Абе не снимаше ти колку што памтамНе ме сери сеа и ти...Како што глеаш снимано е со аматерски апарат,квалитетот слободно може да кажам е катасрофален,а материјалот е тој,дали снемало меморија или е нешто друго незнам
Go nema svarno posledniot del od vtoro poluvreme posledni 15min bea koa se zapalija bakljite i pocna ludiloto ali nema veze koj bil na stadion si znae, nemora mn da se reklamirame kako drugi nekoi. Za ponatamosniot del od prvenstvoto ocekuvam dve pobedi so Dingovci i protiv Stipjani , za so Teteks neznam iskreno kako sto ke bide a veke so Shkendi mora da se pobedi i mislam deka ke pobedime dokolku napravime poseriozna sansa posto igrata na ilco e da se umrtvi igrata na protivnikot a toa do sea dobro go pravimeАбе не снимаше ти колку што памтам
Не се сомневам дека отпосле било извадено се што е најдобро, пошто како што гледам е снимано со аматерски апарат. Муабетот ми беше дека треба да се фаќаат моменти кога навивањето е навистина одлично. Мада ваљда во тој дел сигурно на снимките се слушало само шуштење, пошо и на ова снименово кај што не сме нешто нај нај, има доста проблеми со звукот
Не е битно, своето си го направивме на трибина![]()
Или кај нив, или кај Металург, други нема...Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Нешто дефинитивно смрди во нашата управа...
Бајо е пред трансфер во странство...
Баш ме интересира каков профил на играч му треба на Илчо за во нападот![]()
Не памтиш ништо тиАбе не снимаше ти колку што памтам![]()
Па знам не те видов, а и не видов никој да снима од доле, така да ме зачуди како воопшто сме извадиле видеоНе памтиш ништо тијас не ни бев у Охрид,а видеото го направив од најдобрите моменти нормално
Друже, не е проблемот во нашата управа. Што требаше да му чуваат место на Деспотовски до крај на август за да може он до тој период да си бара трансфер на страна?! Имаме и повеќе од доволно играчи на средина зашто непотребно да се ствара незадоволство? Деспотовски беше прв избор за засилување на средниот ред на почетокот од подготовките, ама тогаш изјави дека не планирал да се враќа во нашето првенство. Е, ама тркалото се врти.Подобро или не, прават и они силен тим. Не ми е толку што не дојде кај нас, туку што се засилуваат директните конкуренти за титула. Вистина е после ангажирањата на Стјепановиќ и Гроздановски не ни е потребен уште еден играч во средината, но не чини што одат кај директните ривали. Па маме му ебам, дете на Вардар е, зошто мора баш кај нив да иде...
Урдинов кај нас сакал сдоговор за една година, па да фаќа џомка, а со нив потпишува на 2 и пол години...
Нешто дефинитивно смрди во нашата управа...
Бајо е пред трансфер во странство...
Баш ме интересира каков профил на играч му треба на Илчо за во нападот![]()