Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
80 минута беше ко го пуштив стримот...трибината не беше полна..а таја трибина сигурно не бери поќе од 1500..така да шо да речам..штета голема...шампионски вардар да го глеат толку малку луѓе
Ти си улав момак, ќе видиш слики, не треси глупости.
Трибините беа полни, а при крај се испразнија пошто дел од обичните гледачи се разотидоа кога паѓаше град.
Од нормална проценка имаше околу 1 200-1 500 луѓе, колку што собираат двете трибини.
Да беше во Битола со проценките на Мишевски имаше накај 4 000-5 000 луѓе.
СДса оценуваа Балистите, накај 15 000-16 000 :icon_lol:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
80 минута беше ко го пуштив стримот...трибината не беше полна..а таја трибина сигурно не бери поќе од 1500..така да шо да речам..штета голема...шампионски вардар да го глеат толку малку луѓе
Dobro be ti da ne si gi utnal lekarstvata nesto od sabajle? sto e rabotava so tebe a mister komplex?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.147
Поени од реакции
8.112
Ти си улав момак, ќе видиш слики, не треси глупости.
Трибините беа полни, а при крај се испразнија пошто дел од обичните гледачи се разотидоа кога паѓаше град.
Од нормална проценка имаше околу 1 200-1 500 луѓе, колку што собираат двете трибини.
Да беше во Битола со проценките на Мишевски имаше накај 4 000-5 000 луѓе.
СДса оценуваа Балистите, накај 15 000-16 000 :icon_lol:
да беше пелистер прв и да се бореше за титула ќе имаше по 10 илјади
а на мишевски и познати коментатори можат да му се фатат за..

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Како се рашљакаа кај кафаната флаши се живо смешки... Нека ни е честита титулата

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Бре бре бре намали малце, инаку честитки до Вардар иако навивам за Металург.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Колку сакаш да има гледачи на стадион со 1 500 капацитет?
10 000 ?
Само да се тропне нешто...
Ќе имавте 10 000 ако игравте во Могила на пример?

Стадионот беше исполнет до последно место се додека не падна град, по што дел од обичната публика си замина.

Ми е гајле мене како коментира, битно ви билда бројка до врв. Даваат слики празни трибини, нема ни 10 души, тој 700 пишал :pos:
На ракомет годинава, салана ви е празна ко на нашине утакмици во ракомет, али кај бнас пишува 100 гледачи, кај вас минимум 800...

Божем слама пасеме ние, не знаеме како одат работите :pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Da bese pelister prv moze i 100 000 ke imase pa na Nou Camp ke go organiziravte mecot c c c. Abe mister komplex ke puknes od muka ej ne si normalen, sedi si miren i cekaj ja naredna sezona togas ke mozete da peete sptrsko skopje i red drugi ULTRA GLUPAVI skandiranja kako sto vi dolikuva vas iskomplexiranite. Si ja sramis bt ke ti se ljutat drugite sto imaat bar gram pamet poise od tebe

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Стојаковиќ во првата шанса, му падна топката на волеј и од 10-тина метри шутираше крај голот.
Тоа беше Ивановски, и голманот ја одби над гол, ако мислиме на истата шанса пошто не ми текнува на некој друг удар опасен во првиот дел.

Иначе многу досадна утакмица, Вардар не може да игра без крила, а во средина да биде Вељановски, и Костовски да игра позади Ивановски.

Дефинитивно Боби Милевски одлично си ја заврши работата со одбраната на Вардар, браво.

Честито титула!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Тоа беше Ивановски, и голманот ја одби над гол, ако мислиме на истата шанса пошто не ми текнува на некој друг удар опасен во првиот дел.

Иначе многу досадна утакмица, Вардар не може да игра без крила, а во средина да биде Вељановски, и Костовски да игра позади Ивановски.

Дефинитивно Боби Милевски одлично си ја заврши работата со одбраната на Вардар, браво.

Честито титула!
Да, да за таа шанса зборам. Не видов убаво кој шутна, ама момент по шутот го видов Стојаковиќ на тоа место па мислев дека негов бил ударот. Факла на исправка :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Титулаааааааааааааааааааа !!! :vozbud:

Мислам дека сме многу појаки од Металург,можевме комотно уште 2-3 гола да им дадеме.Одбраната стварно премногу ми се свиѓа,на чело со Бојович посебно ... тоа е тоа момци нека ни е честито титулата со душа чекам европа да играме,али попрво во купот да си завршиме работа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
И тоа ова е откако заврна, пред да заврне уште пополно беше :)

Еве од еден другар, кој гледал од ѕидот крај стадионот :)
Навивањето не ви беше добро, ви беше одлично, имаш мала грешка у постот :D. Ја баш седев од спротивна трибина качен на зид може и си ме приметил :D, а второ позади гол... и стварно многу се слушавте. Еден пријател на татко ми вика дека многу сте викале неможел да ве истрпи па размислуваше дали да си иде :D. Само продолжите така (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom