Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.460
Поени од реакции
24.684
Се надевам барем дека ќе се свестите дека не треба да го тргнете вардарецот Боби. Направи многу, педерски би било да го шутнете.
mene mi e seedno, ne ja pratam repkata se duri e polna so sponovi.

ne mislam deka ke go trgnat bobi duri ima uspeh ama u prva prilika pandev ke go resi.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.460
Поени од реакции
24.684
sto se fativte tolku za bobi kako koj znae sto da napravil/osvoil... vo liga na nacii igravme so relativno slabi ekipi. neka napravi iscekor vo kvalifikacii i neka si ja zaraboti platata.

ako sakate da se oslobodime od sedlo pobrzo togas toa e resenieto.

Член од
23 април 2022
Мислења
427
Поени од реакции
2.142
Не знам што ти е смешно Кано ама федерација не е Вардар, прво било какво мешање на политика летаме наглавачки од уефа/фифа. Нема таму Миленко, тоа од владејачката мора да го знаат

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.460
Поени од реакции
24.684
Не знам што ти е смешно Кано ама федерација не е Вардар, прво било какво мешање на политика летаме наглавачки од уефа/фифа. Нема таму Миленко, тоа од владејачката мора да го знаат
pandev ne e partija. ke leta radi pandev. siguren sum vo uefa znaat koj e pandev valjda i ti si cul za nego.

smesno e toa sto bobi koga go naznacija ne cinese sega koga pobedi nekolku utakmici so nebitni repki vi cini... krajot nemoze covek da vi go najde. :pos:

Член од
23 април 2022
Мислења
427
Поени од реакции
2.142
pandev ne e partija. ke leta radi pandev. siguren sum vo uefa znaat koj e pandev valjda i ti si cul za nego.

smesno e toa sto bobi koga go naznacija ne cinese sega koga pobedi nekolku utakmici so nebitni repki vi cini... krajot nemoze covek da vi go najde. :pos:
Секоја федерација у свет има свој Пандев,,ама прво мешање на политика макар и индиректно, не те спасуваат ни 10 Диега Армандо Марадони а не Пандев. Нема таму зелени џамчиња ако ме разбираш...

Kajgana Shop

На врв Bottom