Фан Клуб: Вардар

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Постојат, носат дресови на Грција и пишуваат исклучиво на теми поврзани со Вардар и Пелистер... Ете еден загрозен редок вид дури и напишал пост во 00:34 :tv:

abe ti li najde da kazuvas za partioti noob eden koga bese vojnata vo 2001 kako pi.ki se krievte pod kreveti od strav zatoa ne jadi mnogu go.na..........komita ultras pobeda toa sto go pravese (mestenje) ne e legalno a vardar demek ne mesti taka????so sileks ne ja namestija???? samo sto razlikata e vo toa sto Milenko svinjarot dade gas i ne nakodosi i zatoa go krkavme inace site mestat toa e fakt.............

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.065
abe ti li najde da kazuvas za partioti noob eden koga bese vojnata vo 2001 kako pi.ki se krievte pod kreveti od strav zatoa ne jadi mnogu go.na..........komita ultras pobeda toa sto go pravese (mestenje) ne e legalno a vardar demek ne mesti taka????so sileks ne ja namestija???? samo sto razlikata e vo toa sto Milenko svinjarot dade gas i ne nakodosi i zatoa go krkavme inace site mestat toa e fakt.............
Ако постои тим во Македонија што не мести во домашно првенство, јас си го сечам...
Победа местеше ЕВРОПСКИ меч, и има огромна разлика со споредбата што ти ја правиш. Победа си доби казна од УЕФА, ФФМ ја спроведе...

Ни јас несакам проширување на лигата, али кога ве читам како се радсувате дека сме испаднале, кога гледам дека некои фанови на Шкендија повеќе се израдуваа на тоа што Вардар испаднал, ан не со тоа што Шкендија е шампион, се повеќе го менувам моето мислење. Сега се надевам дека лигата ќе се прошири и сите искомплесирани кои јадете гомна да си ги подвиткате опашките :bip:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Ако постои тим во Македонија што не мести во домашно првенство, јас си го сечам...
Победа местеше ЕВРОПСКИ меч, и има огромна разлика со споредбата што ти ја правиш. Победа си доби казна од УЕФА, ФФМ ја спроведе...

Ни јас несакам проширување на лигата, али кога ве читам како се радсувате дека сме испаднале, кога гледам дека некои фанови на Шкендија повеќе се израдуваа на тоа што Вардар испаднал, ан не со тоа што Шкендија е шампион, се повеќе го менувам моето мислење. Сега се надевам дека лигата ќе се прошири и сите искомплесирани кои јадете гомна да си ги подвиткате опашките :bip:
mene me boli k.r dali vardar e 1,2 ili pak 3 liga jas si gledam za pobeda a so ova sto e shkendija shampion mnogu zagubivme kako drzava 4e vidite site na evropski duel so 4e igraat koga 4e peat anti makedonija i 4e vadat paroli protiv makedonija :S:S:S:S:SS:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.065
mene me boli k.r dali vardar e 1,2 ili pak 3 liga jas si gledam za pobeda a so ova sto e shkendija shampion mnogu zagubivme kako drzava 4e vidite site na evropski duel so 4e igraat koga 4e peat anti makedonija i 4e vadat paroli protiv makedonija :S:S:S:S:SS:
Ако те боли кур немаше да даваш вакви коментари. Никој осд нас не пиша дека не сме заслужиле да испаднеме. Си признавме пораз и спремни сме за втора лига, и оеднаш тука се појавијуа некои да се ситат...
Тоа е тоа, колку пари толку музика. Кој имапари тој ќе зема титули, кога е глуп Минчо, да си наместеше некои утакмици сега ќе се радуваа на титула вака нека ја гледаат Шкендија на Градски летово :tapp:

П

Паспарту

Гостин
Копиљ, ти 2001 не ни беше роден...

Нема што, најголеми патриоти сте вие, најголеми шегаџии, а воедно и најтапа луѓе. Што кур не пишуваш / пишувате во темата за Победа 2011/Викторија него го потите сите шимпанза тука? Да ви се намочам во тоа искомплексираните копиљаци...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
Копиљ, ти 2001 не ни беше роден...

Нема што, најголеми патриоти сте вие, најголеми шегаџии, а воедно и најтапа луѓе. Што кур не пишуваш / пишувате во темата за Победа 2011/Викторија него го потите сите шимпанза тука? Да ви се намочам во тоа искомплексираните копиљаци...
Daj be bataligi ziti se aman so se napna so ovie, se kriele skopjanite c cc , pa neznam dali pamti u skopje koa imase neredi krsenje na se sto e muslimansko(sto ne go opravduvam) ali ubavo mu kaza ne bese rodeno najnunceto, dvajca postari braticedi imam sto bea vo ratot od SKOPJE se pa nisto ne sum rekol, toa sto im zaginale vo ratot neznaci deka samo oni bile, SEKOJA CEST ZA SITE ZAGINATI ZA SVOJATA TATKOVINA , ama neznaci i da mi dujat jajcava ko baloni, neka se sitat site sto se anti Vardar , konecno dojdoa i oni malce da vidat ubavo, mada mn kratko ke trae, komplexot sepak ke ostane dlaboko vrezan!

