Фан Клуб: Вардар

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
nemozam brat da dojdam do nego,mnogu e popularen,stalno e na tv dava izjavi.sto bratski grupi ke bevte so ovie moive od skopje,sto na mec so shkendija vi doagjaat po 10 lugje,a i vo skopje na evropskite na teteks po 10,15 komiti ve pojacuvaa.sto bratstvo ke bese toa???
Можеш можеш, само не веруем дека олку ќе мудруеш пред него, бтв за братството меѓу комити и војводи прашај ги “Твоите“ како што самиот ги нарекуваш!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
kako se stavaat takvi smeskovci,da stavam i jas edno 5 komada,i da vi dadam 5 respecta,zakon ste(nema zakon koj moze da ne spreci...peski da odime) ha ha ha ha ha
Ке идеш на иконата Емот-икони и ке кликнеш види ја целата листа и одбери некое и кликај колку сакаш.....

Се вика репутација се клика на звездата под аватарот.....

Нема болница која може да те лечи!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ке идеш на иконата Емот-икони и ке кликнеш види ја целата листа и одбери некое и кликај колку сакаш.....

Се вика репутација се клика на звездата под аватарот.....

Нема болница која може да те лечи!
ovie finti samo ultrasi gi znaat! fala brat,i zasto me vregjas,jas tebe te navrediv li do sega?u toa vlae izgleda sve ste ultrasi do koska?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
ke vi se potsmevaat site tie za koi vie vikate deka se pozadi vas. a dracevo city bese do sega edinstveniot sto javno si prizna zasto ne ste bile.samo ne mi e jasno kolku vodji imate,i kolku vodji se dovolni da dojdat za da bidete sigurni vo novaci?
Не го превртувај тоа што го кажав.
Комити немаат само 1 воџа,и немаат само 1 човек кој е главен за све.
И ти тоа добро го знаеш. ( Ако имаш нешто против тој што го нагласи во некој од претходните постови слободно иди па кажи му во лице,не врти филмови популарен ова она )
Болдот - Човече не се работи за сигурност што не ти е јасно ?!?!
Сегде е познато дека на гостовања било каде,а посебно по тоа селата, се иде со јака екипа ( навивачка екипа мислам,немој и сеа да ме извадиш од контекст ) не може деца да идат !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
ovie finti samo ultrasi gi znaat! fala brat,i zasto me vregjas,jas tebe te navrediv li do sega?u toa vlae izgleda sve ste ultrasi do koska?
е ај те молам избриши ги постовите у последни 2 страни и ја да ги избришам не е ова чет да дискутираме тука..Нормалн дека ке те врегам кога го вреѓаш мојот клуб...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
е ај те молам избриши ги постовите у последни 2 страни и ја да ги избришам не е ова чет да дискутираме тука..Нормалн дека ке те врегам кога го вреѓаш мојот клуб...
:smir: ajde ne se vozbuduvaj dolgo e prvenstvoto,cuvaj zivci do kraj,moze ke otideme u 2 liga,pa posle ni kajgana,ni jufki ne ne opravaat! ke treba posle so ajduci i ribari da se dokazuvame...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Нема да ни биде проблем да го бодриме Вардар и во втора лига :wink:
И дај прекинете со дискусијава дебилна е !

Знае некој кој ги дал првите два гола за нас денеска ( т.е вчера ЧД )? :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Нели приметивте до сега дека овој CLINT EASTWOOD не е никаков скопјанец,а најмалку навивач на Вардар.Намерно се претставува како скопјанец и навивач на Вардар за да ги оцрни Комити.Во секој пост потајно ги фали Чкемабари,а притоа ги омаловажува и навредува Комити.101% е провинцијалец ,а најверојатно битолчанец само незнам зашто толкаво значење му дадовте уште па се докажувате со него.Значи немојте да го окарактеризирате како навивач на Вардар и скопјанец зашто не е 101%.Зар не приметивте до сега?Од небо се гледа дека нема врска со Скопје и Вардар.Поздрав

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Не ме интересира шо е Clint Eastwood дали Чкембар, Комита или Војвода... можам да кажам дека дечкото е стварно упатен во мак. тифо сцената и се шо напиша е чиста вистина . И не ги мешајте многу многу Чекембари, темата е Фк.вардар .

