Фан Клуб: Борусија Дортмунд

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
За оваа работа околу Илкај Гундоган се изјасни и Јирген Клоп тој изјави дека намерно му рекол на Гундоган да има поголема тежина за да може да има сила во летните подготовки.Тој напомена дека до стартот на сезоната повторно ќе биде стариот Гундоган физички максимално подготвен како што треба.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Gündogan pored mene e skoro izguben slucaj. Ako voopsto moze da ja prodolzi karierata toj celo vreme ke go ima problemot so grbot. A i plus najmalko do zima nema da bide vo forma i drugoto leto ke si odi. Najdobro e Jojic da dobie doverba od Klopp oti deckoto e spremen sve da dade za timot a za kratko vreme mnogu napreduval. Nekni so Brazil imal odlicna utakmica.

Inace so Reus toa e golema steta, bas vo ogromno dobra forma vleze ama toa e, povredite uste pred sezona pocnuvaat.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Гинтерче изјавил му се идело,уште он да дојде и од септември таленти фул хаус.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Гинтерче изјавил му се идело,уште он да дојде и од септември таленти фул хаус.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Фан бил од Дортмунд а Дортмунд уште лани го побарал ама сакаше уште една година да остане да се развие, али Фрајбург изјави дека летово нема да го дава. Поред мене бараат поќе пари пошто се договориле Гинтер и Дортмунд. И Баерн и клубови од Англија го сакале ама тој само во Дортмунд сака да оди.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Германскиот репрезентативец - Матијас Гинтер (20) ќе потпише за Борусија Дортмунд во лето 2015 година за сума од 10 милиони евра.Тој игра на позицијата штопер и последен играч за врска во средината.Колку е точно незнам.. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Германскиот репрезентативец - Матијас Гинтер (20) ќе потпише за Борусија Дортмунд во лето 2015 година за сума од 10 милиони евра.Тој игра на позицијата штопер и последен играч за врска во средината.Колку е точно незнам.. :)
Извор?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Uli Hoeneß Тагни ме бе, немаше да го видам постов да не ми кажеа други :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Што се силите бе Баварци и Игорче со Дортмунд? Сте ги победиле сезонава Валенсија, Арсенал, Јуве, Барса и Ајакс, Реал М., Ман.Сити, Шахтјор, Малага и мислите дека сте го освоиле светот.

Заборавате дека Мурињо е новиот тренер на Челзи и дека сините од Лондон се тие кои ќе владеат во Европа. Ако не сте знаеле за Мурињо тој во тригодишното водење на Реал ја прекина доминацијата на Барселона со тоа што во сезоната 2011/2012 го освои шпанското првенство иако претходно во сезоната 2010/2011 Барса беа прваци исто како и ланската 2012/2013 сезона. Исто така битно е да се спомене и дека Мурињо уште во 1-та сезона со Реал во полуфиналето од ЛШ на Камп Ноу успеа да извади нерешено 1:1 резултат што е за голем РЕСПЕКТ иако загубија во Мадрид од Барса со минимални 0:2. И кога сме кај германските тимови да ве потсетам дека Баер Леверкузен на Камп Ноу загуби од Барса со резултат од 7:1, а Мурињо во 1-та сезона со Реал загуби 5:0 од Барселона што значи загубиле еден гол разлика помалку од „фармацевтите“ така да не се силете многу со германските тимови.

Молете се сега да не ви падне во ЛШ Челзи со Мурињо оти дури тогаш ќе го видите Господ.
Постов бе :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Хаха, тогаш беше оваа
:pos: Не ни видов дека е старото да ти кажам право мислев дека е некое ново а и не знав дека мењаат сликиве :ROFLMAO:

Ипак посмешно е со новава слика :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Го оперисаа Гиндоган на грбот во Минхен и се очекува конечно од Септември да се врати на терен. Искрено во првиот дел од сезоната и не очекувам да игра а и во вториот подобро да игра Јојич или некој друг со оглед на тоа што Гиндоган сака да оди.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Го оперисаа Гиндоган на грбот во Минхен и се очекува конечно од Септември да се врати на терен. Искрено во првиот дел од сезоната и не очекувам да игра а и во вториот подобро да игра Јојич или некој друг со оглед на тоа што Гиндоган сака да оди.
голема штета ќе биде ако не се врати појак,фудбалски мозок на средината на теренот.Штета би било таков играч да има просечна кариера...

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Омилен ми е Гундоган,ама парата ебава матер..

Kajgana Shop

На врв Bottom