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Утрешниот број на "Дневник" со информација дека Гроздановски бил присутен на денешниот тренинг а потоа и на преговори со Брацо. Објавена e и негова изјава во која вели дека доколку Вардар остане прволигаш по административен тој сигурно ќе биде првото засилување за наредната сезона. Текстот завршува со најава за враќање на уште неколку поранешни играчи меѓу кои и Александар Васоски на кого Ајнтрахт Франкфурт и официјално не му понуди нов договор.

P.S. До прилепчаните што одмазнички се ситеа, еве ви го во целост моето мислење по повод санкцијата што ФИФА и ја изрече на Победа и наложи на ФФМ, постирано на 03.05.2010 на темата "Македонско фудбалско првенство" (http://forum.kajgana.com/showthread.php?27480-Македонско-фудбалско-првенство&p=3528005&highlight=#post3528005):

"Иако сум симпатизер на Вардар и оваа суспензија на Победа значи и дефинитивен опстанок во првата лига за мојот миленик, сепак ми е криво што во наредните бог знае колку сезони нема да имаме можност да бидеме сведоци на нови епизоди од старото добро ривалство со прилепчани! Навистина е жалосно што еден од највлијателните фудбалски клубови во земјава кој што доаѓаа од еден од поголемите градови и има една цела армија навивачи од сите возрасти се соочува со ваква судбина поради неколкумани залутани мешетари во мак-фудбалот.

Победа за оваа наша македонска лига по своето значење е нешто слично како на пример еден Хамбург за германската (на кого што дури и му пркосеше и тоа среде нивната AOL arena пред неколку години). Има неколку освоени трофеи и покрај онаа бламажа со Пјуник има и други успешни евро излети вредни за паметење (елиминација не екипи од Србија, Романија, Турција, Хрватска, Словачка, дуели со гиганти како Парма, Перуџа, Хамбург)!

И за крај морам да истакнам дека одлуката на ФИФА ми е крајно престрога и несватлива. Да наредеа префрлување на прилепскиот клуб во понизок ранг ќе сватев, меѓутоа 8-годишна забрана за играње во било кое натпреварување организирано од ФФМ е навистина премногу! Незнам како размислуваат прилепските ентузијасти меѓутоа ваква казна незнам дали би преживеал и еден Реал од Мадрид!!! "

P

PewDiePie

Гостин
Гроздановски,Васоски ? Одлични вести само да остане Вардар во прва лига.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
оооооооооооо ако до сега викав дека не треба да ја прошират лигата сега ми се смени мислењето.
Гроздановски, Васоски мххххххмммммммммммм кој е следен :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не мислев на Вардар туку на нас Комити бидејки ние сме веќе докажани во Македонија и треба да идеме напред(читај Европа се бара) а не да се радуваме што во втора лига ке играме со Ѓорче и Пелистер! Повторно ке кажам ја сум за да се прошири лигата иначе отидовме во кал од колена каде никој нема да не извади,не сме ние Њукасл или Јуве па така експресно да се вратиме во прва лига!
А зошто ај да се прошири, кога Пелистер и Вардар си заслужија да испаднат?

Гледам Гроздановски и Васоски ако останите прва лига. Ај да видиме шо ќе биди :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Еве ги статиите на дневник, нас што не интересираат.
Прва
Втора

Искрено ако се озбилни најавите за евентуално ангажирање на Васовски, Гроздановски и уште некој играч, тогаш дефинитивно ќе си го сменам мислењето околу проширувањето на лигата. И двајцата може се вон натпреварувачка форма, али за у нашево првенство се измислени....

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Изгледа само јас ке искочам во право во целава ситуација!:toe:Освен проширување на лигата за која повеќето се буневте дека не сте сакале, после ова со Гроздановски сигурен сум дека ке ги смените мислењата и ке баталите втора лига ! Уште кога дојде зимоска Брацо знаев дека нешто големо планира во Вардар бидејки веќе и да сака нема што да се краде од Вардар,затоа бидете спокојни и уживајте!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Изгледа само јас ке искочам во право во целава ситуација!:toe:Освен проширување на лигата за која повеќето се буневте дека не сте сакале, после ова со Гроздановски сигурен сум дека ке ги смените мислењата и ке баталите втора лига ! Уште кога дојде зимоска Брацо знаев дека нешто големо планира во Вардар бидејки веќе и да сака нема што да се краде од Вардар,затоа бидете спокојни и уживајте!
Тој да планираше нешто „големо“ со Вардар, немаше да дозволи опстанокот на клубот да зависи од милостината на ФФМ. Јаки муда ако останеме, срамот е веќе направен. Вардар не се избори регуларно за натпреварување за наредната сезона во Првата лига.
НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.575
Поени од реакции
29.183
И Меси нека дојде и Пандев и голман да имаме како Нојер нема да ми го смени мислењето !!
НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!

Kajgana Shop

На врв Bottom