Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.993
Поени од реакции
9.705
Катастрофа,ништо посебно.
Сватете дека додека е козарот ќе тонеме и до општинска лига.
Prašanjeto poiše mi beše dali e dobar za selskava liga da ne bideme totalni pataruški vo odbrana, dali ima kvalitetu plus da pomogne, ili e na isto nivo ko drugive Čosiči, Đuriči i kompanija? Ama očito ste go gledale i e tapa.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.139
Поени од реакции
7.116
Prašanjeto poiše mi beše dali e dobar za selskava liga da ne bideme totalni pataruški vo odbrana, dali ima kvalitetu plus da pomogne, ili e na isto nivo ko drugive Čosiči, Đuriči i kompanija? Ama očito ste go gledale i e tapa.
Во последната твоја реченица е одговорот на прашањето.
Ако за брзо козарот не се избрка црно ни се пишува.Многу прашања остануваат нејасни дали терените на Градски се плаќаат оваа сезона? или пак играме на вересија?што е со терените на Хиподром? долговите моментални колкави се козарот е изгубен секое известување му е со различни суми?кои се доверители на клубот?
Се потпишуваат играчи со договори на 3/4 години а знаеме дека времето им е поминато,па после ќе се чудиме кога "канте"ќе го блокира Вардар за неиспочитувани договори и неисплатени плати. Нешто како Кировски пред извесно време. Ми се плаче кога гледам што прават од клубов,по се изгледа ќе мора да пресечеме.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.993
Поени од реакции
9.705
Во последната твоја реченица е одговорот на прашањето.
Ако за брзо козарот не се избрка црно ни се пишува.Многу прашања остануваат нејасни дали терените на Градски се плаќаат оваа сезона? или пак играме на вересија?што е со терените на Хиподром? долговите моментални колкави се козарот е изгубен секое известување му е со различни суми?кои се доверители на клубот?
Се потпишуваат играчи со договори на 3/4 години а знаеме дека времето им е поминато,па после ќе се чудиме кога "канте"ќе го блокира Вардар за неиспочитувани договори и неисплатени плати. Нешто како Кировски пред извесно време. Ми се плаче кога гледам што прават од клубов,по се изгледа ќе мора да пресечеме.
Nekoj pogore spomna deka može ke go trgnat posle Nova godina. Kolku ima vistina vo ova? @kano

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.524
Поени од реакции
24.798
Nekoj pogore spomna deka može ke go trgnat posle Nova godina. Kolku ima vistina vo ova? @kano

poslednite mesec dena sum na pat niz azija ne sum imal kontakt za da znam 100%. mozno e zavisno od toa kolku pari vlegoa pred nekoja nedela i sto e ocisteno ali iskreno ne veruvam. mislam deka vo najmala raka ke ostane do kraj na sezonata.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.135
Поени од реакции
2.315
Влатко Стојановски нема 5 настапи последните 3 години

Член од
26 февруари 2011
Мислења
194
Поени од реакции
726
Се кладам дека сите овие што коментираат за квалитетите на Словакот, ни 2 пути у животот не го глеале. Ни ја лично не сум го глеал, ама бар не си давам за право да оценувам нечиво фудбалско знаење, онака од рукав. Ако ништо друго, од фактот што лани бил дел од екипата со најмалку примени голови во лига, можам да извадам заклучок дека сепак станува збор за поквалитетен играч од она што моментално имаме на располагање.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.700
Поени од реакции
4.462
Реално да збориме Пинтер минатата сезона беше ТОП. Оваа, и тие слога се нечисти на сите страни, па и он уво не го болеше.

Член од
3 мај 2014
Мислења
907
Поени од реакции
2.976
Жално е да се збори, системот те ебе јако и за да смениш било што треба да знаеш дека и за мала ситна промена ќе изгубиш многу.
Депресија ме фаќа од темата за Вардар, те ебе некој како Миленко, и те дупи партијата што искористи најмногу од клубот за да дојде на власт, впрочем има сеуште луѓе што веруваат во "македонштината" на ВМРО.
Факт е дека сите што доааѓат на власт се одродуваат од се и се најголемиот џган што ова земја родила.
Еј 2024 година Вмро не врати во раните 90ти.
Да ти ебам партиите и нивните гласачи.
Затоа реков подобро во општинска лига туку како сега, подобро ќе се радувам на фактот дека клубот на народот живее па макар и во општинска лига. И во општинска пак ќе бевме ИМЕ, БРЕНД, ИСТОРИЈА И ТРАДИЦИЈА, ќе знсеевме кои сме, али изгледа се научивме да губиме идентитет.
Впрочем затоа и не ебе кој како стигне, затоа што не знаеме кои сме, што сме и што сакаме да бидеме.
Трпиме и ќе прсшуваме дали има уште.
Низа на горки порази кои ги чувствувам како Вардарец, па нека дојде било кој и нека каже дека не е тешко да си Вардарец и Комита!
Клубот ако некогаш се оправи од џганов што го силува секој мандат, треба да издаде БЛАГОДАРНИЦИ И ПРИЗНАНИЈА на секој еден навивач што остана покрај клубот!

Еден клуб е голем според тоа колку навивачи има покрај себе, сите други параметри паѓаат во вода.

Затоа браќа и сестри, Ви симнувам капа на сите што сте покрај Вардар и во овие мрачни моменти, тоа не не прави слаби, впрочем не прави големи навивачи и нашиот клуб голем!

И запаметете, не може да се убие нешто што не умира, клубот на народот!

Kajgana Shop

На врв Bottom