Фан Клуб: Вардар

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
kopileto srpsko sikmanovic eve sto pisal na facebook na marko simonovski

Uroš Villa Šikmanoviћ Sineeee ajde neka ti e cestito golceto ... da ti
se sobiraat pa ponatak i da se mnozat :D .... pokazi im na tie pederite
od Vardar koj e koj ... !!!!
01 јули во 21:05 · Види коментари (9)Сокриј (9)

vcera dobro igraa momcite zasluzija bod no toa e toa inace bobi milevski e vo vardar samo vcera ne igrase

А детево вчера играше за тие педери кои ги спомнува. Знам дека мисли веројатно на Сетинов и Демир, ама сепак, се пази што се пишува на фејсбук. И не е само он, и овој Симоновски пишува така, и Мартин Блажевски гледам пишал дека Сетинов му барал 100.000 денари за исписница и го пцуе Вардар итн. :nenene:
Малку се занеле децава, мислат кој знае кој се, треба да им се објаснат некои работи!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
Хм моја грешка извини 3 коло мислев so турново играме затоа така реков...Али со силекс и турново очекувам да земеме 6 бода појаки сме од силекс а турново не ги знам викаат демек појаки биле од лани еве гледам и тепале 4-0 али ајде да видиме што ќе биде.најважно е да се издржи до полусезона па тогаш да се донесат играчи да се средиме малце наредна година да заличиме на нешто:baeh:
Имај на ум дека гостуваме и во Кратово и во Турново, така да... :) Во последниве 5 години, Вардар нема ни 5 победи на гостувањата. Кажав ќе бидам задоволен ако до 4 коло имаме 3 бода...
Луѓе не летајте толку, слаби сме многу :wink:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81

А детево вчера играше за тие педери кои ги спомнува. Знам дека мисли веројатно на Сетинов и Демир, ама сепак, се пази што се пишува на фејсбук. И не е само он, и овој Симоновски пишува така, и Мартин Блажевски гледам пишал дека Сетинов му барал 100.000 денари за исписница и го пцуе Вардар итн. :nenene:
Малку се занеле децава, мислат кој знае кој се, треба да им се објаснат некои работи!

ne treba oni da go pcujat klubot nego tie osobi koj im barale pari treba da gi pcujat

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Абе глеам у мојот пост ми фали нешто ај тебе да ти пишам зошто приметив вие од драчево ги продававте картите.Една забелекшка ако може некако да направите порано да дојдете или нешто друго зошто верувај едно 30-40 комити и обични гледачи од нашиот влез влагаа без карта тие редарите ги пуштаа па тука можеше да се земе :)
Пс.Тој семки што продааше пресд северна шиткаше карти од 100-150:tapp:
Не идев со нив брат...
Знам и ја тоа забораив да го кажам,кога идев накај стадион луѓе ме прашуваа кај се продаваат карти.Они ептен порано тргнале тука од Драчево,али излеа не застанале пред влез одма ( претпоставка само моја )
Иначе сите маици што ги донеле тие новите,вчера биле продадени.Многу голем интерес :)

п.с Знае некој како идеше 4тиот стих од новата песна ? Од прееска ја пеам,никако да ми текне :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Не идев со нив брат...
Знам и ја тоа забораив да го кажам,кога идев накај стадион луѓе ме прашуваа кај се продаваат карти.Они ептен порано тргнале тука од Драчево,али излеа не застанале пред влез одма ( претпоставка само моја )
Иначе сите маици што ги донеле тие новите,вчера биле продадени.Многу голем интерес :)

п.с Знае некој како идеше 4тиот стих од новата песна ? Од прееска ја пеам,никако да ми текне :pos:
А тоа за мајците ептен се нериварам:nerv:некои луѓе првпат ги глеам на стадион мајци купуваат а некој други од поактивните неможеа да земат исто и за мене среќа ми чуваа иначе без мајца ке останев:kesa:
Еве ти ја песната:
И ако некад нема кој да биде тука со тебе, Овој наш глас ќе го слушнеш како ехо до тебе, Безмислен е мојот живот без тебе во него знај, Цело Скопје нека пее одиме на победа !!!
oo Вардаре само за тебе x3 Комити пеат сите ко 1....И пак од почеток

--- надополнето ---

Комита Ултрас напиша:
А тоа за мајците ептен се нериварам:nerv:некои луѓе првпат ги глеам на стадион мајци купуваат а некој други од поактивните неможеа да земат исто и за мене среќа ми чуваа иначе без мајца ке останев:kesa:
Еве ти ја песната:
И ако некад нема кој да биде тука со тебе, Овој наш глас ќе го слушнеш како ехо до тебе, Безмислен е мојот живот без тебе во него знај, Цело Скопје нека пее одиме на победа !!!
oo Вардаре само за тебе x3 Комити пеат сите ко 1....И пак од почеток
Еве го и ритамот

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
kazaa deka kartite ke bidat 50den a se prodavaa na istocniot vlez od 100-150den na zapadniot vlez 50den pola karta

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
[/QUOTE]

Денес бев на водно, и ја отеков песнава од пеење :icon_mrgr
Одлична е :vozbud:
Инаку да се навратам на маиците.... По којзнае кој пат се случува истото. Милион луѓше што ги знам и што секогаш идеме на стадион не стигнавме до маици, а ете гледаме некои луѓе низ градов си одат во такви маици а прв пат ги гледам во мојот живот. И после како Шверцери имаат толку наши маици :raz:
Да ти ибам, ако немаш врски кај некој од поглавниве жими куров што ќе купиш нешто. Увек е исто и нема никогаш да се смени, и за карти за македонија и за вакви работи:nerv:. Прво ќе им дадат на Петко Станко, кој им се комшии, братучеди другари од маало, па после за оние кои немаат подгрупи а цело време идат на утакмици. Ма шо ги ебам, и да ми дава некој маица сега, не ја земам!!!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Па договорите колку маици сакате сите од вашата подгрупа и така да побарате, зошто вака на стадион може кој сака да купи т.е. кој дое прв, инаку и ја приметив дека имаше повеќе дечки кои влегоа без карти, ама мислам дека не беше по нивна вина, на 5-10 мин. пред почетокот на утакмицата немаше никој да продава карти пред западниот блок, треба малце поорганизирано да биде продавањето

