Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
За тоа дерби јадам,пијам и (не)спијам цел месец ЧДД
Со душа го чекам....
Само ко ќе помислам дека мн. ќе дојдат на трибина само колку да се фалат,ми се сере. Али ај.... xD :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Друго беше кога беа Слога и Вардар силни, имаше и навивање и тепање и фудбал :smir:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
^ Ја ко што гледам немало баш многу тепање на клипот.
Некој кидаше нагоре по јужна :raz:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Друго беше кога беа Слога и Вардар силни, имаше и навивање и тепање и фудбал :smir:
Сега се е умрено и Вардар и Слога и навивање и тепање и фудбал.Ништо не е ни блиску ко што беше порано:cry:

Сепак Вардар:Пелистер е традиција и не се пропушта.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Не да е традицијаааа..... Очекувам миниум околу 3000 гледачи се на се на градски.
Ќе биде тоа вистинско уживање за очи.
А богами и за уши.
Двете навивачки групи знаат да направат атмосфера каква што доликува на еден дерби натпревар. :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Пелистер води 1-0 со Брегалница... Ни се еба мамата сезонава...

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Saber Rider druze iskreno ke te prasam posto se razbiras dosta te gledam vo domasniov fudbal i znaes da osetis koa ima namestaljki koj so kogo, za sto , kako itn. Kazi mi spored tebe dali rabotava so truenjevo e vistina ama iskreno da mi odgovoris so ogled na toa deka Dzoni posle natprevarot so Novaci izjavuva vo Sport deka e zadovolen od mecot i od plasmanot vo 1/8 finaleto vo Kupot no e zagrizen deka zamorot ke gi stigne fudbalerite bidejki podgotovkite pocnaa prekasno i zamorot gi stignuva poleka poleka i sudejki od faktot deka fiskalnite od pregledite bile iskucani za 5 minuti .Za 5 minuti bile pregledani 11 igraci i toa site se javile vo ista privatna ordinacija :smir: ??? Da bideme realni , kaj nas vo fudbalov celata rabota kako se vodat klubovite (poveketo) e koj kogo ke zaebe (za odnosite megju samite klubovi mislam). Iako celta gi opravduva sredstvata :smir:, taka da cisto me interesira tvoeto mislenje ???

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Saber Rider druze iskreno ke te prasam posto se razbiras dosta te gledam vo domasniov fudbal i znaes da osetis koa ima namestaljki koj so kogo, za sto , kako itn. Kazi mi spored tebe dali rabotava so truenjevo e vistina ama iskreno da mi odgovoris so ogled na toa deka Dzoni posle natprevarot so Novaci izjavuva vo Sport deka e zadovolen od mecot i od plasmanot vo 1/8 finaleto vo Kupot no e zagrizen deka zamorot ke gi stigne fudbalerite bidejki podgotovkite pocnaa prekasno i zamorot gi stignuva poleka poleka i sudejki od faktot deka fiskalnite od pregledite bile iskucani za 5 minuti .Za 5 minuti bile pregledani 11 igraci i toa site se javile vo ista privatna ordinacija :smir: ??? Da bideme realni , kaj nas vo fudbalov celata rabota kako se vodat klubovite (poveketo) e koj kogo ke zaebe (za odnosite megju samite klubovi mislam). Iako celta gi opravduva sredstvata :smir:, taka da cisto me interesira tvoeto mislenje ???
Не треба тоа он да ти го кажа секој поупатен ке ти каже...Ама еве и ја ке кажам лажно е...Правев муабет со Иван Настевски(мој другар) вика никој не е труен или повреден освен он..Па веројатно ги одмара малце па ке бидат и поспремни со пАлистер!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Екипите од дното Пелистер,Напредок водат а Скопје има 1-1 и играч повеќе,ова ама ич не ни одговара во борбата за опстанок

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Не треба тоа он да ти го кажа секој поупатен ке ти каже...Ама еве и ја ке кажам лажно е...Правев муабет со Иван Настевски(мој другар) вика никој не е труен или повреден освен он..Па веројатно ги одмара малце па ке бидат и поспремни со пАлистер!
Zatoa i napisav , celta gi opravduva sredstvata :smir:. Inace samo Sileks gubi , Pelister 2-0 vodi i Skopje 1-1 so Renova vo Tetovo , Renova igra so igrac pomalku .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Ќе си преќутам околу случувањата :icon_mrgr
Денешните резултати воопшто не ни одговараат. Силекс се ептен поутепани од нас и жалосно е што загубивме во Кратово. Скопје ме изненадува досега, а ништо полоши не се ниту Напредок. Ете и Пелистер има 4 бода досега. Лошо е што ние досега имавме домашни мечеви на кои противниците беа доста јаки, и сега сме во ситуација кога екипите ни бегаат по 4 бода, пошто колку и да сум оптимист не очекувам бодови од Турново. Тешко. тешко, претешко ќе биде сезонава...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Иначе натпреварот со Турново најверојатно нема да се изигра во понеделник. На играчите им требало уште 2-3 дена одмор ЧД
Постои можност натпреварот со пелистер да биде во вечерен термин :drk: Тоа ќе биде ебење :)))
А исто така има и шпекулации дека играчите на Брацо од Работнички,би можеле да се преселат кај нас у брзо време xDD
Па ќе видиме.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Иначе натпреварот со Турново најверојатно нема да се изигра во понеделник. На играчите им требало уште 2-3 дена одмор ЧД
Постои можност натпреварот со пелистер да биде во вечерен термин :drk: Тоа ќе биде ебење :)))
А исто така има и шпекулации дека играчите на Брацо од Работнички,би можеле да се преселат кај нас у брзо време xDD
Па ќе видиме.
Конечно Тетекс и Вардар да станат братски клубови..:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom