Фан Клуб: Вардар

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Блажевски е веќе договорен, а се очекува и Брдаровски.
Налет нека е веќе прибирањево на сељачиштава ( Блажевски, Пеџа ). Брдаровски ќе помине некако, мада ако е планот во Европа со него, бољи да си легнеме на брашното уште сега.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Налет нека е веќе прибирањево на сељачиштава ( Блажевски, Пеџа ). Брдаровски ќе помине некако, мада ако е планот во Европа со него, бољи да си легнеме на брашното уште сега.

Brdarevski:facepalm: nemoj be... kopileto sto vikase ke igram za inat da go tepame vardar samo za ckembari

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Европски тим преку ноќ не се создава, така да не знам што се буните кога Блажевски, Пеџа, Брдаровски, Ивановски се прејаки засилувања за нашава лига, титулата секако ќе биде наша со овој тим

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Еј си станал негативец ко Коњаникот во последно време :D Ќе те сасечам :icon_lol:
Ни ја го сакам Блажевски, ама реално типот си изигра оваа 1,5 година откако се врати во Македонија. Башка е далеку подобар од Хименез, а од Петров дудукот да не праам муабет. Башка и наше дете е, па ќе му прогледаме некако:)
Пеџа не ми е по мерак, али се надевам дека ќе довлечкаат уште еден играч во средина зашто стварно ни е многу потребен.
Брдаровски со онаа изјава дур беше во Работнички никад не би го прибрал во Вардар, а и не гледам дека е нешто драстично подобар од Рељиќ за да го зимаме.
Остануе да видиме што ќе се дешава наредниве денови;)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Според неофицијални информации Вардар започнал и првични разговори и со Крсте Велкоски. Ако не успеат сега да го земат,најверојатно тоа ке го остварат во летниот преоден рок кога му завршува договорот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Омилено ми е вака кога пред да влезе спонзор кај нас, нема играч што не го земаме. И на крај кога ќе донесат некој од стилот на Илбер Али и Гешоски да игра во напад, ќе се чудиме :icon_lol:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Омилено ми е вака кога пред да влезе спонзор кај нас, нема играч што не го земаме. И на крај кога ќе донесат некој од стилот на Илбер Али и Гешоски да игра во напад, ќе се чудиме :icon_lol:
Ете го се јави овој.. му нема рамен значи:icon_lol:
П.С. Мора малку да се нашалиме :P

F

FARANG

Гостин

Јас повеќе ќе се чудам еднаш да донесат бар дел од она за што се шпекулира, за падобранци ич не му ја мислам навикнавме веќе на тоа

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Еј си станал негативец ко Коњаникот во последно време :D Ќе те сасечам :icon_lol:
Ни ја го сакам Блажевски, ама реално типот си изигра оваа 1,5 година откако се врати во Македонија. Башка е далеку подобар од Хименез, а од Петров дудукот да не праам муабет. Башка и наше дете е, па ќе му прогледаме некако:)
Пеџа не ми е по мерак, али се надевам дека ќе довлечкаат уште еден играч во средина зашто стварно ни е многу потребен.
Брдаровски со онаа изјава дур беше во Работнички никад не би го прибрал во Вардар, а и не гледам дека е нешто драстично подобар од Рељиќ за да го зимаме.
Остануе да видиме што ќе се дешава наредниве денови;)
Не се сеќавам за таква изјава на Брдаровски :unsure:
Ако ништо друго, ако дојдат, ќе се зголеми бројот на репрезентативци :D
А читам нешто Орце демантирал. Да не му најдат случајно и на него некој затаен данок? :D
Само засилувања се спомнуваат, а има еден куп вишак играчи кои што не заслужуват да ја арчат опремата на Камчев.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не се сеќавам за таква изјава на Брдаровски :unsure:
Ако ништо друго, ако дојдат, ќе се зголеми бројот на репрезентативци :D
А читам нешто Орце демантирал. Да не му најдат случајно и на него некој затаен данок? :D
Само засилувања се спомнуваат, а има еден куп вишак играчи кои што не заслужуват да ја арчат опремата на Камчев.
Kако бе не... кога ќе им ја посветеше победата на Чкембарите, а тој кутриот игра за Работнички:tapp: Онаа легендарна утакмица во Маџари кога го сркнаа во 95-та минута :icon_lol:
А можда нема више воопшто да ја арчат опремата од Камчев:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom