Фан Клуб: Барселона

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ха ха, добар. :)
--- надополнето: 30 август 2012 во 04:36 ---
А само каква група би била :

Барса
М. Сити
Јувентус
Б. Дортмунд
Ми недостигате,:vozbud: прво да се паднеме во една група после ке зборуваме :sneaky:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Тоа е тоа момци заслужено бевме поразени,во прво полувреме тотално не надиграа и одбраната беше катастрофа и на крај дојде и исклучувањето на Адриано..но сега по овој меч не треба да се плука по играчите,туку напротив уште повеќе да ги подржиме,овој дуел веќе помина сега мора да се мисли на наредниот меч каде што исто така имаме тежок противник ,гостува Валенсија на Кампот,но се надевам на нова победа :) Иначе секоја чест за целиот тим кој со 10 играчи можам да кажам дека тотално го надигра Реал во второто полувреме,каде што бевме далеку подобар противник,но среќата не беше на наша страна :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"Ako nas ne podržavate u porazima, nemojte biti uz nas ni u pobjedama." - Pep Guardiola. :cuc:
Шенкли ја има кажано оваа фраза, менаџер на Ливерпул пред 20-30 години, не Пеп ниту некој друг.

Баниран од тема овој падобранецов.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Џабе кењате за Пиќе, одличен е, некат праи киксови, ама сепак добар е. Ја има височината за стопер, има техника шо му треба за у барса и све остало, видите само каков тандем направија со рамос на европското, страшно чита игра, а рамос копач и тоа е тоа. Му треба на него некој како Т.Силва и безгрешен ќе биде верувајте.

P

pepito*

Гостин
Ех до пред 2 години колку се надевав на тандем Пике - Касерес. :place:

Edit
Сакам да кажам само пофални зборови за Монтоја. Момчето влезе ненадејно, незагреан, психички неподготвен бидејќи очекуваше утакмицата да ја гледа од трибините и растури на теренот. Кики не можеше да го помине откако тој влезе. А, мадридистите викаа Карвахал бил најперспективниот десен бек во Шпанија :pos:. Го гледав и него еднаш со Бенфика...:icon_lol: Имам доверба во младите и ве молам не го потценувајте ни Бартра, очекувам блесок од него сезонава, одличен халф е.
Само позитивно гледам на поразот, ги имаме Реал Мадрид во џеб сезонава.;)

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
maskerano, iako go sakam, go sakav uste i vo liverpool, covekot znae da si kiksne, i ne e tocno deka ova mu e prv kiks, ima nekolku direkni greski negovi lani, i nekolku indirekni koga gresi ama ne primame gol. stativata na iguan vsusnot bese sansa po negova greska, ne se izvlece na vreme za ofsajd.
go sakam kako igrac posto ima srce, ama znae da napravi kiks kako toj vcera koga od rognata topka od pepe, maskerano dozvoli 1-1 situacija na iguan so valdes. maskerano napravi vcera nekolku greski, ne mozeme da zamizime pred toa.
greskata na pike poveke bese slucajnost nego greska, pike reagirase mozebi ne dovolno dobro, ama cista slucajnost e topkata taka da se odbie. druga greska bese sto ne trgna direkno na ronaldo, koj ne ja smiri topkata kako sto treba, tuku otide na gol linija, a prikazna za sebe bese adriano koj si trckase pozadi namesto da mu se pusti na ronaldo.
adriano bese uzas vcera, crveniot karton bese kruna na mizerijata negova, duri bi rekol i ne spasi sto dobi crven, bidejki igrata se smeni od koga on izleze.

pike e nezamenliv vo barcelona, na strana losata sezona lani, strasno intelegenten fudbaler.
greskite se del od igrata.
dobro pocnavme sezonava ama ima mnogu dupki, fakt e. bodovnata prednost od +5 ni e bonus koj se nadevam ke znaeme da go iskristime. da nekoj ke rece na pocetok e, tocno, ama ne e isto +5 i -1 kako sto za nalku ke bese prethodnoto kolo.
mnogu e bitno da se dobivaat tie shugavi utakmici kade igrame loso, a koga vo istoto kolo na takva dobiena utakmica real gubi, za nas fakticki se 6 boda, a ne 3.

me raduva pedro, dokolku on dade 20-25 sezonava, a vila i sances zaedno nakaj 30.. ke osvoime se.

P

pepito*

Гостин
За ЛШ ја посакувам оваа група:
1.Барселона
2.Шалке
3.Јуве
4.Динамо Загреб

Шалке - заради Афелај, бидејќи најверојатно таму ќе оди, сакам да го дочекаат со аплаузи на Кампот
Јуве - сакам еден јак противник, а Јувентус е навистина добар моментално и подобро е да се сретнеме со Јувентус сега, отколку во нокаут фазата во осминафиналето, доколку се сретнеме во четвртфинале пак или понатаму ќе имаме веќе искуство со нив од групите
Динамо Загреб - за ако сум во можност да појдам да ги гледам :)

Денес очекувам Иниеста да ја добие наградата, заслужува најмногу заради европското.

B

Beck's

Гостин

Isn't this the job of our midfielders? Nowadays it looks like Busquets only has an eye for Xavi and Xavi only has an eye for Iniesta

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Huntelaar (Schalke): "I want to welcome Ibrahim Afellay at #S04.!! Tomorrow training at 16.00.. Don't forget ;)

Иначе еве едно видео од Алас!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Pique is good, but Ronaldo was born to destroy him:P

Го летна ама... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom