Фан Клуб: Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ете ја и лиценцата :D

Искрено не ми се допаѓа што почнуваме од второ коло, сакам да гледам натпревар плус во ЛШ, но можеби е и подобро зашто ќе бидеме непознат противник за повеќето екипи.

Да ги избегнеме првите 6 екипи(од погорниот пост) ќе биде одлично, со сите екипи подоле ќе биде барем неизвесно иако и меѓу нив има квалитетни имиња. Ова го пишувам под услов да се задржи моменталниот тим и да се појачаме на 3-4 позиции:
1. Еден класичен шпиц, различен од Фичо и Костовски(Оливеира/Вандаир/Ето :D тип)
2. Две крила како замена за Лико и Гроздановски (Се виде дека не иде во нападот без нив, многу сме ограничени кога играат Фичо и Костовски, или со моменталните крила)
3. Лев бек.

И Стојаковиќ да се опамети и да се ослободува побрзо од топката.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ете ја и лиценцата :D

Искрено не ми се допаѓа што почнуваме од второ коло, сакам да гледам натпревар плус во ЛШ, но можеби е и подобро зашто ќе бидеме непознат противник за повеќето екипи.

Да ги избегнеме првите 6 екипи(од погорниот пост) ќе биде одлично, со сите екипи подоле ќе биде барем неизвесно иако и меѓу нив има квалитетни имиња. Ова го пишувам под услов да се задржи моменталниот тим и да се појачаме на 3-4 позиции:
1. Еден класичен шпиц, различен од Фичо и Костовски(Оливеира/Вандаир/Ето :D тип)
2. Две крила како замена за Лико и Гроздановски (Се виде дека не иде во нападот без нив, многу сме ограничени кога играат Фичо и Костовски, или со моменталните крила)
3. Лев бек.

И Стојаковиќ да се опамети и да се ослободува побрзо од топката.
Драган Георгиев од Турново би било добро решение, барем така јас мислам.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Ако отпадне Турново и јас мислам дека се големи шансите да се пресели во Вардар, освен ако не најде некоја добра екипа во странство.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Го немам гледано Георгиев, али знам од лани се збореше... Штета што нема квалитетни имиња во Мак фудбалов, на скоро сите домашни натпревари бев на Вардар, скоро ниеден играч не ме импресионираше. Има 2-3 добри во Работнички од средина + Настевски(првата утакмица беше најдобар), и еден од овие Брегалница-мегалница во средина исто, другото се тежок просек со кои во ЛШ не се оди.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
И Ацо Стојков би бил добро засилување него му истече договорот со швајцарците и плус не успеаа да влезат во прва лига и ќе имаме супер напад

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
И Ацо Стојков би бил добро засулѕвање него му истече договорот со швајцарците и плус не успеаа да влезат во прва лига и ќе имаме супер напад
Тоа би било добро крило, но колку е спремен да се врати во Македонија... Попрво би играл во 10та Азербејџанска лига...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Тоа би било добро крило, но колку е спремен да се врати во Македонија... Попрво би играл во 10та Азербејџанска лига...
Нека му се понуди добра пара да видиш како ќе се врати кога Таневски од прва полска лига се врати ,не па Стојков

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Го немам гледано Георгиев, али знам од лани се збореше... Штета што нема квалитетни имиња во Мак фудбалов, на скоро сите домашни натпревари бев на Вардар, скоро ниеден играч не ме импресионираше. Има 2-3 добри во Работнички од средина + Настевски(првата утакмица беше најдобар), и еден од овие Брегалница-мегалница во средина исто, другото се тежок просек со кои во ЛШ не се оди.
Јас го гледав прв пат баш против Вардар у Турново, во ерата на Трифун, и беше одличен по левата страна, успеа и гол да постигне и тоа ептен убав гол.По таа страна магариња правеше од незнам кои беа тогаш во Вардар, може некој ќе се сети на тој натпревар беше некаде март 2008-2007 така некако....

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
И Ацо Стојков би бил добро засилување него му истече договорот со швајцарците и плус не успеаа да влезат во прва лига и ќе имаме супер напад
Овој е екстра играч за во Македонска лига,со две раце би го зел :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Kajgana Shop

На врв Bottom