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Не ме интересира шо е Clint Eastwood дали Чкембар, Комита или Војвода... можам да кажам дека дечкото е стварно упатен во мак. тифо сцената и се шо напиша е чиста вистина . И не ги мешајте многу многу Чекембари, темата е Фк.вардар .
Ај ај иди си на фан клуб Пелистер.Головите за Вардар ги постигнаа Ацевски,Трифуновски и Пандовски кој го промаши пеналот со Ренова но еве сега се поправи и сигурен сум дека ќе почне да ја тресе мрежата на противничките екипи.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Нели приметивте до сега дека овој CLINT EASTWOOD не е никаков скопјанец,а најмалку навивач на Вардар.Намерно се претставува како скопјанец и навивач на Вардар за да ги оцрни Комити.Во секој пост потајно ги фали Чкемабари,а притоа ги омаловажува и навредува Комити.101% е провинцијалец ,а најверојатно битолчанец само незнам зашто толкаво значење му дадовте уште па се докажувате со него.Значи немојте да го окарактеризирате како навивач на Вардар и скопјанец зашто не е 101%.Зар не приметивте до сега?Од небо се гледа дека нема врска со Скопје и Вардар.Поздрав
bas mi e drago sto sum te nateral da se registriras za da napises nesto za mene.
edeeeeeeeeen gooooooooooolem bel bumbar za tebe!
ps. NAPRED VARDAR VO SRCE TE NOSAM!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Ај ај иди си на фан клуб Пелистер.Головите за Вардар ги постигнаа Ацевски,Трифуновски и Пандовски кој го промаши пеналот со Ренова но еве сега се поправи и сигурен сум дека ќе почне да ја тресе мрежата на противничките екипи.
Не постој играч Трифуновски кај нас се мисли на Никола Трипуновски...
Клинт у реду е знамеме дека си ВАРДАРЕЦ ако се лажеме

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
@ Clint:
Poznavam nasi lugje za Vardar od Avtokomanda i ako si toj sto mislam, respekt za tebe. Bi ti rekol deka e podobro da so tvoite soveti barem preku brat ti, ako ne direktno, uspees da ja podobris celokupnata slika za nas. Mnogu lugje od generacija od 25 pa nagore godini predvreme se imaat otkazano od Zapad. Verojatno site vie koi sega ne doagjate si imate svoja pricina za toa. Zalno e sto vo Komiti imalo mnogu momci sto znaele sto e vistinsko navivanje ama od raznorazni problemi vnatre, se povlekle od grupata. Zatoa deneska nasiot prosek po godini ne e na bas sjajno nivo i poradi toa nema dovolno sigurni lugje pomegju nas pomladite da sami bez poddrska od postarite otideme na gostuvanje koe e malku porizicno, kako sto moram da priznaam bese toa vcera vo Novaci.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Морам да го поставам видеово и еден коментар на друга страна од друг член за да се расчистат некој работи...
Znaci vaka, na klipov mnogu jasno se gledaat nekoi raboti, vrz osnova na argumenti i fakt so ogled na vooclivi snimki od nekolku televiziii koi gi ima vo prilog na ova video moze da se zakluci deka :

-Jasno se gleda Komiti i Loyal Fans se vl...ezeni na teren (i pokraj golemiot broj na ACAB) i gi povikaat Sverceri na presmetka a od niv nema povraten odgovor
-Pri sekoe skandiranje na Sverceri sleduva napad na Komiti, posebno na 2:38 od klipot clen na Komiti doaga duri do ogradata i gi povikuva na presmetka !
- 3:44 najbiten moment ! Pokraj toa sto Sverceri nemaa HRABROST i SRCE da vlezat na terenot, duri i na tribinata BEGAAT nagore kon pokrivot na juznata tribina, mnogu jasno se gleda, beganje nagore, odnosno povlekuvanje.
- 4:33 poglednete vnimatelno... clenovi na Komiti, go drzat vo race golemiot trans ''Napred Vardar vo srce te nosam'' potocno vo ponatamosniot del od videoto eden clen (panker) go dipli znameto. Znaci eve konecno dojde moment da se rasvetli slucajot za lazenjeto deka Sverceri im zemale transparent na Komiti, potocno toj transparent ''Napred Vardar vo srce te nosam'' od strana na Sverceri e otkinat samo mal del od transparentot, bidejki na klipot mnogu dobro se gleda deka pogolemiot del od transot e vo race na Komiti !!!

Steta sto minatata sezona za malku se izbegna duelot Vardar - Sloga bidejki Sloga bese isfrlena od ligata, inaku ke bese mnogu interesno.
Ova bese poslednoto odigrano derbi pomegu Vardar i Sloga, vo 2002 godina.

Kajgana Shop

На врв Bottom