Ај што си наркоман ама и многу си глуп,тоа е најлоша комбинација.Дали комити не влегоа ? не ги слушам на преносот
хахаха , нели никој нема да ни забрани беше паролата, нели собир ? не сфаќам глуп сум просветли меАј што си наркоман ама и многу си глуп,тоа е најлоша комбинација.
Тој кепецот е машина, според мене еден од подобрите играчи во лигата.Оној кепецот штом дозволија да им даде гол
Јас мислам дека квалитетот на лигава годинава е ниво погоре во однос на претходните а можеби и најдобар после Вардар со Самсоненко ,Никогаш немало повеќе странци, никогаш немало толку изедначчени екипиТој кепецот е машина, според мене еден од подобрите играчи во лигата.
Добар виц. Со вакви играчи против кои игра денес нормално е да ти изгледа така. Далеку е од најдобар играч кај Гостивар, а не пак во лигата. Просечен играч беше и кога беше во Олимпија, а сега е далеку од тоа ниво кога играше во Словенија.Тој кепецот е машина, според мене еден од подобрите играчи во лигата.
Па реално и онака само преку прекини сме опасни, подобар терен од Маџари амин за таков случај.Ко што би рекол колегата @Незапирливи 1903/87, од приказната дека ќе не' спасуваат маџари, на крај ќе остане тоа дека ќе се спасуваме со играње на домашен терен во МАЏАРИ
За овие пензионери кои ги имаме, само ваков терен е лекот и крш тревник, да не може да се дрибла, само да рогаш.
Маааалку подобро изигравме денес, ако ништо друго имаше желба за надигрување во вториот дел и сосема заслужено израмнивме. Босанчиќ е добро засилување, штета што од само познати причини на идното раководство на ФФМ не купивме ниту еден асален напаѓач и крило.
Мециновиќ е новиот Вецески. Планира ли Најдовски некогаш да се врати на терените?