Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Uste eden navivac na Dortmund?? Ili Igorce od mobilniot so drug juzer nejke da me navredi da ne mu dadam embargo?

Nema teorija da ima tolku navivaci na kajgana samo igorce naviva za Dortmund...

Inaku ke ve vidam sega kolku vi drzhi gzot, lani nie gi tepavme i nadigravme Siti i Real so 99% isti timovi.
лани најголем успех ви беше што го надградивте успехот на неверкузен. и уште не ти доаѓа памет ..... мислев дека после балотели ќе ти дојде памет ама јок ни таа анална пенетрација не те опамети ... па ќе плачеш пиченце зашто само мене или ќе те нема месец два

M

Mario Gómez

Гостин
лани најголем успех ви беше што го надградивте успехот на неверкузен. и уште не ти доаѓа памет ..... мислев дека после балотели ќе ти дојде памет ама јок ни таа анална пенетрација не те опамети ... па ќе плачеш пиченце зашто само мене или ќе те нема месец два
De be Hajduk, smiri zivci.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
Uste eden navivac na Dortmund?? Ili Igorce od mobilniot so drug juzer nejke da me navredi da ne mu dadam embargo?

Nema teorija da ima tolku navivaci na kajgana samo igorce naviva za Dortmund...

Inaku ke ve vidam sega kolku vi drzhi gzot, lani nie gi tepavme i nadigravme Siti i Real so 99% isti timovi.
Абе 5 никој управувам ја :icon_mrgr:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.467
De be Hajduk, smiri zivci.
Dzabe, posle Se sto im se sluci na Baern vo poslednive nekolku godini za sto i samiot kaza kolku vsusnost boli, bar se obide preku forumov, jas licno takvo nesto nemam oseteno i ne sakam da osetam, iskreno, nemas pravo da mavas vakvi remeti, jalovi se. ;)
I sam imas priznaeno deka ova e edna od najluzerskite generacii na Baern i deka mora da se smenat dosta igraci bidejki luzerskiot mentalitet im e vkorenet, toa sam go imas napisano na forumov, da ne ti go baram postot, nemas pravo sega da glumis tuka ludilo i da se obiduvas nekoj tret da izremetis pa makar i od Cukaricki mu gubi ekipata, seedno, bukvalno. Istoto i za germanskiot tim go kaza, imale mnogu bavarci u ekipa ... a oni bile luzeri, pa ne e ni za iznenaduvanje toa sto dosta luzerski go zavrsija evropskoto prvenstvo po poraz i toa od Italija, tvojata omilena zemja. :D

Olabavi se malku, pogotovo na temava a i so odnosot kon Igor, go utepuvas od provociranje a on najkulturno ti odgovara over and over again, ne primeti deka ocigledno deckoto ne saka da se spusta na nekoe nisko nivo i da tera smeshni diskusii.

M

Mario Gómez

Гостин
Dzabe, posle Se sto im se sluci na Baern vo poslednive nekolku godini za sto i samiot kaza kolku vsusnost boli, bar se obide preku forumov, jas licno takvo nesto nemam oseteno i ne sakam da osetam, iskreno, nemas pravo da mavas vakvi remeti, jalovi se. ;)
I sam imas priznaeno deka ova e edna od najluzerskite generacii na Baern i deka mora da se smenat dosta igraci bidejki luzerskiot mentalitet im e vkorenet, toa sam go imas napisano na forumov, da ne ti go baram postot, nemas pravo sega da glumis tuka ludilo i da se obiduvas nekoj tret da izremetis pa makar i od Cukaricki mu gubi ekipata, seedno, bukvalno. Istoto i za germanskiot tim go kaza, imale mnogu bavarci u ekipa ... a oni bile luzeri, pa ne e ni za iznenaduvanje toa sto dosta luzerski go zavrsija evropskoto prvenstvo po poraz i toa od Italija, tvojata omilena zemja. :D

