Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Ja moze da dojdam poso sabota vecer u tetovo ke bidam(verojatno) pa taka taman i na utakmica od 1 :)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.261
Поени од реакции
2.609
Денес Вардар конечно победи. Успеавме да победиме после долгата пауза, Вардар - силекс 3-1. Можам да кажам дека денес играчите одиграа одлично, беа борбени, имаа мотив за победа, желба, игра и резултатот си дојде сам по себе. Вака треба да се продолжи и понатаму.

Иначе Комити околу 150 души, малата бројка се должи најмногу на тоа што натпераварот се игра во работен среда, од 13 часот доста незгоден термин, овој период доста наши членови имаа обврски кон работни места, учичишта, факултет, но сепак денес сето тоа се надополни со фантастично навивање без престан 90 минути пеење цело време, и покрај малата бројка сепак добро издание на Комити.

Во недела идеме на победа со тетекс ! Поздрав до сите Вардарци ! ЕДЕН Е ВАРДАР !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
Saber Rider се шишаше и тепавме :pos: се живо ќе газиме се додека не му порасне косата :back:
иначе Комити колку имаше? не верувам дека имало многу незгоден терминот се погоди ај да се надеваме ќе тргне на поарно:vozbud: редно беше да се радуваме малку :)
Брат и со турново бев шишан па пак изгубивме:vozbud::vozbud: Не били до косата до присуството било :back: Ај таман и во тетово не можам да идам ради смрдлививе колоквиуми па се надевам на нова победа:vozbud: Уф што убаво изгледа сега табелата:back::back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
Ете јас не бев и имало и интересни дешавки:vozbud: Се исполнив :):)
Тепани двајца шверцери по мечот од кои едниот се курчел со шал комити и сега шалот е вратен кај што припаѓа:back:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Убаво ќе размислам дали на следната со Македонија ќе одам на Градски!
Не отидов денес и победија момците!
Се бакзузи тука на форумов сме! :pos:

I

InF3cTeD

Гостин
честито победата конечно да заличи на нешто фудбалов...да си тепаат тие шо треба

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе доаѓате накај Тетово у недела? За тие што идеа редовно у втора лига у Тетово не сумњам, него некој +? :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
Ќе доаѓате накај Тетово у недела? За тие што идеа редовно у втора лига у Тетово не сумњам, него некој +? :)
Па можеш да очекуваш едно 30 души (+,-)! :) Јас неможам ради грдиов факултет:uvo::nesvest:

S

SSS-Stolica

Гостин
Може јас да дојдам едно 80%...btw да не знаеш како се движат цените на бусеви СК-ТЕ?!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
Пех бе пак изгубивме:kesa: Испуштивме многу важен бод. Ќе биде тешка битката за опстанок со слогашиве. Мора да ги стопиме на наш терен:pop:
Ајде следно коло сигурна победа имаме:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom