- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 6.087
- Sega igracite ne im cinele a Andreev bil super i ke gi brkaat site a tokmu tie igraci osvojuvaa tituli. Sega e prav moment sto lugjeto mislat samo za profit da go namestat Samsonenko covekot da dava pari a ne se razbira od fudbal a drugive sto gi spomnavme jako da profitiraat preku nosenje na novi igraci.......... tragicno no vistinito
Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:24
Vardar TimCCS a vo minatoto tokmu toj Nikola Gjosevski vo kombinacija so Vasovski bese izbrkan od Metalurg koga ja doznaa semata. A sega ke go namestat Gjoko ni kriv ni dolzen kako sportski direktor zosto pak toj si ima sopstveni semi so Zmija i Koki Avramovski....... ke bide interesno a mnogu loso za Vardar vo naredniov period
Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:19
Vardar TimCCS dali go znaes ovoj podatok, tema na koja mozes mnogu da napises i da mu gi otvoris ocite na Samsonenko.....
Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:14
Vardar TimCCS odlicen status ja pogodi poentata na losite rezultati na Vardar. Pazi ja kombinacijava i semava segasna vo Vardar. Nikola Gjosevski ima svoja menadzerska agencija i potpisuva dogovori so igraci, so Vasovski se kumovi a so Mirko Spasovski kukni prijateli i ..... od igracite doznavme deka Sergej Andreev e bezglasna bukva i timot mu go sostavuval Vasovski. Eve vi primer : mladite igraci sto igraa debitiraa vo Vardar se Dime Ivanov i Mirko od miravci, ovi se deca koi imaat dogovori so Gjosevski a trenerot Andreev ne gi poznava i.... po nalog na Vasovski gi stavaat vo prv tim i ..... rezultatite se vidlivi katastrofa. Pa kade Vasovsli bil trenet .... sto ima on napraveno.....