Olabavi se malku, pogotovo na temava a i so odnosot kon Igor, go utepuvas od provociranje a on najkulturno ti odgovara over and over again, ne primeti deka ocigledno deckoto ne saka da se spusta na nekoe nisko nivo i da tera smeshni diskusii.
Znaci so Igorce si se zezame non stop i na ovoj i na Baern forumot, a ti i toj intererasot shto pogore pocna so seriozniot muabet se ubacuvate bez veze. Poso si nekoj forrum policaec shto ne gi smiruvas decishtata koi stvarno se provociraat po vasite italijanski derbinja pomegju Inter i Juventus, i da ne ostaves na nas tuka da si diskutirame za novoto rivalstvo u ligata, shto velis??

Site na forumov priznavaat deka barem nie navijacive na Baern i Dortmund vodime ponormalni diskusii, sekako so po nekoj losh i dobar obid za remet.

A za toa shto mi go raspravash za Baern i za reprezentacija, i za nivniot luzerski mentalitet, bi ti rekol... you don't say?? Kako amerika da si ja otkril, samite nie si go priznavame toa, no ne ja pravi toa ljubovta kon klubot i reprezentacijata pomala, ili pa mrazenjeto kon sve zabarsko pomalo. :D

Zatoa dodeka jas ne navredam nekoj licno, pa slobodno mozes da me baniras, kje si stoes nastrana od nasive diskusii osven ako ne sakas da se vkluces so konkreten muabet za ligata i za ekipite, a i jas ke si stojam nastrana od vashata tema za mizernata kalcho liga. :)
--- надополнето: 1 септември 2012 во 03:30 ---
I cestito plasman u evropa liga. Zaebani natprevari niz kvalifikaciite. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.467
Pa koga nekoj ke se vkluci ti mu repliciras od tipot, au neznaev deka ima i drugi fanovi na Borusija, sto ocekuvas ? Ili drugarce si i so toj K.Warrior ?
Dali vi e na drugarska baza ili ne neznam, ne vi pisue na celo, ili u slucajov na potpis, moe e da ti kazam, end of story, na krajot od kraistata toa sto mene me pottikna da ti repliciram e komentarot do K.Warrior i onoj namenet kon Cekic pogore, totalno nepotrebno za temava.

I ne sum ja forum policaec ama cat pat nacekuvam glupi postovi, pa reagiram, kapiras, jebiga, toa mi e rabota, a bash deka vasite diskusii se na nivo, nemas ama bas nikakva pricina istite da gi spustas podole so komentari od tipot, au neznaev deka ima uste eden fan na Dortmund i slicno, na kraj kraeva istite takvi komentari tebe na vremeto ti smetaa koga taka vi zborea za vas tuka, fanovite na Baern, valjda pamtis. ;)

p.s. Fala na cestitkite, valjda ke gledaat da ni ja pruzat istata radost ko Baern vas sto vi ja pruzija po eliminacijata na Getafe, Kan ludakot koga go izboksira Van Bomel, epik mec bese toa, dobro pamtam, valjda ke go osetime i nie toa ... konecno, ne biva inace. :D

p.p.s. Bar za eftina para ke imame sansa da gi gledame u Belgrad. :pos::cool:

Член од
1 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
1
Утре во 15:30 играме против Нинберг, На пријателската пред некој месец изгубивме 4:2 но најнормално игравме со мешан втор состав. За групата у ЛШ ке се помолам само да пукни малеро во европски натпреварувања, кој не прати со години. Дефинитивно по тешка група не можеше.. Мислам дека шампионите не шпањолска,енглеска и холандија ке видат кој е кој ;).

Инаку Боби , дел си од причината што ме натера да се зачленам на форумов (со таја изјавата дека немало BVB фаној у МК) :tapp:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
Заслужен бод за Нирнберг нема што. НЕ сме во форма се надевам до ЛШ ќе ја најдиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom