Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.468
Поени од реакции
24.687
Се надевам барем дека ќе се свестите дека не треба да го тргнете вардарецот Боби. Направи многу, педерски би било да го шутнете.
mene mi e seedno, ne ja pratam repkata se duri e polna so sponovi.

ne mislam deka ke go trgnat bobi duri ima uspeh ama u prva prilika pandev ke go resi.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.468
Поени од реакции
24.687
sto se fativte tolku za bobi kako koj znae sto da napravil/osvoil... vo liga na nacii igravme so relativno slabi ekipi. neka napravi iscekor vo kvalifikacii i neka si ja zaraboti platata.

ako sakate da se oslobodime od sedlo pobrzo togas toa e resenieto.

Член од
23 април 2022
Мислења
428
Поени од реакции
2.143
Не знам што ти е смешно Кано ама федерација не е Вардар, прво било какво мешање на политика летаме наглавачки од уефа/фифа. Нема таму Миленко, тоа од владејачката мора да го знаат

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.468
Поени од реакции
24.687
Не знам што ти е смешно Кано ама федерација не е Вардар, прво било какво мешање на политика летаме наглавачки од уефа/фифа. Нема таму Миленко, тоа од владејачката мора да го знаат
pandev ne e partija. ke leta radi pandev. siguren sum vo uefa znaat koj e pandev valjda i ti si cul za nego.

smesno e toa sto bobi koga go naznacija ne cinese sega koga pobedi nekolku utakmici so nebitni repki vi cini... krajot nemoze covek da vi go najde. :pos:

Член од
23 април 2022
Мислења
428
Поени од реакции
2.143
pandev ne e partija. ke leta radi pandev. siguren sum vo uefa znaat koj e pandev valjda i ti si cul za nego.

smesno e toa sto bobi koga go naznacija ne cinese sega koga pobedi nekolku utakmici so nebitni repki vi cini... krajot nemoze covek da vi go najde. :pos:
Секоја федерација у свет има свој Пандев,,ама прво мешање на политика макар и индиректно, не те спасуваат ни 10 Диега Армандо Марадони а не Пандев. Нема таму зелени џамчиња ако ме разбираш...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.468
Поени од реакции
24.687
Секоја федерација у свет има свој Пандев,,ама прво мешање на политика макар и индиректно, не те спасуваат ни 10 Диега Армандо Марадони а не Пандев. Нема таму зелени џамчиња ако ме разбираш...
ti ocigledno ne razbiras kako funkcionira svetot...

bas da vidam toa cudo kako uefa ke napravi problem otkako na demokratski nacin ke bide izbrana nova uprava vo federacijata... valjda sfakas deka smena ke ima posle sobranie. posle toa vo nivna nadleznost e ako sakaat da go snemat selektorot ili higienicarot, nema uefa da se mesa.

Член од
20 септември 2023
Мислења
312
Поени од реакции
1.719
После катастрофалните резултати пред некое време, ако добро се сеќавам, во темата за репрезентација јас и уште неколку души бевме со ставот дека толкав е капацитетот на играчите, а голем дел на форумов го бараа Мрме да се врати за селектор. Уште сум со мислење дека Боби за Мрме (па и Седло) е Марчело Липи од најдобри денови. Одма би го трампал Седло за Боби во Вардар. Но, факт е дека на педерски начин се изгреба за да биде селектор, затоа и пишав како дошол така ошол. Може нема да го избркаат, но сигурно сам ќе си отиде за некое време. Јебига, дојде време да ја тераат сега шемата куроглавиот и Седло, надополнета и поддржана од вечните Добре и Манта.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.468
Поени од реакции
24.687
После катастрофалните резултати пред некое време, ако добро се сеќавам, во темата за репрезентација јас и уште неколку души бевме со ставот дека толкав е капацитетот на играчите, а голем дел на форумов го бараа Мрме да се врати за селектор. Уште сум со мислење дека Боби за Мрме (па и Седло) е Марчело Липи од најдобри денови. Одма би го трампал Седло за Боби во Вардар. Но, факт е дека на педерски начин се изгреба за да биде селектор, затоа и пишав како дошол така ошол. Може нема да го избркаат, но сигурно сам ќе си отиде за некое време. Јебига, дојде време да ја тераат сега шемата куроглавиот и Седло, надополнета и поддржана од вечните Добре и Манта.
bash zatoa i ke go trgnat. pandev nema da mu prosti pa makar i na svetsko ne odnel.

Член од
20 септември 2023
Мислења
312
Поени од реакции
1.719
bash zatoa i ke go trgnat. pandev nema da mu prosti pa makar i na svetsko ne odnel.
Се согласувам, толку интервјуа и изјави имаше во тој период, нема шанси да му прости. Можеби на Пандев и Мрме му е фаворит, но не верувам дека некој од другиве го есапи неговото мислење.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.522
Пандев со завршено 3 одделение ќе ја среди ФФМ, колку што Панчев го среди Вардар на времето. Среќа што ги има Масар, Агим, Бартон, Иди(отот) и Свињенко како советници. Уште Суат Зендели фали да го земеле во друштвото и Донгмо Канте да го натурализираме да игра за Македонија.
Жална Македонија, жален Вардар...

Член од
20 септември 2023
Мислења
312
Поени од реакции
1.719
Пандев со завршено 3 одделение ќе ја среди ФФМ, колку што Панчев го среди Вардар на времето. Среќа што ги има Масар, Агим, Бартон, Иди(отот) и Свињенко како советници. Уште Суат Зендели фали да го земеле во друштвото и Донгмо Канте да го натурализираме да игра за Македонија.
Жална Македонија, жален Вардар...
Дете бев кога Добре жалеше и палеше по терениве, а уште е на власт упм, 100 години поминаа од тогаш. Цела таа багра делегати истераа 20 годишни мандати.

Kajgana Shop

На врв Bottom