Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
Катастрофа, изгубени во време и простор. Ја не знам што е со позициите, се изротираа веќе и после за џабе е од ко ќе примиш гол. Се гледа дека Куба и Гундоган многу фалат, па и Геце. На напред ништо.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Po idiotski prvo poluvreme od Dortmund nemam videno !

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
Po idiotski prvo poluvreme od Dortmund nemam videno !
Дефинитивно! Ама тешко е без Шмелцер, Гундоган, Куба и Геце. Бендер сега игра лев бек, Пишчек десно, хаос е.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 16:39 ---
Ајдееее :vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
Срамота, дербито безвезе го дадоа :facepalm:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ништо јес да има време али боље нека си се сконцентрира Дортмунд да глеа да помине групна фаза у ЛШ а во БЛ да си завршат 2ри или 3ти за директно во ЛШ наредна година

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
Ништо јес да има време али боље нека си се сконцентрира Дортмунд да глеа да помине групна фаза у ЛШ а во БЛ да си завршат 2ри или 3ти за директно во ЛШ наредна година
Тоа е и целта. Клоп ја утна денес првите 20 минути пробуваше нешто со 3 бекови. Ем не функионира ни кај други тимови, ем преважен натпревар беше дербито.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
За ебење сте значи, ке се самоубиам :), убаво ја пишав 2 3+ и гледам коефициент 4,5 многу, после видов оо грешка сум ја пишал.

Attachments

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
За ебење сте значи, ке се самоубиам :), убаво ја пишав 2 3+ и гледам коефициент 4,5 многу, после видов оо грешка сум ја пишал.
Што да прајме сега, 4 првотимци не играа па се знајше дека ќе биде тешка утакмица. Али и Клоп малце ја утна, тоа е.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Utnal ili ne jas si padnav na sportska samo na Dortmund :) odozgore pa go staviv na tiketot kade sto mi bea samo favoritite pisani :)

M

Mario Gómez

Гостин
Utnal ili ne jas si padnav na sportska samo na Dortmund :) odozgore pa go staviv na tiketot kade sto mi bea samo favoritite pisani :)
Ја па на Баерн паднав ГГ3+ за 3400. :( Скапани тие Дизелдорф, ни една полушанса да не напраеле. :pos: Инаку у среда со Реал, господ нека ви е напомош. :S
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 12:51 ---
За да се измотивира Бендер треба ова да го гледа.

:vozbud::vozbud: Штета нема видео од возвратниот натпревар, ама мислам сите памтиме како машината им ги даде нозете у рацете на пола тим. :vozbud:

1:14 Crybaby Kika :D :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.611
Поени од реакции
22.347
Не дека ќе биде лесно со Реал али ќе биде друга приказната. Се враќаат Геце, Шмелцер и Гундоган и секако Клоп нема да прави експерименти со тројца бекови и Бендер како либеро :facepalm: Ќе биде тешко ама ако се освој барем бод ќе биде ок, па после да се тепа Ајакс и последното коло како финале со Сити дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom