Фан Клуб: Барселона

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Suarez izdisan,site utakmici gi igra 90 min ( trebase da go smenat so Paco 60-65 min)
Iniesta skrija go pod nozite na Strootman ( trebase da go smenat so Paulinjo 60-65 min )
Sergi isto ne mrdna ni eden dribning so snaga go butaa u aut go otkaraa ( trebase da uleze Dembele 60-65 min,ili pa na rezultat 2:0 se znaese deka Roma ke se otvore i ke imase prostor za kontra i kolku tolku nekoj sansi za gol.
ednostavno losa taktika losa postava mnogu pickarski i Dzeko im se seta sam na 4ca odbrana igraci nedopustlivo,izvadija ne nekoj si Schick mick koj ti e taj i eden de rosi so 35 godini i kolarov coece.Strasno se Nerviram:mad::mad::mad: coece pa jas od tuka vide deka ne ide i tie igraci ne gi biva treba da se smenat nz so e gledal valverde u 80 ta minuta prva izmena prave K A T A S T R O F A:notworthy::notworthy:
 

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.125
Поени од реакции
20.990
Иначе, според TV3, Пике му рекол на Валверде дека треба да ја смени тактиката, на шо овој му вратил "јас сум одговорен за тоа".
Супер е тоа, тренерот треба да има авторитет и да не дозволува играчите да му кажуваат, ама ако си одговорен за тоа, треба да си одговорен и за поразот.
 

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не дека имавме големи очекувања за сезонава, но текот на сезоната ни даде надеж. Сепак ако го освоиме и купот тогаш може да бидеме задоволни. Но не е тоа тоа со ваков блам.

Средниот ред мора да се реновира, Иниеста и така изгледа ќе си оди па Кутињо му е директна замена. Сепак Паулињо и Гомеш не се креативци и двајцата треба да си одат особено ако го земат Артур ќе бидеме пренатрупани со таков тип на средњаци. Барса мора да има креативен среден ред кој ќе ги храни со топки напаѓачите.

Суарез веќе не е тоа што беше, многу ја има изгубено подвижноста, а и страшно нервира што не може да задржи топка надвор од 16-те метри туку одма ја дава. Затоа Гризман е неопходен за да нападот биде поагилен и понепредвидлив. Суарез уште една сезона ќе го задржат максимум и после секако ќе треба да се најде замена па затоа не треба да се пропушти шансата за Гризман.
 
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Ако не го избркаат најкасно до петок, без разлика и на Примера и Куп и се, нека се обесат колективно.
Ваков срам не се опростува, па ако сака и триплет нека освои следна сезона. Поголема брука ко навивач на Барса, немам доживеано.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.970
Поени од реакции
35.613
Нема шанси да го избркаат до крајот на сезоната. Ни остануваат уште тие 7 кола плус финалето купот, и ќе му дадат црвен картон. Туку знае ли некој дали Валверде претходно имал искуство во ЛШ, или огнено крштевање му беше оваа сезона? :LOL:
Сега нека гледаат да освојат без пораз, барем да ја памтиме по нешто позитивно сезонава.
 

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Освен ако не осигураат некое страшно добро име или ако немало некоја огромна кавга денес или деновиве во соблекувалната, мислам дека нема ни да го избркаат
 
Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Не мрсете муда многу за Иниеста, човекот и покрај неговите 34 после од натпревар во натпревар докажува дека има уште фудбал во него. Денеска слаба партија, не само он туку сите колективно. Почнувајќи од одбраната. Пиќе и Умтити ко прв пат заедно да играа на службен натпревар. Алба пренизок да се надскокува со Шик, Џеко и останатите џинови. Семедо очаен. Серхи се гледа дека го стигнал заморот, одигра се и сешто сезонава и кога требаше па дури и кога имаше простор да биде поштеден. Ракитич како и цела сезона, нестабилен. Бускетс не доволно опоравен од повредата, можеби и голем товар му беше доделен во однос на неговите можности, а Меси и Суарез после 8 месеци уште и до полуфинале ако не догураа ќе беше успех. Вината за поразот дефинтивно на странта на Валверде, пред се од почетниот состав, па никаквата промена после очајното прво полувреме, па се до првата замена во 80та минута и тоа ЏОКЕРОТ ГОМЕШ :facepalm::facepalm::facepalm:
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.970
Поени од реакции
35.613
Ејјј да му ебам мајката, од првичниот шок сношти како на шала ми изгледаше некако. Требаше да преспијам за да сватам какво црнило не задеси. :pos: Пропуштивме 3 гола предност од рома, ОД РОМА, ОД РОМА!!!

Се испосраа на сите ремунтади шо ги правеа минатите години.:pos::pos:
 
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.731
Поени од реакции
9.782
Подобро што бев премногу зафатен да ја гледам. 90% натпревари сезонава беа на среќа со грда игра добиени, кога тогаш мораше неквалитетот да излезе на површина. Можам да замислам како играле. Овој Валверде сака Мурињо тактика со Барса да тера :tapp: Тоа е тоа, нека освојат двојна титула во Шпанија, да не паднат сега целосно. Валверде после ова не гледам зошто би бил тренер наредната сезона, премногу бруки е. Глеј сега Реал како лагано ќе му се падни Рома и ќе си ги дупи. Ама Реал секоја сезона нагоре оди како што се ближи крајот и доаѓаат важните утакмици, не ко нас надолу...и ќе си ја освојат ЛШ пак, 3 години по ред. Секоја ебена сезона, полуфинале немаме од дедо Ное видено. Тоа е тоа, јебига.
 
Член од
21 март 2017
Мислења
142
Поени од реакции
89
Ејјј да му ебам мајката, од првичниот шок сношти како на шала ми изгледаше некако. Требаше да преспијам за да сватам какво црнило не задеси. :pos: Пропуштивме 3 гола предност од рома, ОД РОМА, ОД РОМА!!!

Се испосраа на сите ремунтади шо ги правеа минатите години.
Да, да од Рома . :) Факт е дека Барса е екипа од највисок ранг, апсолутно дека Римската Волчица никогаш неможе да се споредува со Барселона... но она вчера што го прикажаа Шпанцита беше само едно бледо издание, ништо не играа наспроти мотивираната Рома, и мислам дека реално Италијаните одат понатаму, инаку не потценувај никого, и не заборавај дека и овие играчи од Рома се истотака професионалци кои дневно тренираат како и Меси, Суарез и сл. Уште еднаш се докажа дека во животот се случуваат чуда, а посебно во фудбалот ... само треба до крај да веруваш инаку не се остваруваат... Еден голем РЕСПЕКТ за римската волчица, сосема заслужено. Forza Roma !!
 
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.056
Поени од реакции
6.663
е па Валверде ака Унај Емери:facepalm:

вакво испосерување е неопростливо
 
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Добија што си заслужија и тоа е тоа.
И порано имам речено, некогаш заслужуваат доста сочно пцуење, на чело со тренерот секако, за него најсочното :D
 

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ова е ненормално, финале на Куп во април пред полуфинале на ЛШ, ако се паметни нека бараат да се одложи.
Ај барем сега одморени ќе се, нема потреба да бараат да се одложи полуфиналето.
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.159
Сосема заслужено Рома е во полуфинале .. Една шанса немавте на Олимпико .. А ако жалите за подарокот на кампот ок, така нека ви биде ..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom