Ако не пишува цена значи не можеш да ги купиш. Тоа значи дека тразакцијата е или извршена преку берза или Самс сака да ја имаа таа можност некогаш да ги продаде преку берза. Зависно од законите во МКД можно е и пред Самс да биле регистрирани со оглед на тоа дека беа акционерско друштво. Сега он може да ја смени структурата ако сака.
Види го пакк!!Прекини бе веќе со таа ароганција божеееее
Слушај бро,знам другари сме си ние од одамна , си се почитуваме,си шеруваме торенти нити никој не сум навредил нити имам намера,преку оваа тема црпам доста инфо за што се случува за клубот кој го сакам и го респектирам , еднашка пред 2 години ме баниравте за стално без никаква причина , но ја си ќутам,нити збор не реков лош ни ништо во тек на овие две години за вас и покрај искрено лошата одлука за бан,додека ќутевте некои членови што јадеа гомна на темава и одеа оффтопик со национални навреди,нив не ги баниравте , но мене ме баниравте, ок вечен бан,нишо не реков си заќутев ... поминаа две , ок го замолив модераторот за да го контактира админот да ми тргне вечен бан ,помина позитивно , ок благодарам за тоа ... но понекогаш и вие забегувате искрено .... шо го замолив Шкембаров ,ок не му се допаѓа, а вие одма ,зошто ми се потсмевате ,шо го замолив ,од нишо нешо .... негов проблем ... заборавете ... тоа е меѓу нас ... олабаветеНе ми го рчкајте Вори уште со оној јадон, душата напатена го спроедувате
Најјак лик (во смисла кој највеќе ги нервира останатите) од фан клубов е Фаранг бе, не ебе жива сила
Не ми го рчкајте Вори уште со оној јадон, душата напатена го спроедувате
Најјак лик (во смисла кој највеќе ги нервира останатите) од фан клубов е Фаранг бе, не ебе жива сила
Бро, јас не се зезам, озбилен сум... Терај си ти, не им се замарајСлушај бро,знам другари сме си ние од одамна , си се почитуваме,си шеруваме торенти нити никој не сум навредил нити имам намера,преку оваа тема црпам доста инфо за што се случува за клубот кој го сакам и го респектирам , еднашка пред 2 години ме баниравте за стално без никаква причина , но ја си ќутам,нити збор не реков лош ни ништо во тек на овие две години за вас и покрај искрено лошата одлука за бан,додека ќутевте некои членови што јадеа гомна на темава и одеа оффтопик со национални навреди,нив не ги баниравте , но мене ме баниравте, ок вечен бан,нишо не реков си заќутев ... поминаа две , ок го замолив модераторот за да го контактира админот да ми тргне вечен бан ,помина позитивно , ок благодарам за тоа ... но понекогаш и вие забегувате искрено .... шо го замолив Шкембаров ,ок не му се допаѓа, а вие одма ,зошто ми се потсмевате ,шо го замолив ,од нишо нешо .... негов проблем ... заборавете ... тоа е меѓу нас ... олабавете
Па така е, иди докажи им денес, мада со сила се прават будали...добро си знаат кој е кој...Не ми е цел да ги нервирам, јас само не трпам некој да го рамни Вардар со било кој во државата. Едноставно ние сме институција во споредба со кој било сакале они да признаат или не. Ова важи во секој поглед и во секој спорт освен кошарка ама и таму кад тад очекувам да не биде. Истото важи и за Комити и кога сме биле најслаби пак сме групиште за било кој во државата.
Знам дека не признаваат, затоа јас ги потсетувамБро, јас не се зезам, озбилен сум... Терај си ти, не им се замарај
Па така е, иди докажи им денес, мада со сила се прават будали...добро си знаат кој е кој...
Онака викам, интересен лик си на форумов, легенда...
Изгубивме 3-1 од русиве. У петок се враќаат назад, јас предлагам дај да му купиме од Кјагана, карта за Ростов, на овој Андреев, пошо боље спречити, него лечити.1-1 на полувреме со Крилја Советов
Првенец на Илчо