Отвори кај козарот на фб.Кој е сајтот што го зборите????Ako може линк
Prašanjeto poiše mi beše dali e dobar za selskava liga da ne bideme totalni pataruški vo odbrana, dali ima kvalitetu plus da pomogne, ili e na isto nivo ko drugive Čosiči, Đuriči i kompanija? Ama očito ste go gledale i e tapa.Катастрофа,ништо посебно.
Сватете дека додека е козарот ќе тонеме и до општинска лига.
Кој е сајтот што го зборите????Ako може линк
Во последната твоја реченица е одговорот на прашањето.Prašanjeto poiše mi beše dali e dobar za selskava liga da ne bideme totalni pataruški vo odbrana, dali ima kvalitetu plus da pomogne, ili e na isto nivo ko drugive Čosiči, Đuriči i kompanija? Ama očito ste go gledale i e tapa.
Nekoj pogore spomna deka može ke go trgnat posle Nova godina. Kolku ima vistina vo ova? @kanoВо последната твоја реченица е одговорот на прашањето.
Ако за брзо козарот не се избрка црно ни се пишува.Многу прашања остануваат нејасни дали терените на Градски се плаќаат оваа сезона? или пак играме на вересија?што е со терените на Хиподром? долговите моментални колкави се козарот е изгубен секое известување му е со различни суми?кои се доверители на клубот?
Се потпишуваат играчи со договори на 3/4 години а знаеме дека времето им е поминато,па после ќе се чудиме кога "канте"ќе го блокира Вардар за неиспочитувани договори и неисплатени плати. Нешто како Кировски пред извесно време. Ми се плаче кога гледам што прават од клубов,по се изгледа ќе мора да пресечеме.