Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Нека потврди Скопјанец 1978, моите информации велат дека ако не отишол сега, на лето немало да земеме ништо ако го купеле, а аналогно од тоа следува дека на лето му завршувал договорот.

Не се согласувам за вториов дел. Влатче не бил планиран за продажба. Може Фичо беше планиран па затоа беа доведени и Костовски и Огбона, ама Гроздановски сигурно не бил на таа листа.
Како што кажав понудата стигнала пред некој ден, и се се случувало во последни моменти.
Клубот неможе ни оддалеку да им парира на условите на Кинезите бидејќи полека и нивната лига добива спонзори милионери, така да нашиве плати изгледаат смешно во споредба со тоа што они може да понудат.
Ако јас грешам, ФФМ не греши. Од официјалното гласило на ФФМ, Мак Фудбал:

ФК Вардар и фудбалерот Грозданоски Влатко склучија договор за професионално занимање со фудбал во времетраење од 2 (две) години до зимски преоден рок 2014 година.
Ни самите не сте свесни колку ни помогна и на Вардар па и нас Комити. Кој беше во Охрид на гостување т.е. тој што се враќаше со комбе па и јас се врати/вме благодарение на Влатче кој ни плати превоз, и ред други работи кој не се за форум. Да се надеваме дека ќе се врати у Вардар и ќе си ја дочека долгоочекуваната титула во дресот на Вардар.

Поздрав и се најдобро мајсторе!
Грозданоски си има земено титула со Вардар, другар! Ова му беше шанса за втора. Ти ми делуваш како да мислиш дека нема освоено...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.154
Грозданоски си има земено титула со Вардар, другар! Ова му беше шанса за втора. Ти ми делуваш како да мислиш дека нема освоено...
Не ме разбра другар. Види што пишал на фб(дека многу ја очекувал титулата на крајот на годината), многу добро знам дека има титула воедно кога он славеше титула тоа беше и мојата прва титула која ја прославив од запад.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Навивач на пелистер да ти зборува за играње курташак :pos: Како беше она, ќе го тепавте оној битолчанецот што ви го свирна сред Битола, а денес на истиот нозете му ги бацувате, или грешам? Некако и партиската поврзаност ти спласна последниов период, да не вмешала политиката прсти и кај вас во клубот? :icon_lol:
Најпознатите фудбалери излезени од Битола играле за Вардар, а тој нашол да збори за некакво чукање во гради. Па Христов ги утепа во секаков поим со изјавата дека најголема желба му е да игра во Вардар. Нормално инспириран од неговите претходници сограѓани :)

П

Паспарту

Гостин
Најпознатите фудбалери излезени од Битола играле за Вардар, а тој нашол да збори за некакво чукање во гради. Па Христов ги утепа во секаков поим со изјавата дека најголема желба му е да игра во Вардар. Нормално инспириран од неговите претходници сограѓани :)
Не само тоа, туку и педерскиот обид за подбуцнување на некои работи со напишаните глупости. По неговава логика и Пандев го боли к*р за Беласица бидејќи отишол во некој подобар клуб за да заработува повеќе пари :icon_lol:

Инаку за Христов ми е стварно жал што не доби шанса да игра за Вардар, пред 7-8 години ми беше омилен играч.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.244
Кога само ќе ми текни овај влатче како се чукаше во гради јас за вардар јас за комити ова она кога на крај цела работа ти била само за пари(што за него што за некој во клубот ) и користење на клубот како отскочна даска и спас на кариерата кога немаше каде да оди се прибра кај вас , да зминеше некаде германија италија што ти знма некоја јака лига ај да резбериш ама ова играње курташак со вас а можеби и грешам :sneaky:
Дечко ако гледаш така, боље Влатче што го искористил клубот како отскочна даска, него ли некој друг играч. Пораснал во овој клуб, и ако од својот матичен клуб не се промовира како одличен играч, тогаш од кој друг клуб? Влатко има многу направено за Вардар, и тоа никогаш нема да му се заборави. Дај боже да искочат уште вакви играчи како него, и Вардар да стане отскочна даска за уште многу генерации, и одлични играчи.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.468
Поени од реакции
8.609
Абе мајакаму стара форумот како приватна сопстевност го напрајвте , што сакам и како сакам ќе зборам и давам коментари не знам кај виде подубцнување но останува фактот дека ен се во љубовта како шо викаше влатче туку се во парите !Значи далеку од тоа дек аго осудвам овај потег ва управата ваша или на играчот ама паѓа во очи дека се чукаше во гради како само вардар само комити сега за друга сума друг мубает ;)Што се однесува за тој нашиот играч си знај тој дека е на стаклени нозе тука и ќе биде пратен цело врме сите негови игри ,а не знма од каде тебе ти текна дека некој му бацувал нозе :eek:Браем кај нас за тоа е чиста работа тој што не го сакаме не го сакаме па што сака да прави и тој што се огрешил према нашиот свет дрес и група не му се опростува , а најдобар приемр вие Диви па ете и Христов кој беше ишамарен и избркан од стадион од трибина после таа изјава и нема никогаш повеќе стапнато кај нас на стадион што никоја друга група нема нешто ниту слично направено !
За тоа дека играчите дека одел во вардар некој порано оделе можеби било така но тоа е ИСТОРИЈА е сегашноста е друга исто така и иднината ќе биде друга а тоа најдобро ќе го видите следната сезона кога ќе видите како сите наши(битолчани)ќе се вратат во клубот наш(Пелистер) и ќе играат за помалку пари од сите други клубови што ќе му ги нудат100%

