Фан Клуб: Вардар

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Што пари е една акција?Линк нешто такво ?
Тука ве има, ама не пиши цена.

@Vori батка, то шо сме се расправале порано не значи дека на ова мислење требаше да ми кажиш да смирам живци оти најнормално си прашав.

F

FARANG

Гостин

@Vori батка, то шо сме се расправале порано не значи дека на ова мислење требаше да ми кажиш да смирам живци оти најнормално си прашав.
Ако не пишува цена значи не можеш да ги купиш. Тоа значи дека тразакцијата е или извршена преку берза или Самс сака да ја имаа таа можност некогаш да ги продаде преку берза. Зависно од законите во МКД можно е и пред Самс да биле регистрирани со оглед на тоа дека беа акционерско друштво. Сега он може да ја смени структурата ако сака.

И смири живци не кревај тензии за џабе :P

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.757

Види го пакк!!Прекини бе веќе со таа ароганција божеееее :ROFLMAO:

Иначе околу акциите неможе со овие да се тргува.За да се тргува со овие акции треба Самсоненко да одобри и после се праќа барање до берзата и се ставаат на берза.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Не ми го рчкајте Вори :cautious: уште со оној јадон, душата напатена го спроедувате (n)
Најјак лик (во смисла кој највеќе ги нервира останатите) од фан клубов е Фаранг бе, не ебе жива сила :cuc: :icon_mrgr:

Ф

Флеш

Гостин
Не ми го рчкајте Вори :cautious: уште со оној јадон, душата напатена го спроедувате (n)
Најјак лик (во смисла кој највеќе ги нервира останатите) од фан клубов е Фаранг бе, не ебе жива сила :cuc: :icon_mrgr:
Слушај бро,знам другари сме си ние од одамна , си се почитуваме,си шеруваме торенти :ROFLMAO: нити никој не сум навредил нити имам намера,преку оваа тема црпам доста инфо за што се случува за клубот кој го сакам и го респектирам , еднашка пред 2 години ме баниравте за стално без никаква причина , но ја си ќутам,нити збор не реков лош ни ништо во тек на овие две години за вас и покрај искрено лошата одлука за бан,додека ќутевте некои членови што јадеа гомна на темава и одеа оффтопик со национални навреди,нив не ги баниравте , но мене ме баниравте, ок вечен бан,нишо не реков си заќутев ... поминаа две , ок го замолив модераторот за да го контактира админот да ми тргне вечен бан ,помина позитивно , ок благодарам за тоа ... но понекогаш и вие забегувате искрено .... шо го замолив Шкембаров ,ок не му се допаѓа, а вие одма ,зошто ми се потсмевате ,шо го замолив ,од нишо нешо .... негов проблем ... заборавете ... тоа е меѓу нас ... олабавете :)

F

FARANG

Гостин

Не ми е цел да ги нервирам, јас само не трпам некој да го рамни Вардар со било кој во државата. Едноставно ние сме институција во споредба со кој било сакале они да признаат или не. Ова важи во секој поглед и во секој спорт освен кошарка ама и таму кад тад очекувам да не биде. Истото важи и за Комити и кога сме биле најслаби пак сме групиште за било кој во државата.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Слушај бро,знам другари сме си ние од одамна , си се почитуваме,си шеруваме торенти :ROFLMAO: нити никој не сум навредил нити имам намера,преку оваа тема црпам доста инфо за што се случува за клубот кој го сакам и го респектирам , еднашка пред 2 години ме баниравте за стално без никаква причина , но ја си ќутам,нити збор не реков лош ни ништо во тек на овие две години за вас и покрај искрено лошата одлука за бан,додека ќутевте некои членови што јадеа гомна на темава и одеа оффтопик со национални навреди,нив не ги баниравте , но мене ме баниравте, ок вечен бан,нишо не реков си заќутев ... поминаа две , ок го замолив модераторот за да го контактира админот да ми тргне вечен бан ,помина позитивно , ок благодарам за тоа ... но понекогаш и вие забегувате искрено .... шо го замолив Шкембаров ,ок не му се допаѓа, а вие одма ,зошто ми се потсмевате ,шо го замолив ,од нишо нешо .... негов проблем ... заборавете ... тоа е меѓу нас ... олабавете :)
Бро, јас не се зезам, озбилен сум... :) Терај си ти, не им се замарај :D

Не ми е цел да ги нервирам, јас само не трпам некој да го рамни Вардар со било кој во државата. Едноставно ние сме институција во споредба со кој било сакале они да признаат или не. Ова важи во секој поглед и во секој спорт освен кошарка ама и таму кад тад очекувам да не биде. Истото важи и за Комити и кога сме биле најслаби пак сме групиште за било кој во државата.
Па така е, иди докажи им денес, мада со сила се прават будали...добро си знаат кој е кој...:)
Онака викам, интересен лик си на форумов, легенда... :D

F

FARANG

Гостин
Бро, јас не се зезам, озбилен сум... :) Терај си ти, не им се замарај :D

Па така е, иди докажи им денес, мада со сила се прават будали...добро си знаат кој е кој...:)
Онака викам, интересен лик си на форумов, легенда... :D
Знам дека не признаваат, затоа јас ги потсетувам :icon_mrgr:

Треба една акција да им поделиме ЦД-инја на сите што ќе дојдат да го гледаат ВАРДАР во ЛШ на градски со наши песни поготово онаа - Сите сте за ВАРДАР само не признавате...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
1-1 на полувреме со Крилја Советов
Првенец на Илчо (y)
Изгубивме 3-1 од русиве. У петок се враќаат назад, јас предлагам дај да му купиме од Кјагана, карта за Ростов, на овој Андреев, пошо боље спречити, него лечити. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom