- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Блажевски е веќе договорен, а се очекува и Брдаровски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блажевски е веќе договорен, а се очекува и Брдаровски.
Налет нека е веќе прибирањево на сељачиштава ( Блажевски, Пеџа ). Брдаровски ќе помине некако, мада ако е планот во Европа со него, бољи да си легнеме на брашното уште сега.
Налет нека е веќе прибирањево на сељачиштава ( Блажевски, Пеџа ). Брдаровски ќе помине некако, мада ако е планот во Европа со него, бољи да си легнеме на брашното уште сега.
CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Следуваат преговори со Ѓоко Хаџиевски.
На радарот се и Радески (Металург) и Драгарски (Пелистер).
CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Следуваат преговори со Ѓоко Хаџиевски.
На радарот се и Радески (Металург) и Драгарски (Пелистер).
Пола пАлистер ќе го купиме бе![]()
Омилено ми е вака кога пред да влезе спонзор кај нас, нема играч што не го земаме. И на крај кога ќе донесат некој од стилот на Илбер Али и Гешоски да игра во напад, ќе се чудиме![]()
Омилено ми е вака кога пред да влезе спонзор кај нас, нема играч што не го земаме. И на крај кога ќе донесат некој од стилот на Илбер Али и Гешоски да игра во напад, ќе се чудиме![]()
Еј си станал негативец ко Коњаникот во последно времеЌе те сасечам
Ни ја го сакам Блажевски, ама реално типот си изигра оваа 1,5 година откако се врати во Македонија. Башка е далеку подобар од Хименез, а од Петров дудукот да не праам муабет. Башка и наше дете е, па ќе му прогледаме некако
Пеџа не ми е по мерак, али се надевам дека ќе довлечкаат уште еден играч во средина зашто стварно ни е многу потребен.
Брдаровски со онаа изјава дур беше во Работнички никад не би го прибрал во Вардар, а и не гледам дека е нешто драстично подобар од Рељиќ за да го зимаме.
Остануе да видиме што ќе се дешава наредниве денови![]()
Не се сеќавам за таква изјава на Брдаровски
Ако ништо друго, ако дојдат, ќе се зголеми бројот на репрезентативци
А читам нешто Орце демантирал. Да не му најдат случајно и на него некој затаен данок?
Само засилувања се спомнуваат, а има еден куп вишак играчи кои што не заслужуват да ја арчат опремата на Камчев.