ps.Долорекс и ти се напрај како овие комуњарите и вмроовците знаеш вие вака правевте вие така на секој пост од наша страна одма со нешто од порано или како ние сме грешеле не се замарај бе со нас гледај вас да вие добро гледај го вашиот клуб дали е добро ова што се случе е салам Бомба што е до мене дај боже сите вакви бомби да ви бидат :D

p.p.s. За партиите јас колку што имам плукано и плукам по партиите и ффм вие толку за 5 животи нема да ме стигните :P

П

Паспарту

Гостин
Абе мајакаму стара форумот како приватна сопстевност го напрајвте , што сакам и како сакам ќе зборам и давам коментари не знам кај виде подубцнување но останува фактот дека ен се во љубовта како шо викаше влатче туку се во парите !Значи далеку од тоа дек аго осудвам овај потег ва управата ваша или на играчот ама паѓа во очи дека се чукаше во гради како само вардар само комити сега за друга сума друг мубает ;)Што се однесува за тој нашиот играч си знај тој дека е на стаклени нозе тука и ќе биде пратен цело врме сите негови игри ,а не знма од каде тебе ти текна дека некој му бацувал нозе :eek:Браем кај нас за тоа е чиста работа тој што не го сакаме не го сакаме па што сака да прави и тој што се огрешил према нашиот свет дрес и група не му се опростува , а најдобар приемр вие Диви па ете и Христов кој беше ишамарен и избркан од стадион од трибина после таа изјава и нема никогаш повеќе стапнато кај нас на стадион !
За тоа дека играче некој поран можеби било така но тоа е ИСТОРИЈА е сегашноста е друга исто така и иднината ќе биде друга а тоа најдобор ќе го видите следната сеозна кога ќе видите како сите ќе се вратат во клубот наш(Пелистер) и ќе играат за помалку пари од сите други клубови што ќе му ги нудат

ps.Долорекс и ти се напрај како овие комуњарите и вмроовците знаеш вие вака праветвте вие така на секој пост од наша страна одма со нешто од порано или како ние сме грешеле не се замарај бе со нас гледај вас да вие добро гледај го вашиот клуб дали е доборо ова што се случе со Бомбата што е до мене дај боже сите вакви бомби да ви бидат :D

p.p.s. јас колку што имам плукано и плукам по партиите и ффм вие толку за 5 животи нема да ме стигните :P
Кељав скинхедсу, тоа "порано" е од пред некое време... Ти беше тој најмногу што јадеше гомна за политиката, а сега позади таа истата си скриен како дунда на педерска журка. Никој не рече дека форумот е приватна сопственост, ама како што ти имаш право да напишеш нешто така имам и јас право да дадам одговор на истото. Тоа што го напиша ти е премногу глупаво, бидејќи според твојата логика љубовта кон одреден клуб се покажува со играње цел живот за истиот. Ти можеш 15 дена да се влажниш на бомбата, но имај на ум дека во овој момент кантарот е далеку на наша страна споредено со онаа вашата. Тоа ти е исто како фан на Перуџа да ги исмева навивачите на Јувентус поради тоа што одреден играч си заминал од тимот.

Што може да каже искомплексиран сељак освен оваа последнава реченица што ти си ја напишал!? Ете затоа немате спорт во твојот град, очигледно сте премногу окупирани со другите. Додека ти свршуваш на заминувањето на Влатко, твојот клуб нема пари 2 топки да купи. Тоа што плукаш по партиите и ФФМ гледам дека освен комплекси не ти донело ништо друго. Лесно е да плукаш, тешко е да се сменат работите од корен, а во државава сите преку нет плукаат. Сконцентрирај се повеќе таму и нема потреба да го туфкаш на сите нас овде, бидејќи од секој можен аспект Вардар > пелистер.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Еве нешто и за младите фудбалери на ФК Вардар! :)
Генерацијата 1998 на ФК Вардар ќе учествува на јак меѓународен турнир во Хрватска еве ја груапта и подетално за распоред на натпреварите.

Динамо, Адриатик, Задар и Вардар ќе бидат во груапта А.
Првиот натпревар Вардар ќе го игра во Петок (02.03.2012) со почеток во 09часот.За ррезултатот и за составот на ФК Вардар ќе биде благовремено известени.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.468
Поени од реакции
8.609
Inaku

За трансферот на Влатко Гроздановски, Вардар ќе добие
50 000 евра

:confused:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
a Sto mislite da organiziraat prijatelska VArdar-Makedonija(reprezentacija)
lele vardar ke gi napravi puzder na Velice i Gokita Pandev

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Каде ке се игра натпреварот со Тетекс во сабота и дали се плаќа влез?

Kajgana Shop

На врв Bottom