе од доволно играчи на средина зашто непотребно да се ствара незадоволство? Деспотовски беше прв избор за засилување на средниот ред на почетокот од подготовките, ама тогаш изјави дека не планирал да се враќа во нашето првенство. Е, ама тркалото се врти.
Работнички е во паника и не бира средства како да ја обнови екипата. Го користат истиот метод како Брацо кога беше кај нас и Вардар личеше на автобуска станица. Сите што им се новодојдени имаат договор да можат без никаков проблем да си заминат во странство. Така да нема потреба од никаква паника. Костурот на тимот се склапа пред почетокот на сезоната, а не кампањски да се носат засилувања. И добро е што Илчо и управата не попуштија ни пред Деспотовски. Едноставно мора да се има ред.
Едино ми е криво за Бајо. Човекот никогаш не го стави трансферот во странство како приоритет и беше желен да игра за Вардар, ама не најде на разбирање кај Илчо. Заслужи подобар однос. Како и да е, мора да се земе напаѓач!

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Навивачката група „Комити“ е зачудена од незаинтересираноста на меѓународниот фактор во врска со големите неправди и злодела кој му се нанесени на Македонскиот народ.
Егзодусот на Македонците од Егејска Македонија е трагедија која треба да ги заинтересира сите европски институции и организации кои се борат за заштита на човековите права.
Навивачката група на ФК Вардар од Скопје, апелира на поголема ангажираност на сите домашни општествени структури во насока на предизвикување на вниманието на Европската Унија и другите повлијателни институции во Европа и пошироко, за да им се овозможи на нашите сограѓани, иако многу години по трагедијата која ја претрпеле, сепак да ги остварат своите основни човекови права.
„Комити“ очекуваат и другите навивачки групи, да го следат нивниот пример од натпреварот меѓу Охрид и Вардар во Охрид, каде преку парола се побара од „Европа да го препознае геноцидот и егзодусот на Македонците и Ерменците“ и на сличен начин да го привлекуваат вниманието на меѓународните институции.
Навивачката група „Комити“ од Скопје од секогаш се залагала за заштита на македонските национални интереси и во таа насока ќе се залага и во иднина.

Навивачката група „Комити“ истотака изразува незадоволство од судските пресуди во врска со инцидентот на Кале.
Под низа нејасни околности, Судот ги изедначи оние кои дојдоа да го изразат своето демократско право на протест со група хулигани и насилници од кои еден, кој и на телевизиските снимки можеше да се забележи како со тупаници се нафрла врз едно дете, доби и пратеничко место.
За „Комити“ е нејасно како може Судот да изрече иста казна за оние кои практично се бранеа и за оние кои бодеа со ножеви.
Политичко-судските договори во кои најдебелиот крај го извлекуваат членови на навивачката група „Комити“ се пракса веќе подолг период и ја информираме јавноста дека истите нема да ги толерираме во идина.

Напишано на 30.08.2011

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Бтв Работнички-Турново 1-1, и тоа педериве се спасија во последни пет минути :D
Одлично, уште не излегле од Скопје ( и тоа од 5 меча 4 ги играа на Градски) а веќе се 5 бода зад нас :D
Али океј они кога играат во Скопје им е исто како на гостински терен, така да нивни подобри резултати можеме да очекуваме низ другите градови кадсе што имаат повеќе "фанови" (преку лето) него ли во Скопје

Kajgana Shop

На врв Bottom