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
Па договорите колку маици сакате сите од вашата подгрупа и така да побарате, зошто вака на стадион може кој сака да купи т.е. кој дое прв, инаку и ја приметив дека имаше повеќе дечки кои влегоа без карти, ама мислам дека не беше по нивна вина, на 5-10 мин. пред почетокот на утакмицата немаше никој да продава карти пред западниот блок, треба малце поорганизирано да биде продавањето
Епа тоа е финтата, има дечки кои немаме подгрупи пошто во нашите населби немало некаква Комитска историја па нема постари членови... Што има да правиме подгрупа кога од цела населба идеме по 10-тина души максимум... Кој нема подгрупа неможе до ништо да стигне, иако во подгрупите има членови кои се појавуваат 2 пати годишно, а ние сме активни сите мечеви (барем на домашен и некои на гости).

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
Сега го читав составот во спорт. Горе доле сме ги погодиле играчите :)
На голот Маџаровски, во одбрана Георгиевски, Ристов, Џангаровски и Никанчевски. Во средината Спасески, Пандовски, Шикмановиќ, Ацевски и Трипуновски и Арбен Нухију во нападот. Од овие Ацевски и Шикмановиќ поголемиот дел од своето тренирање го минаа во Работнички и кога отиде Трифун во Вардар и они заминаа таму. Имаат тренирано со мој другар и вика дека се доста солидни. Мислам дека истото ми го рече и за георгиевски. На местото на Пандовски во вториот дел влезе Сулејмани, и тој беше детето по десна страна што неможеше да добие дуел покрај татковците од Металург. Како што читам на форумот наш, сите го карактеризираат како тежок пијандура и дека до пред некоја година не знаеле дека воопшто игра фудбал :pos: Инаку Симов нема да го носи дресот на Вардар во оваа сезона, а Трипуновски заработил повреда по која може да го пропушти мечот со Силекс. Повредата на пандовски е лесна, и тој се враќа во Кратово.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Сега го читав составот во спорт. Горе доле сме ги погодиле играчите :)
На голот Маџаровски, во одбрана Георгиевски, Ристов, Џангаровски и Никанчевски. Во средината Спасески, Пандовски, Шикмановиќ, Ацевски и Трипуновски и Арбен Нухију во нападот. Од овие Ацевски и Шикмановиќ поголемиот дел од своето тренирање го минаа во Работнички и кога отиде Трифун во Вардар и они заминаа таму. Имаат тренирано со мој другар и вика дека се доста солидни. Мислам дека истото ми го рече и за георгиевски. На местото на Пандовски во вториот дел влезе Сулејмани, и тој беше детето по десна страна што неможеше да добие дуел покрај татковците од Металург. Како што читам на форумот наш, сите го карактеризираат како тежок пијандура и дека до пред некоја година не знаеле дека воопшто игра фудбал :pos: Инаку Симов нема да го носи дресот на Вардар во оваа сезона, а Трипуновски заработил повреда по која може да го пропушти мечот со Силекс. Повредата на пандовски е лесна, и тој се враќа во Кратово.
Добро читаш...Тоа дете настевски и новиот Стојкоски кој не е регистриран се од ѓорче сите ги знам освен пијандурава али сеа знам кој е коа го видов од поблиску и баш така е...Тука во влае (Порта Влае) секој ден седеше со скејтерите и пушеше цигари за алкохол да не прајме муабет едно време глумеше и некој паркур дека е али му дое памет коа си скрши нога....До пред 3-4 месеци го немав видено и сеа коа го видов на утакмица сум се крстел...Дојде време и такви ликови да играат за ВАРДАР...
пс.Зашто Симов нема да го носи нашиот дрес?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
Добро читаш...Тоа дете настевски и новиот Стојкоски кој не е регистриран се од ѓорче сите ги знам освен пијандурава али сеа знам кој е коа го видов од поблиску и баш така е...Тука во влае (Порта Влае) секој ден седеше со скејтерите и пушеше цигари за алкохол да не прајме муабет едно време глумеше и некој паркур дека е али му дое памет коа си скрши нога....До пред 3-4 месеци го немав видено и сеа коа го видов на утакмица сум се крстел...Дојде време и такви ликови да играат за ВАРДАР...
Оф мори мајкооо....
Во спорт пишува дека Симов нема да игра од приватни причини, така да со овој Маџаровски и тоа Гоцевски што лани со Турново и Ренова примаше голови од пола пошто е метро и пеесет висок, НАЕБАВМЕ!
Инаку нити другиве клубови не се ништо посебно и имаме голема среќа. Да имавме малку посилен тим, сигурно ќе бевме и во Европа. Како што гледам за Скопје не играле нити Кировски нити Гуџуфи, а тимот им е смешки. Голем дел од играчите ги имам гледано во трета лига до пред некоја година, и сигурењн сум дека ќе ги совладаме. Истото важи и за Силекс. Тој што им ја гради играта, лани играше како позајмен во Славија Пржино. Солиден е ама далеку е од некоја вистинска опасност, особено што целата екипа им е анонимуси. Не смее да загубиме во Кратово!!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Овој што влегол со Металург е Сулејмани, а не тој 15-годишниот.

Kajgana Shop

На врв Bottom