Фан Клуб: Барселона

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
чоек јасно тебе ти е дека Роналдо најмалку ја заслужува оваа награда??..човекот имаше одлична сезона во дресот на Мадрид но ако не ја земеше Иниеста сигурно Меси ќе ја земеше поради неговите индивидуални статистики и неговите перформанси изминатата сезона..вас никако да ви се погоди неможам да ве разберам..Иниеста имаше страшна сезона во дресот на Барселона и во Шпанија. Зарем заслужи некој друг да биди избран за најдобар?..плус за Иниеста се работи човекот е легенда и за Барселона и за Шпанија плус невидено играчиште е не е некој неписмен играч..не сум ни за барса ни за мадрид но многу глупости прочитав од фановите на мадрид во врска со оваа награда.
И дали тоа се случи шпанскиот престанвник да гласа за Роналдо?..дали е тој писхички нормален?..тоа ти е исто како Македонија да освои ЕП во Ракомет и некој од скопје да гласа за (рандом србин) што игра во Вардар наместо Наумче Мојсовски што игра за Металург за најдобар играч во сезоната,мислам невидена глупост
Абе поарно на Валдез да му ја дадеа, човекот бар не насмеа сите...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Со среќа нека му е на Афелај и нека се врати појак и полн со самодоверба.....

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
^^а ако потпише Д. Луиз од Челзи софра имаш од мене :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ако потпиши Пеле цел Фан Клуб в кафана ве честам!

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
A ако си отиде Меси сите ќе ве убијам!!!

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.225
Поени од реакции
7.312
Дај нека лупнат по една понуда нашиве за Фалкао и за Силва, не треба ништо фазла.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
^^а ако потпише Д. Луиз од Челзи софра имаш од мене :D
Уште Луиз ни фали во тимот и ќе ја имаме најкиксерската одбрана на сите времиња

Иначе гледам Мадрид го зеле Есиен, мислам дека сите знајме шо му е планот на Мурињо... лоша вест за него е шо ќе му треба временска машина

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Barcelona have contacted Athletic forward Fernando Llorente (27), whose contract expires next summer and who could join for free. [sport]

Kajgana Shop

На врв Bottom