Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Катастрофа, изгубени во време и простор. Ја не знам што е со позициите, се изротираа веќе и после за џабе е од ко ќе примиш гол. Се гледа дека Куба и Гундоган многу фалат, па и Геце. На напред ништо.

Po idiotski prvo poluvreme od Dortmund nemam videno !
Дефинитивно! Ама тешко е без Шмелцер, Гундоган, Куба и Геце. Бендер сега игра лев бек, Пишчек десно, хаос е.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 16:39 ---
Ајдееее :vozbud:

Срамота, дербито безвезе го дадоа :facepalm:

Hot-Sale-Down-Coat-Add-Fertilizer-Men-s-Down-jacket-Men-Coat-Add-Big-Warm-Jacket.jpg

Еве Игорче да се стоплиш. :D

Ништо јес да има време али боље нека си се сконцентрира Дортмунд да глеа да помине групна фаза у ЛШ а во БЛ да си завршат 2ри или 3ти за директно во ЛШ наредна година

Ништо јес да има време али боље нека си се сконцентрира Дортмунд да глеа да помине групна фаза у ЛШ а во БЛ да си завршат 2ри или 3ти за директно во ЛШ наредна година
Тоа е и целта. Клоп ја утна денес првите 20 минути пробуваше нешто со 3 бекови. Ем не функионира ни кај други тимови, ем преважен натпревар беше дербито.

За ебење сте значи, ке се самоубиам :), убаво ја пишав 2 3+ и гледам коефициент 4,5 многу, после видов оо грешка сум ја пишал.

Attachments

• IMAG0228.jpg
    IMAG0228.jpg
    668,3 KB · Прегледи: 29
За ебење сте значи, ке се самоубиам :), убаво ја пишав 2 3+ и гледам коефициент 4,5 многу, после видов оо грешка сум ја пишал.
Што да прајме сега, 4 првотимци не играа па се знајше дека ќе биде тешка утакмица. Али и Клоп малце ја утна, тоа е.

Utnal ili ne jas si padnav na sportska samo na Dortmund :) odozgore pa go staviv na tiketot kade sto mi bea samo favoritite pisani :)

Utnal ili ne jas si padnav na sportska samo na Dortmund :) odozgore pa go staviv na tiketot kade sto mi bea samo favoritite pisani :)
Ја па на Баерн паднав ГГ3+ за 3400. :( Скапани тие Дизелдорф, ни една полушанса да не напраеле. :pos: Инаку у среда со Реал, господ нека ви е напомош. :S
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 12:51 ---
За да се измотивира Бендер треба ова да го гледа.

:vozbud::vozbud: Штета нема видео од возвратниот натпревар, ама мислам сите памтиме како машината им ги даде нозете у рацете на пола тим. :vozbud:

1:14 Crybaby Kika :D :pos:

Не дека ќе биде лесно со Реал али ќе биде друга приказната. Се враќаат Геце, Шмелцер и Гундоган и секако Клоп нема да прави експерименти со тројца бекови и Бендер како либеро :facepalm: Ќе биде тешко ама ако се освој барем бод ќе биде ок, па после да се тепа Ајакс и последното коло како финале со Сити дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom