Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Покрај 3-те автобуси (бар толку мислам дека ќе наполниме) од Скопје, Вардар во сабота ќе ја има поддршката и од група Кратовци. Се спрема и коцка Комити Кратово :D
И ќе повторам, немој некој да крши сточиња или да ми лудува во автобуси а да дреме како курац на трибина. Знаете колкава казна ни бапнаа за Маџари???
1500 евра...
Епа мислете му ја ако пак некој крши столчиња или пак демолира автобуси :mad:
Ќе има и со коли што ќе одат многу. Нема да бидат само автобусите.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Такви најави има на нашиот форум. Има еден дечко што постојано пишува од Кратово и такви му се најавите:D
--- надополнето: Dec 1, 2011 12:59 PM ---

Абе што повеќе очекуваш, толку повеќе и ќе се разочараш :D
Јас можам да кажам дека од кај мене ќе има едно 15-тијна души сигурно :)
Очекувајте и слика од нов графит. Уште толку ја придобиваме младината од овие населби :D
А бе јас еднаш прашав и никој не ми одговори. Кој ќе ми помогне да нацртаме некое графитче од Вардар кај мене во населба?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
А бе јас еднаш прашав и никој не ми одговори. Кој ќе ми помогне да нацртаме некое графитче од Вардар кај мене во населба?
За цртање тешко дека би можел јас да ти помогнам :D
Ама знам кој може да се нафати да ви црта, секако ако присоберете пари :)
Пиши и на форумов наш, и таму има некои членови што цртаат графити. Не е проблем тоа, колку што секогаш има проблеми за наоѓање на парични средства :)
Али ако имате убав простор (а ти ако не се лажам рече дека имате цел трансформатор на располагање) ондак бар 10-тина души присоберете по 100-150 денари и и ќе имате добар графит.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Искрено очекувам многу голови од црнчугава,во воздушни дуели е звер,со глава растура... како и да е од мистер Али и велемајстор,и може да си пакува куферите шпончето.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.947
Поени од реакции
15.098
Се ближи првото гостување надвор од Скопје :D . За во сабота очекува бројка 200-250 и секако 3 бода :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.430
Ако ти треба финансиска помош, слободно кажи.
150-200 денари нема да ми бидат проблем, не само на мене туку и на повеќе а за такво нешто ВРЕДИИИИ!!!!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.311
Поени од реакции
18.346
Ако ти треба финансиска помош, слободно кажи.
150-200 денари нема да ми бидат проблем, не само на мене туку и на повеќе а за такво нешто ВРЕДИИИИ!!!!
ова за лисиче ако е..ни треба некој што ке знае да нацрта..а за пари ке собереме 10тина деца..Само некој што знае да црта од комити ако има,а не албанец да ги црта ко цпб..:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
ова за лисиче ако е..ни треба некој што ке знае да нацрта..а за пари ке собереме 10тина деца..Само некој што знае да црта од комити ако има,а не албанец да ги црта ко цпб..:)
Му пишав по ПП на Geordie boy па испадна дека супер стоел со тој што му го препорачав. Нема гајле, ќе биде и тој графит изгледа :D

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Сите во Кратово

Последно гостување за оваа полусезона... Како и секогаш Комити ќе гостуваат во Кратово и ќе го продолжат континуитетот на остварени гостувања оваа сезона.
Натпреварот е во Сабота од 13.00, Комити собир во 9.30 на Железничка, а тргнување во 10,30. Повикуваме на дисциплина пред, по пат, и на стадион. Значи во 10,30 е тргнување, и кој ќе касни нема да го чекаме, по пат да не се прават беспотребни проблеми и застои. Во Кратово се најавивме уредно, така да ќе бидеме пуштени на стадион, но секој ќе мора да си плати карта од 100денари. Значи секој да си носи 100денари, тие што нема да имаат воопшто нека не тргнуваат дека ќе останат пред стадион. Нема да дозволиме да го молиме Ѕинго или било кој за карти, ќе покажеме дека го сакаме овој клуб и сами ќе си платиме !!!
На трибина однесувајте се како што треба, од сега кој ќе се качува на шипка да глуми мангуп ќе биде опоменат, а втор пат ќе биде превоспитан (знаете што значи тоа) !! Одиме да го дадеме гласот и срцето за Вардар, а не на екскурзија затоа сите песна од почеток до крај..
Мора да се собере квалитетна екипа и да се докаже она што сме.. НЕЗАПИРЛИВИ !
Славјето почнува.. Гази Вардаре !

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Да, за во Лисиче (населбата, не Ново Лисиче :)), зборев со детето што ми го препорача Сајбер, па ќе видиме. Пари не би требало да се проблем, ќе собереме по 100-че и да го направиме како што треба.
А за тој Албанецот што им ги правеше графитите, па што има врска што е кога графитите им се екстра!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.298
Во вчерашниот број на Утрински пишуваше дека покрај Огбона,Вардар е заинтересиран и за двајца играчи од Русија и Романија.Знае ли некој за кои играчи станува збор?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Во вчерашниот број на Утрински пишуваше дека покрај Огбона,Вардар е заинтересиран и за двајца играчи од Русија и Романија.Знае ли некој за кои играчи станува збор?
Нема повеќе место за странци во Вардар. Смеат најмногу 5 да играат во стартниот тим, а Вардар моментално ги има: Бојовиќ, Ранѓеловиќ, Стојаковиќ, Лико и Оса (Симов има македонски пасош), а евентуално може и Огбона да ја зголеми бројката. Единствено некои од постоечките да добијат наши државјанства (се збореше за Рангеловиќ дека постои таква можност), па да се отвори место за нови странци.
П.С Во врска со цените за карта, нема ништо да ме зачуди кога Ѕинго. Една година бараше 500 денари за карти од базенот во Кратово.

Kajgana Shop

На врв Bottom