Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Абе добро сеа зборам генерално, ора горе доле, убаво движење има и убаво дава пас за разлика од другиве трупови. Најубав впечаток на око ми остави од сите на терен, затоа пишав.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
Ништо не покажаа во првото полувреме. Оној кепецот штом дозволија да им даде гол. Ги претрчува како мали деца. Кај Гостивар Хусмани ја држи средината и покрива дури и во одбрана. Најслаб поединец кај Гостивар е Хамзиќ, тука треба да се бара шанса да се пробие одбраната.

Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
Тој кепецот е машина, според мене еден од подобрите играчи во лигата.
Јас мислам дека квалитетот на лигава годинава е ниво погоре во однос на претходните а можеби и најдобар после Вардар со Самсоненко ,Никогаш немало повеќе странци, никогаш немало толку изедначчени екипи

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
Тој кепецот е машина, според мене еден од подобрите играчи во лигата.
Добар виц. Со вакви играчи против кои игра денес нормално е да ти изгледа така. Далеку е од најдобар играч кај Гостивар, а не пак во лигата. Просечен играч беше и кога беше во Олимпија, а сега е далеку од тоа ниво кога играше во Словенија.

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Голчиште на Босанчиќ, овој пацеров Мециновиќ ќе ја оплескаше. Да издржиме уште малку...
Автоматски споено мислење:

Им го скинавме скалпот, добро е! Се надевам со Срле ќе фатиме нагорна линија малку по малку :D

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.314
Ко што би рекол колегата @Незапирливи 1903/87, од приказната дека ќе не' спасуваат маџари, на крај ќе остане тоа дека ќе се спасуваме со играње на домашен терен во МАЏАРИ :D
За овие пензионери кои ги имаме, само ваков терен е лекот и крш тревник, да не може да се дрибла, само да рогаш.

Маааалку подобро изигравме денес, ако ништо друго имаше желба за надигрување во вториот дел и сосема заслужено израмнивме. Босанчиќ е добро засилување, штета што од само познати причини на идното раководство на ФФМ не купивме ниту еден асален напаѓач и крило.

Мециновиќ е новиот Вецески. Планира ли Најдовски некогаш да се врати на терените?

Член од
17 август 2014
Мислења
3.704
Поени од реакции
5.937
Ко што би рекол колегата @Незапирливи 1903/87, од приказната дека ќе не' спасуваат маџари, на крај ќе остане тоа дека ќе се спасуваме со играње на домашен терен во МАЏАРИ :D
За овие пензионери кои ги имаме, само ваков терен е лекот и крш тревник, да не може да се дрибла, само да рогаш.

Маааалку подобро изигравме денес, ако ништо друго имаше желба за надигрување во вториот дел и сосема заслужено израмнивме. Босанчиќ е добро засилување, штета што од само познати причини на идното раководство на ФФМ не купивме ниту еден асален напаѓач и крило.

Мециновиќ е новиот Вецески. Планира ли Најдовски некогаш да се врати на терените?
Па реално и онака само преку прекини сме опасни, подобар терен од Маџари амин за таков случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom