Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Слика за сва времена.....кои фаци се:pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Распоредот:

19 Sep 2012
FC Barcelona - FC Spartak Moskva
2 Oct 2012
SL Benfica - FC Barcelona
23 Oct 2012
FC Barcelona - Celtic FC
7 Nov 2012
Celtic FC - FC Barcelona
20 Nov 2012
FC Spartak Moskva - FC Barcelona
5 Dec 2012
FC Barcelona - SL Benfica

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
CCCCCC edno golemo uaaaaaaa za spanskiot novinar.Covekot 3 tituli mu ima doneseno na Spanija on pak za portugalec glasel.ti eb#m kompleksot madritski.....
Inace cestito neka mu e na Iniesta,zasluveno poradi Evropskoto....
Inace facata na Kristina pri objavuvaneto e bezcenata:P
Super lesni protivnici imame za LS,no ne mi se dopaga sto imame ruski tim......Inace ocekuvam da imame skor od 25 postignati golovi.....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знам која ви е поентата со тоа што пишувате во фан клуб: Реал Мадрид. Нивни фан клуб е, нормално е дека ќе бидат пристрастни и ќе ја искористат секоја прилика да пишат против Барселона. Ај да пишуваа тука, па да разберам, ама таму нека си пишуваат што сакаат. Ако не ви се свиѓа, не ги читајте.
Имаа напишано дека Иниеста и Меси биле глупави, затоа што не разбирале англиски. Ваљда треба да ви биде јасно, за какви луѓе се работи.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
овие русите ми здозадија, селтик бункер ќе играт, единствено можеби со бенфика ќе биде интересно... како и да е лесна група, мислам дека тито треба ротации на овие натпревари да прави, а во ла лига да си ја сфати сериозно работата и да игра со најдобриот состав

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Го изгубивме Супер Купот, според тренерот на ривалот, најмалку важниот трофеј кој може да се освои во сезоната .... Но, после овој натпревар уверен сум дека сите ќе извлечат поука, и мотивираност ....

Не сакам да слушнам да плукање по играчи по тренер или по било кого од клубот ... Јас верувам во овој тим, верувам во оваа најуспешна генерација последната деценија, и верувам во Тито ....

Да се свести управата дека ни треба СТОПЕР а не средњаци и да купиме играч што природна позиција му е стопер а не да импровизираме.
Нека се јави пријателот што викаше дека Маскерано е во топ 3 стопери у свет со метар и пеесе височина.
Инаку не убија, поштено, можеше да биде и поголема разликата.
Валдес нејкам веќе некој да ми го брани - ДУПКА Е!
Нека остане вака и нека освојат за да се свестат малку.

Јас викав и пак ќе ти кажам, МАСКЕРАНО Е ВО ТОП 3 СТОПЕРИ ВО СВЕТ !!!!

Моментално за Пујол и Пиќе е АВИОН !!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Па нормално, што сакаш. Да му се даде ваква награда на Иниеста пред Меси и Роналдо е подеднакво глупаво колку што е и смешно.

Одтаму и гримасите ...
Иниеста ваљда си мисли (wtf....абе чекај, ова некоја заебанција да не е....)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па нормално, што сакаш. Да му се даде ваква награда на Иниеста пред Меси и Роналдо е подеднакво глупаво колку што е и смешно.

Одтаму и гримасите ...
Иниеста ваљда си мисли (wtf....абе чекај, ова некоја заебанција да не е....)
чоек јасно тебе ти е дека Роналдо најмалку ја заслужува оваа награда??..човекот имаше одлична сезона во дресот на Мадрид но ако не ја земеше Иниеста сигурно Меси ќе ја земеше поради неговите индивидуални статистики и неговите перформанси изминатата сезона..вас никако да ви се погоди неможам да ве разберам..Иниеста имаше страшна сезона во дресот на Барселона и во Шпанија. Зарем заслужи некој друг да биди избран за најдобар?..плус за Иниеста се работи човекот е легенда и за Барселона и за Шпанија плус невидено играчиште е не е некој неписмен играч..не сум ни за барса ни за мадрид но многу глупости прочитав од фановите на мадрид во врска со оваа награда.
И дали тоа се случи шпанскиот престанвник да гласа за Роналдо?..дали е тој писхички нормален?..тоа ти е исто како Македонија да освои ЕП во Ракомет и некој од скопје да гласа за (рандом србин) што игра во Вардар наместо Наумче Мојсовски што игра за Металург за најдобар играч во сезоната,мислам невидена глупост

Kajgana Shop

На врв Bottom