1.Зашто имаш толку комплекси со КОМИТИ?
2.Според тебе кој се најредовни?
3.Зошто увек си против ВАРДАР а си фан?...
odgovor 1. nemam jas kompleksi od komiti(loso me tolkuvas).koga ve nema kako denes na gostuvanje odma si naogjate smesni alibi,se pravdate,a od druga sterana komiti sami se proglasuvaat za najdobri,a toa e samobendisanost,ne se pravi taka.treba drugite da kazat koj e najdobar. a i toa "najdobar" e relativna rabota(koj kako gleda).za balisti oni si se najdobri u mkd,vojvodi moze sebe se stavaat na 1 mesto,ckembari isto taka.znaci sto e toa 1 mesto(ima tabela za navijaci negde,pa dobivate po 3 ili po 1 bod od utakmica)...mene toa ne mi e jasno.
odgovor 2. niedna grupa ne e najredovna.najredovna e onaa grupa koja nema NIEDEN propusten mec na klubot ,pogotovo na gosti,osven kako sto bevte spreceni vo kratovo.sega vo ponovo vreme tuka negde ste so vojvodi po redovnost,mada da bidam iskren i svercerite bea dosta redovni,isto lani i kumani bea dosta redovni.inace nemoj da se pravdate deka nema da znaete,od sega vi kazuvam deka kumani ke ve ocekuvaat na rakomet vo kumanovo,a i ke vi dojdat na kale.nemoj posle da recete kako navivate za rk. vardar samo na evropski utakmici.
odgovor 3. se boram za podobar vardar,i za razlika od drugi koi kjutat ,jas javno,jasno i glasno gi kazuvam moite mislenja i negoduvanja,za se sto necini vo klubot.
prasaj ako uste nesto ne ti e jasno...