Фан Клуб: Вардар

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Никола Глигоров е солиден за нашава лига,али мислам не е он играч на Брацо.
А што се однесува до Вандаир многу е паднат во форма,ја нема онаа брзина што ја имаше порано,али пак во споредба со дрвоно Фабио е измислен.
За Фабио искрено мислан не ви треба,Настевски е измислен и за него и за Марсио.

П

Паспарту

Гостин
На Вардар му фали она што го имаат Партизан, Звезда, Динамо и Хајдук, а тоа е пронаоѓање и купување на млади талентирани фудбалери, а потоа нивно продавање за 10 пати поголема цена. Но во нашиов фудбал никој не дава пари за трансфер, најголемата сума е 1-2 000 евра, а имаше случаи каде што за една исписница од неколку илјади денари не се случуваа трансфери. Ете да имаше муда (и пари) Вардар да дадеше пари за Глигор Глигоров од Силекс и Драган Георгиев од Турново, ќе земеше многу повеќе кога ќе се продадеа во странство. Друго прашање е каде ќе отидеа парите од тој трансфер :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
rabotnicki taka napravi so trickovski go kupi od vardar za 100000evra a go prodade na crvena zvezda za 800000evra
100 000 евра дал било кој наш тим за играч? Колку што знам без никаква оштета Тричковски од Вардар премина во Работнички.
Единствен трансфер за поголема сума на кој се сеќавам е Гоце Толевски од Напредок во Работнички за 30 000 евра.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Во последниве сезони по што е блокирана сметката,играчите на Вардар си заминуваат а клубот не добива ништо од трансферите !! Играчите си заминуваат како слободни фудбалери затоа се надевам сега Брацо ке плати барем некој дел што дужи Вардар за да се одблокира таа сметка!Како пример ке го наведам надежнеиот Стефан Ристевски кој го зема Парма без пари,а Вардар можеше да заработи доста пари за овој играч!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
100 000 евра дал било кој наш тим за играч? Колку што знам без никаква оштета Тричковски од Вардар премина во Работнички.
Единствен трансфер за поголема сума на кој се сеќавам е Гоце Толевски од Напредок во Работнички за 30 000 евра.
trickovski ne si zamina za bes pari braco zema 100000evra plus od sledniot transfer 5% taka bese dogovorot

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
trickovski ne si zamina za bes pari braco zema 100000evra plus od sledniot transfer 5% taka bese dogovorot
Не збори без врска! Тричовски си отиде без оштета зашто му беше раскинат договорот на штета на Вардар, поради неплаќање на пензиско и здравствено осигурување. Како што и многу други играчи си заминале од Вардар...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Локомотива е последниот патник во четврт финалето од купот. Па така, сега можни противници ни се Металург, Тетекс, Турново, Напредок, Брегалница, Тиквеш или Локомотива. Се молам да ни падне Локомотива и лесно да ги рипнеме, или пак Тиквеш, а и Брегалница и напредок би било подносливо. Мораме да ја искористиме шансата во купот оваа година. Напред Вардар!!!

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Локомотива е последниот патник во четврт финалето од купот. Па така, сега можни противници ни се Металург, Тетекс, Турново, Напредок, Брегалница, Тиквеш или Локомотива. Се молам да ни падне Локомотива и лесно да ги рипнеме, или пак Тиквеш, а и Брегалница и напредок би било подносливо. Мораме да ја искористиме шансата во купот оваа година. Напред Вардар!!!
когај ќе биде ждрепката ако знаеш ? :smir:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.845
Поени од реакции
23.170
Ждрепката ќе биде кога ќе им текне на ФФМ.

@saber rider
Немој да мислиш дека Тиквеш ако е второлигаш е наивен тим.
За мене моментално најидеална опција за Вардар би била или Локомотива или Брегалница!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
neznam i jas zosto tolku go potcenuvate vardar demek vardar ne moze so tikves so ovoj so onoj tim pa site timovi vo mak ligata se tapa

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Ждрепката ќе биде кога ќе им текне на ФФМ.

@saber rider
Немој да мислиш дека Тиквеш ако е второлигаш е наивен тим.
За мене моментално најидеална опција за Вардар би била или Локомотива или Брегалница!
Ne e neso jak tim t.e ne e pojak od Vardar plus kao sto iam razbrano u tikves se desile nekoj losi raboti odnosno parite ddeni od Feni rptsedtelot si gi sobral i plata nekako ne zemale igracive taka da zatoa i mislam padnaa u rzultatska kriza

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.845
Поени од реакции
23.170
Професоре...и јас сум фан на Вардар.
Ама искрено да ти кажам , "децава" се МНОГУ КВАЛИТЕТНИ ама без искуство. ( Сите натпревари ги изгубивме или на пресврт или во последни 5 минути)
Тиквеш е екипа која конкурира за прва лига. И мислам дека нема да ни биде ни малку лесно против кавадарчаниве доколку ни се паднат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Може ли некој да ми каже дали може во овој момент Вардар да донесе нови фудбалери бидејки пред некој ден Илиев од Пелистер си замина во Напредок,затоа и се чудам дали ова е можно само во Македонија бидејки предониот рок за трансфери колку што знам заврши ! Чим други клубови кај нас се засилуваат тогаш Брацо за 15 дена може да си донесе нови фудбалери не мора да чека до зима :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom