Фан Клуб: Вардар

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Среќа што оваа година добивте титула со 1 милион евра ... иначе да не газевте оваа година со толку пари , наредната ќе станеше целата Влада со 10 милиони евра помош.
Ај честито нека ви е , од почеток се осети што ќе бидне на овогодишниот шампионат.
А Шкендија лани како освои !? И прошлата сезона се знаеше кој ќе биде шампион, исто како оваа....

Честито титула Вардарци, па ако финансираат нека финансираат до крај, да се нареди и работата у Европа, да не бидете ко минативе неколку „шампиони“. :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.224
Поени од реакции
34.517
Среќа што оваа година добивте титула со 1 милион евра ... иначе да не газевте оваа година со толку пари , наредната ќе станеше целата Влада со 10 милиони евра помош.
Ај честито нека ви е , од почеток се осети што ќе бидне на овогодишниот шампионат.
Тролање во туѓ фан клуб = бан од тема.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Балисти ај и јавно чим нејќат другите ја да ве прашам. Освен што ви ги ослободија тие мамлазите ваши, ќе се пофалите ли колку пари ви тацнаа за да не пеете и да бидете мирни !?

П

Паспарту

Гостин
Слушав на радио пренос и рипав како будала кога дадовме гол :cuc: Едноставно сме најдобри во лигава! Вардар, огромно празно место, Металург, место, шкендија, па сите останати. Во моментов сме класи подобри од Металург и шкендија, нареден натпревар против Турново, а Металург дома со шкендија. Ете шанса уште повеќе да се одлепиме...

Честитки за играчите и навивачите, со Господ напред во мај да славиме двојна титула!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Балисти ај и јавно чим нејќат другите ја да ве прашам. Освен што ви ги ослободија тие мамлазите ваши, ќе се пофалите ли колку пари ви тацнаа за да не пеете и да бидете мирни !?
Неверојатно какви приказни може да слушнат од вас!

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Прво не ми доликува да правам филмови. Бидејќи го знам и изворот на пари немој да се трудиш да ме правиш будала.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.379
Поени од реакции
5.474
Колку само утакмици имате добиено во 90та минута то чудесија е :D :pos:
Погледав малку пренос на сајтот на ФФМ, Вардар беше подобар противник, создаваше повеќе шанси...
Како и да е со оваа победа Вардар можи да слави шампионска титула, според мене 95% е Вардар шампион :D
Оваа му беше најзначајна утакмица...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Добро навивање имаше денеска,посебно во второ полувреме кога се заменија воџите,би сакал понатаму он да продолжи да биде водач бидејки направи подобра атмосфера !Комити бројка бевме околу 600 - 700 души,да се играше во Маџари сигурен сум дека ке имавме уште најмалце 100 души али тоа е јбг ! Што се однесува до утакмицата,по кујзнае кој пат се вадиме во последните минути и стигнуваме до победа:) ! Јасно е веќе дека титулата ке зарши кај нас,со душа го чекам мај да славиме двојна круна после толку години со сите проблеми !

Ф

Флеш

Гостин
Druze kolku tolku,vazno e deka pobedivme,veke so ednata noga sme cekor blizu do trofejot ....:)...Ne mi se dopadna samo terenot,uzasen bese,pa zarem vestackata treva ne mozese da se iskoristi za odigruvanje,ne gi znam pravilata za zadovoluvanje na uslovite,no mislam bi trebalo ....I drugo malku loso bese vremeto vo sporedba so Skendija vo Tetovo,no dobro vazno e deka gi imame 3te boda :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.075
Поени од реакции
74.788
Хмм, како е можно воопшто да не сум ја видел шансана на Ивановски :D

Прееска сепак убаво сум си кажал, мислев на волејчето на Стојаковиќ :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито победа дечки и титула :)
Бев денеска да гледам, и ќе кажам збор-два... Теренот катастрофа (не дека и другите стадиони се саглам :) ), Вардар имаше повеќе од играта во прво полувреме, Металург во второ... Вардар имаа убава шанса преку Фичо во првото и Стојковиќ во второто, но убаво одбрани Андреја, второ Крстев пуцна одличен слободен, за малку над гол... Голот би рекол дека помалку случајно бидна, но некако влезе... Не баш убав фудбал за око, но што е тука е... Крле доби колено у вилица и второ му се слоши па го извадија, иначе со него тешко ќе ви беше :)

Околу навивањето, на почетокот бевте малку, си викам зар може на битна утакмица, да бидете 200-300... После дојдоа автобусите па се наполни трибината... Грмевте цел натпревар, посебно ми се допадна онаа мелодија од Медолино "Долго го чекавме моментот" :icon_lol:...

Поздрав

А

Анноун

Гостин
Ај честито нека ни е 6-та титула во независна Македонија! Одиме и на 6-иот Купот ;)
0:52 волејот на ивановски :cuc: . очигледно го гледал крауч во саботата против сити кога ја погоди од слична позиција :)

Kajgana Shop

На врв Bottom