Фан Клуб: Вардар

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ме интересира што бидна со филип ивановски,дали уште игра у вардар или замина негде?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Значи во градот беше хаос по улици, од в крај в крај прошетав дента, од сегде идеа за Вардар. Тргнав од 6 и пол, коли брзаат со знамиња, поминаа Тетовчаните. Премногу имаше од другите градови дојдени(y), какви гужви се створија пред влезови на фонтана. Старо и младо беше собрано, само разгалени скопски дечишта во автобусите,ми го расипаа комплетниот впечаток, никаква култура немаат.:cautious: Стадионот изгледаше фантастично со тартанот и теренот, крцаше до последно место.
За играта нема што многу да се збори, знаев дека тие гола ќе не коштаат пролаз, ама и со победа немаше да бидеме сигурни, туку ќе гледавме поотворен фудбал. Сите се изнервиравме во 89 прави замена и трга во напад последните 5 мин. Многу порано требаше да се оди на се или ништо. И кога напаѓаа 5-мина во одбрана. Маневски требаше многу побрзо да влезе...
Комити скоро одлично издание, бројка во можностите до 2000 отприлика. Кореографија не баш нешто посебна, пиротехника слабо, ама цело време имаше навивање што е најбитно. Оценка 7/10. И да кога требаше да се дигне атмосферата не знаевте да погодите песна, мртво многу делувате со тоа ,, излези надвор..,,
Тоа е во глобала...више срече други пут.:D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Сајбер во голема заблуда си во врска со Цикарски,за мене он и Таневски во нашата екипа беа најдобри поединци...сите изигра со максимална пожуртвуваност,сите имаа преголема желба за пласман понатаму,но толку ни се можностите.
Според мене вчера највеќе потфрли Остоја,многу беше статичен,исто така и Мичка,еден асален напад во прво полувреме не направија со Хорхе.
Нашите напади а и нивните одеа цело време по лева страна односно нивна десна страна.

За Ѓеорѓив,има ненормална брзина,физички е доста јак,стабилен,ама техниката му е катастрофа,во нашево првенство за нас би бил доста солидно засилување,ама за во Европа НЕ !

Како и да е не чека сега брзо почеток на сезона,а верувам дека со овој состав ќе ја одбраниме титулата,па здравје наредна година ќе со малце повеќе среќа да дојдеме до поголем успех.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Сега кога сум скроз отрезнет ај да искоментирам :D

Ништо тоа е тоа,сите бевме разочарани што не поминавме понатаму,али ајде повеке среќа другата година.Задоволен сум од играчите,срцето го оставија на терен изиграа храбро али немаа среќа.За навивањето и бројката до сеа нешто најдобро според мене,во мој 7 години идење ова е најголемта бројка до сеа... :)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Фала за пречекот браќа Комити :) Се гледаме во некоја наредна прилика на Тетекс - шкендија или обратно :D Идеологијата продолжува Братсвото останува !!! Иначе баш штета што Вардар не помина имаше по една добра шанса во првото и една во второто полувреме но тоа е тоа... За навивањето без коментар феноменално на Запад имаше екстра бројка сигурно 3000+ Комити читам некој погоре пишал 2000:tapp: Исто така имаше добра кореографија и навивање без престан низ сите 90 минути

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Така е кога имаш тренер на кој мислите му се на друго место...
Масар Омерагиќ се повлекол од трката за нов претседател на ФФМ, со среќа нека му е на Илчо... се надевам Васоски наследник.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Испаднавме ама не е крај на светот идеме на 7ма титула со оовој состав што го имаме во моментов и кога ќе видам другите екипи убеден сум дека ќе бидеме повтроно шампиони .
Вчера не изигравме на нивото на кое игравме во Белросуија од 60та минута па до 90та минута кога и го направивме пресвртот , ова беше едно олемо искуство за Захов, Ѓоргиев, Цикарски, Ранѓеловиќ тие треба годинава да бидат носители на играта на Вардар и да ја донесат 7та титула.
За навивањето не знам што проубавте да им докажувате на некои кои за инат зборат едноставно кој беше ќе ја прераскажуваа оваа атмосвера.
И се гледа кој поставува стандарди во Македонија: Вардар едноставно си го подобри рекордот по број на гледачи на еден натпревар во Македонија ,а Комити по бројката на копот на една навивачка група во Македонија.
Сега малце одмор и продолжуваме на 5 август :)
--- надополнето: 26 јули 2012 во 16:46 ---
Така е кога имаш тренер на кој мислите му се на друго место...
Масар Омерагиќ се повлекол од трката за нов претседател на ФФМ, со среќа нека му е на Илчо... се надевам Васоски наследник.
Нема шанси ова да се деси најверојатно е резервирано местотот за Милевски помошникот на Илчо

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мите Цикарски...

Георгиев е левото крило (бр 11).
Цикарски во прво пред очи ми играше, одбрана не знаеше како се покира човек, во второ како друг играч, доста пробиви направи и простор отвараше...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.315
Цикарски во прво пред очи ми играше, одбрана не знаеше како се покира човек, во второ како друг играч, доста пробиви направи и простор отвараше...
Тоа е тоа што го зборам, трагедија е за во одбрана :tapp:
Си го шупчеа како сакаат...
Ама природна позиција му е лево крило... За таму сигурнов ќе одигра повеќе, само проблем е што нема шанси дса стартува пред Георгиев на таа позиција :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Според мене: Да почнам од почеток
Захов: Одличен одбрани неколку чисти голови
Вајс: Слабо, високи топки катастрофа
Цикарски: Солиден, прво полувреме играше слабо второ се подобри.
Илиевски: Солиден, имаше неколку пробиви се трудеше.
Ранѓеловиќ: Слабо, тој требаше да креира игра со Темелков но тоа го праве много слабо.
Темелков: Слабо
Георгиев:Слабо, брз ама глуп, мисли ова се деца па шутни и претрчај ги, но тоа не му одеше од рака.
Хименез: Катастрофа, надвор од форма, не знам дали вопшто успеа еднаш да пројде поркај левиот бек на Бате, а истиот да не го исфрлеше надвор од терен.
Стојакович: Слабо, изгледаше не заинтересиран.
Остоја: Катастрофа, го немаше нигде не видов ни еден добар потег, а очекував многу повеќе.
Костовски: Добар, се трудеше но немаше доволно топки кон него се гледа уме да загради топка да шутне со нога/глава.
Маневски: Добар, влезе мотивиран имаше шанса, трчаше.

Илчо: Погрешна тактика, мислам играше со 4-5-1, ненавремени измени и сл. Мислам дека требаше со Бојовиќ да почне и второ да играше со 4-4-2 или 3-5-2.
Но колку пари толку музика.
Атмосфера лудница нешто што никој од Македонија освен Вардар не може да го повтори.

Kajgana Shop

На врв Bottom