Malce bezobrazno drsko eden fan na Bayern sto go kazuva ova izgleda golem kompleks ti nabile Dortmund, ali do negde si vo pravo, ocajna igra vo prvo poluvreme od strana na Dortmund za toa imaat shansa vo vtoro da se popravat.Vie li ste sampioni na Germanija ? Pod itno da se otkazete od trofeiti bidejki ja sramite Germanija so edna vakva ocajna igra vo prvoto poluvreme , eden Ajax nemozete da tepate !!!
Море битно вас да ве тепаме Шала на страна, ова е ЛШ не може да петардираш така лесно тим како Ајакс. Битно тепавме па ќе видиме наредните кола.Vie li ste sampioni na Germanija ? Pod itno da se otkazete od trofeiti bidejki ja sramite Germanija so edna vakva ocajna igra vo prvoto poluvreme , eden Ajax nemozete da tepate !!!
Дортмунд поактивен беше, лани одпадна од многу летајне во офанзива но годинава гледам подобрено е. Битно назад се стабилни па дали во 10та или 90та, битно голот ќе си дојде. А Хумелс има јајца другиве сите се уплашија пенал да шутираат, авал да му е. Покрај пеналот најдобар беше на терен.Malce bezobrazno drsko eden fan na Bayern sto go kazuva ova izgleda golem kompleks ti nabile Dortmund, ali do negde si vo pravo, ocajna igra vo prvo poluvreme od strana na Dortmund za toa imaat shansa vo vtoro da se popravat.
Srekja sarlatanive Ajaks ne realiziraa 2 100% shansi ..
Koj kurac Humels sutira penali ...
Нема збор дека Хумелс не изигра феноменално, али од стално на живци ми идело кога штопер ќе застане да изведува пенал од такт се вадам и како за беља под дифолт и го промашуваат. Среќа квалитетот ипак на страна на Дортмунд и заслужено си победија, штета ќе беше да искочеше поинаку.Дортмунд поактивен беше, лани одпадна од многу летајне во офанзива но годинава гледам подобрено е. Битно назад се стабилни па дали во 10та или 90та, битно голот ќе си дојде. А Хумелс има јајца другиве сите се уплашија пенал да шутираат, авал да му е. Покрај пеналот најдобар беше на терен.
Да, да ија мислам со Ајакс ова беше клучно, нели бар трето да обезбедат минимално. Иначе првото полувреме пробаа со Геце-Ројс нешто ама не одеше и Ројс тапа беше денес. Второто беше грдо за гледајне, високи топки но и по некоја комбинације преку крилата и на крај малце среќа. Левандовски пак многу остава, мора да се подобри тука. Иначе Баерн и Шалке сигурно одат понатака, проблемот е Дортмунд. Живци остајв денесбраво Игорче иако повторно многу неискористени шанси сепак на крај тепаа али мислам сеа ќе им олесни и ќе се поправат. Сеа играат во гости со Сити мислам дека ќе им одговара на Дортмунд ќе имаат простор за препознатливите контри. Па да се надеваме на 3 Германски тима во 1/8 финале. Само мора шансите да ги реализираат
Ако, и 10 дајте им ќе ми биде мило и ќе навивам за Баерн и мислам дека не беа сите од вашиот фан клуб за Дортмунд вечерваПобеда си е победа, но сепак тоа е само Ајакс дома, прелесно. Као за споредба Шалке играше на гости со Олимпијакос, кадешто паѓале големи екипи. Шалке е "поевропска" екипа од Дортмунд.
Инаку утре глеј Игорче дали не е можно да се маваат петарди во ЛШ.
Odi na Footyroom.com gi imas site .Дај некој хајлајтс Игорче ако најш од Дортмунд и Шалке.
Katastrofa bese Kuba denes ne licese ni 10 % od toa sto znae da go izigra , Hummels e zver kako sece topki deckovo e fenomen za tie godini koi gi ima e prerasnat vo mozebi eden od najdobrite stoperi vo svetot ... btw koga Goetze ja prima topkata vo noze se gleda so sekoj potez deka e von-seriski igrac , pozz i sakam da idete vo 1/8 finale ili mozebi prv pat vo istorijata da igrame germansko finaleМислим дека и Куба слабо изигра вечерва.... слаби нафрлувања имаше.
Оделово добро му седи на Клоп треба почесто да биде поофицијален
Немам уште најдено ќе видамДај некој хајлајтс Игорче ако најш од Дортмунд и Шалке.
Дај некој хајлајтс Игорче ако најш од Дортмунд и Шалке.