Фан Клуб: Вардар

Член од
7 август 2011
Мислења
4.930
Поени од реакции
14.919
da sme jasni sto potvrduvas deka nelo kaza ona sto jas kazav?

znam za sostanokot za zal zaglaviv taa vecer pa padna grad i nemozev da dojdam. sledniot den zaminav na pat i ovde nekolku dena podocna vi ja postirav slikata so novomatik od ungrarija. tocno znam sto se slucuvse periodov zatoa i vikam ne e bas se kako sto izgleda mada veke e i nebitno toa. ne gledam poenta da se vrakame na minatoto, sega treba zdrava diskusija za sto ponatmu.

@Schürrle valjda sega ti e pojasno zosto mojte reakcii se takvi kakvi sto se, prezemanje biznis/vodenje biznis vo golema mera zavisi od MOMENTNATA situacija i potencijalni resenija. prostorot za manevriranje koj go imaa komiti bese milimetarski, oni izvlekoa maksimum duri i poveke od sto ocekuvav ama potoa se sto sledese e pak posledica od nekoj drugi raboti sto javnosta vo golema mera do sega ne gi ni znaese.
Може не беше со тие точни зборови, мислам не беше толку директно ама да суштината беше таа.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.528
Се надевам еден ден ќе излезе таа снимка во јавност.
nema sansi, ne ste vie tolku losi tamu kolku sto se oni.

sepak momentot e toj. za zal ti i tie sto bile moze togas ete ne go primetile toj detalj ali bas toa e bitno zasto aludira na toa sto zboram deka ima jasen dogovor i site i ste dojdeni na potpis a ne na prezentacii...

e posle toa nastanuva haosot, nelo histerisha, milenko se zakanuva vie napustate...

znaci ti go gledas ova uletan u cela situacija so cisto srce dojden da pregovaras bez da znaes deka se e toa veke zavrseno u nivni oci. na milenko mu go unistuvate sonot da e pretsedatel i on toa nema da vi go prosti pogotovo ne na 2ca od 4cata sto bevte tamu.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.638
Поени од реакции
4.233
Во однос на помошното, Самс продолжи со градба на објектите на плоштад што му беа во застој, мислам дека до мај идна година се обврзал да ги заврши. Ако може да им се верува на муабетите низ град, тоа му е последното нешто што сака да го има во врска со Македонија, после тоа си пакува куферите, така да претпоставувам дека тогаш Миленко успешно "ќе го врати" и помошното повторно во наша сопственост.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.600
Има ли најави за носење на засилувања на полусезона, или козамен ќе брка(мести) опстанок со моменталниов состав?

Kajgana Shop

На врв Bottom