Фан Клуб: Вардар

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Тој у беса изгледа ќе оди хаха
На што спадна Вардар, вакви екипи да носат подобри појачувања. Навистина не можам да сфатам како е можно ова да се случува вакво нешто и не верувам дека се пропусти туку дека некој свесно Вардар го турка во амбис.

Талески не сум сигурен во каква форма е со оглед дека нема брането долго време стандардно. Ама во секој случај е подобар избор од Гача. Таман малку да се спушти на земја, оти превисоко лета.
Автоматски споено мислење:

Ако е буџетот 1м евра, од една страна не може да се има премногу очекувања за звучни имиња кога во прашање се трансферите, не е ова 2010та година кога останатите екипи во лигава имаа по 150-200 000 евра буџет, па да направиш екипа која ке се прошета во првенство.
Но пак од друга страна, со добра работа и добар скаутинг, сум пишал и пред некое време, со тие пари можи од Бразил фудбалеришта да се донесат.
Левото крило бразилецот на Тиквеш, машина, на почеток на сезона играше за нив, од тогаш не го имам видено во состав, ако има заминато нека го соберат.
Сакам да поентирам дека ако со многу помали средства се можело да се донесат играчи како Лемос, тогаш со овие средства не дозволиво е "најдобро" лево крило во екипава да е Кореецот.
Ако мислиш на Лео Гуера за него порталите пишуваа дека е суспендиран поради недисцилина. Мислам дека во Тиквеш е само на позајмица. Ама и другите од Бразил не се изнаиграа во Тиквеш. Веројатно поради лоша адаптација. Даниел Мојсов во едно интервју беше изјавил дека еден од нив бил најдобриот со кои играл во Тиквеш. Мислам дека за Луан Силва зборуваше.

Последно уредено:
Член од
21 октомври 2024
Мислења
36
Поени од реакции
81
Само да се изборат за опстанок сезонава па од следна нека донесат нови играчи. Со оглед на тоа со кој треба да се бркаат има шанси.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.573
Ова ни за смеење не е веќе.
Не сакам на некого да му посакам се' најлошо, ама на длабоко искушение сум...
Мите Цикарски го донеле еееееј. Па дали игра уште фудбал овој бе? Дај и Колевски од Америка нека го вратат. Срам и резил.

Член од
2 август 2017
Мислења
292
Поени од реакции
442
Мите Цикарски го донеле еееееј. Па дали игра уште фудбал овој бе? Дај и Колевски од Америка нека го вратат. Срам и резил.
Сега следен е Јове Костовски;)

Член од
18 август 2019
Мислења
256
Поени од реакции
426
Последната полусезона играл во Ѓорче.Инаку вие и Шкендија сте го барале Мато од Брера за него може да се каже дека ќе биде добро засилување.

Член од
10 мај 2022
Мислења
968
Поени од реакции
2.754
Добрииии засилувања пахахахахахахахјаајјаајајајајајајахаххахааххахахахахахаахахаха:tapp:
Со овие засилувања И на најголемите оптимисти им ги затна муцките пурата.
#во#втора#лига#е#журката

Член од
23 декември 2023
Мислења
8
Поени од реакции
1
Си замина уште пред 6 месеци, му истече договорот + повреден беше.
Си замина уште пред 6 месеци, му истече договорот + повреден беше.
Каде каде поквалитетен играч од нашиве Канте и Жиру

Kajgana Shop

На врв Bottom